Juomapullot, pullotelineet yms.

Voisko olla joku yleisluontoinen yksivaiheilijoiden nesteytyskeskustelu, jossa keskustellaan yksivaihteisten ja kiinteävälitteisten polkupyörien sekä näiden kuskien varustamisesta juomiseen soveltuvilla välineillä? Mitä juomapulloon ajon ajaksi, mikä pulloteline pitää parhaiten jalluflindan paikallaan, sekä dear eki, blogipyörässäni ei ole telineen kiinnikkeitä, onx ok -henkinen keskustelu tänne. Maksimaalinen markkalaagerin kuljetuskapasiteetti ehkä enemmin tänne: Taakkateline Topic, siis tarakka ja pakkari. tai laukkutriidiin.

Mulla ei ei ole pullotelineille pyörässä mitään virallisia paikkoja, joten olen käyttänyt aiemmin XLC:n oheista satulan kiskohin tulevaa pidikettä:

Halpa (6,90) ja helposti saatavilla oleva, löytyi Velosportin hyllystä. Kiristäminen meinasi olla vähän vaikeaa kun satula tuli sen verran paljon kiskojen päälle, jonka johdosta kiinnitys teline valahtikin kerran pari alas jossain kanttarissa. Muuten ajoi asiansa, mutta yhden pullon kapasiteetti ei oikein riitä kesäisin yhtään pidemmillä lenkeillä.

Nyttemmin kiinni Minouran tuplateline:
http://www.minoura.jp/_src/sc7205/sbh300_bike.jpg
Telineet ja siten myös kokemukset kuitenkin puuttuu, kun edellinen halvin mahdollinen sideload-XLC murtui jatkuvasta vääntelystä johtuen. Vääntelyyn joutui turvautumaan, koska etenkin täysinäisillä juomapulloilla on tapana lentää pois kyydistä aina sopivan töyssyn tullen. Tämä on käsittääkseni melko universaali satulakiinnitteisten pullotelineiden vika eli ominaisuus. Mulla oli myös fiksipirkkahenkinen kuminauhaviritys siinä pullotelineessä, joka mahdollisesti ehkäisi pullon lentohaluja jossain määrin, tai ainakin todistetusti muutaman kerran pelasti pullon keräämiseltä jostain ojanpohjalta. Kaksi pulloa tähän mennessä hajonnut tohon tippumiseen, toinen, eli Biltsun TZefal halkesi pohjasta ja toisesta, V&O:sta hankitusta jostain biohajoavasta pullosta murtui se sporttikorkkimekanismi.

Hyviksi todetut pullo+telinekombot siis kiinnostaa.

In this topic you can talk about water bottles and bottle cages and other ways of carrying fluids and different ways to attach bottle cages to a bike that doesn’t have braze-ons for them.

SKS:n pullotelineen pidike + Tacxin teline stemmiin. (tai tylsästi satulatolppaan). Pulloiksi ostin pari halpaa Fwe:tä. Hyvin pysyy. Myös Blackburnin Slick bottle cage on toiminut, vaikka välillä vähän pelottaa että miten 24 grammaa muovia kestää.

Kaikist paras hinta/laatusuhde on mielestäni 2,49€ B-kaupan telineessä. Tosin se ei yletä OS tangon ympärille. Kaikki pullot siinäkin pysyneet, jos ei muuten niin vähän jesarii pullon ympärille :slight_smile:

klasun puoli-ilmainen zefal

http://www.clasohlson.com/medias/sys_master/8871795589150.jpg

ja camelbakin podium

http://www.discountcyclesdirect.co.uk/images/camelbak_podium_620ml_bottle.JPG

toimineet hyvin yhdessä.

ostoslistalla:

http://static.squarespace.com/static/5165cb57e4b0570c54fb1f6b/5165cb57e4b0570c54fb1f83/51c8cb9ae4b01e518024c27d/1372113820231/godandfamous_emojibottle_1.jpg?format=1000w

http://goldensaddlecyclery.com/wp-content/uploads/2013/08/GSCBottles-1.png

http://media.prollyisnotprobably.com/wp-content/uploads/2012/08/HotSauce.jpeg

mitänäitänyton…

Mistäs sä ton podiumin nyt sit hommasit?

Tarjoaa sopivasti kuumailmapuhallinta ennen sovittamista, niin hyvin taipuu OS-stongaankin. Yritä ja erehdy, ei tuu ainakaan kalliiksi…

Crusty - 15:09, 17.9.2013 » Mistäs sä ton podiumin nyt sit hommasit?
wigglellä olivat tarjouksessa josta pricemätch evanssille. samalla tietysti ilmaiset postit.

Tollanen Minouran kisko oli mulla aikoinaan paritettuna Bilteman metallisiin telineisiin. Kisko loistava, telineet paskat. Pullot yleensä lensivät vittuun joka kanttarin kohdalla.

Kävin viime viikolla Biltsussa ja ostin läpällä pari tollasta tankopullotelinettä. Osoittautuivat aivan loistaviksi. Ohjaus tietty vähän kärsii mut ei mitenkään yhtä pahasti kuin esim. etutartsilla. Vahvasti jatkoon.

Blackburnin rosteri teline on loistava. ~10€, 40g, ja ennen kaikkea pitää pullot telineessä myös maastossa.

http://www.evanscycles.com/product_image/image/516/fa2/c98/76181/product_page/blackburn-chicane-stainless-steel-bottle-cage.jpg

Odie - 15:12, 17.9.2013 »

Tarjoaa sopivasti kuumailmapuhallinta ennen sovittamista, niin hyvin taipuu OS-stongaankin. Yritä ja erehdy, ei tuu ainakaan kalliiksi…

Niin siis olenhan mä noita OS-riseriinkin laittanut kiinni niihin kohtiin jossa alkavat ohentua ≈26 milliin. Ton telineen kiinnityssysteemi on kuitenkin aika jämy.

Haha, ja onhan niitä näemmä pari myös yhdessä foorumin tämän hetken kovimmista pyöristäkin.

^Sähän niistä mulle joskus vinkkasit. Hyviä ovat jeppp

Perkele, nyt tuntuu, että mun pitäis ostaa camelbakin pulloja ja tollanen rosteriteline, tossa on noi lärpäkkeetkin, joiden ympäri voi laittaa letkuklemmareilla viistoputkeen.

Mainospullot yms. on toiminut tähän asti. Maistuu muoville ja luovuttaa kivasti kaikenlaisia hivenaineita jotka tarttuu foliohattuun. Teräspullo oli hankala, kun ei voi puristaa juodakseen, mutta sen korkki menikin sitten onneksi rikki pudotessaan.

VPCX:sissä jaetut muoviset spessun telineet on ollut aivan hyviä, pitää pullon tukevammin kuin halvat alumiinipuikosta väännetyt.

Yv:n oma juomapullo jollain tyylikkäällä printillä? Kiinnostuneita? Vai onko porukalla jo ihan tarpeeksi (lue; kyllästymiseen saakka) kaikkea yv kamaa?

camelbak podium kimppa vois kiinnostaa.

Camelbakin podiumista tulee kai päivitetty versio. Helpompi pestävyy, parempi pullon materiaali ja parempi suutin. Muuten kyllä vanhakin pullo on ehkä paras.

Pullotelineenä itellä rosterinen http://www.kingcage.com/ ja massipäälliköille on titaaninen. Pitäis pysyä pullot hyvin myös satulan takana telineessä.

http://www.cyclocrossworld.com/assets/images/king%20cage.jpg

Edit: Oman Kingin ostin paikallisesta 20e hintaan. http://signature.fi/

koskas tä uus versio tulossa + muuta infoa? kiinnostaa

Konga - 11:57, 18.9.2013 » Yv:n oma juomapullo jollain tyylikkäällä printillä? Kiinnostuneita? Vai onko porukalla jo ihan tarpeeksi (lue; kyllästymiseen saakka) kaikkea yv kamaa?
Mä kattelin kanssa että Spessun sivuilla voi ainakin teetättää omia, minimitilaus 50kpl. Ei olis varmaan mitään pahinta kiinan myrkkymuoviakaan. Noi FF:n postaamat 3 viimeistä mallia taitaa kaikki olla just sellaisia?

Tunnistaa siis näköjään suuttimesta.
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/news/2013/06/19/1371607675908-1c79zrt3t1y9a-670-75.jpg
Vasemmalla uusi.

Perinteisistä pullotelineistä oma ehdoton suosikki on Elite Ciussi. Klassikkodesign joka toimii niin vanhassa kuin uudessa pyörässä.

http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/ubtb6.6kesb/v/vspfiles/photos/ELITE-CIUSSI-BLK-2.jpg?1330065352

^Toi ciussi on BD:llä 6,90e. Klikkasin koriin kun oli tarjouksessa. En vaan oo vielä ehtinyt testaamaan.

PBK:lla 710ml Podiumit n. 7e, saisi price matchattua Evansille? Pienempi koko euron lisää. Ootsä jukksd tilannut suoraan noilta tuolta jenkeistä ton Kingin, lähinnä vaan noita titaanisia löytyy nettikaupoista?