Juomapullot, pullotelineet yms.

Tollanen Minouran kisko oli mulla aikoinaan paritettuna Bilteman metallisiin telineisiin. Kisko loistava, telineet paskat. Pullot yleensä lensivät vittuun joka kanttarin kohdalla.

Kävin viime viikolla Biltsussa ja ostin läpällä pari tollasta tankopullotelinettä. Osoittautuivat aivan loistaviksi. Ohjaus tietty vähän kärsii mut ei mitenkään yhtä pahasti kuin esim. etutartsilla. Vahvasti jatkoon.

Blackburnin rosteri teline on loistava. ~10€, 40g, ja ennen kaikkea pitää pullot telineessä myös maastossa.

http://www.evanscycles.com/product_image/image/516/fa2/c98/76181/product_page/blackburn-chicane-stainless-steel-bottle-cage.jpg

Odie - 15:12, 17.9.2013 »

Tarjoaa sopivasti kuumailmapuhallinta ennen sovittamista, niin hyvin taipuu OS-stongaankin. Yritä ja erehdy, ei tuu ainakaan kalliiksi…

Niin siis olenhan mä noita OS-riseriinkin laittanut kiinni niihin kohtiin jossa alkavat ohentua ≈26 milliin. Ton telineen kiinnityssysteemi on kuitenkin aika jämy.

Haha, ja onhan niitä näemmä pari myös yhdessä foorumin tämän hetken kovimmista pyöristäkin.

^Sähän niistä mulle joskus vinkkasit. Hyviä ovat jeppp

Perkele, nyt tuntuu, että mun pitäis ostaa camelbakin pulloja ja tollanen rosteriteline, tossa on noi lärpäkkeetkin, joiden ympäri voi laittaa letkuklemmareilla viistoputkeen.

Mainospullot yms. on toiminut tähän asti. Maistuu muoville ja luovuttaa kivasti kaikenlaisia hivenaineita jotka tarttuu foliohattuun. Teräspullo oli hankala, kun ei voi puristaa juodakseen, mutta sen korkki menikin sitten onneksi rikki pudotessaan.

VPCX:sissä jaetut muoviset spessun telineet on ollut aivan hyviä, pitää pullon tukevammin kuin halvat alumiinipuikosta väännetyt.

Yv:n oma juomapullo jollain tyylikkäällä printillä? Kiinnostuneita? Vai onko porukalla jo ihan tarpeeksi (lue; kyllästymiseen saakka) kaikkea yv kamaa?

camelbak podium kimppa vois kiinnostaa.

Camelbakin podiumista tulee kai päivitetty versio. Helpompi pestävyy, parempi pullon materiaali ja parempi suutin. Muuten kyllä vanhakin pullo on ehkä paras.

Pullotelineenä itellä rosterinen http://www.kingcage.com/ ja massipäälliköille on titaaninen. Pitäis pysyä pullot hyvin myös satulan takana telineessä.

http://www.cyclocrossworld.com/assets/images/king%20cage.jpg

Edit: Oman Kingin ostin paikallisesta 20e hintaan. http://signature.fi/

koskas tä uus versio tulossa + muuta infoa? kiinnostaa

Konga - 11:57, 18.9.2013 » Yv:n oma juomapullo jollain tyylikkäällä printillä? Kiinnostuneita? Vai onko porukalla jo ihan tarpeeksi (lue; kyllästymiseen saakka) kaikkea yv kamaa?
Mä kattelin kanssa että Spessun sivuilla voi ainakin teetättää omia, minimitilaus 50kpl. Ei olis varmaan mitään pahinta kiinan myrkkymuoviakaan. Noi FF:n postaamat 3 viimeistä mallia taitaa kaikki olla just sellaisia?

Tunnistaa siis näköjään suuttimesta.
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/news/2013/06/19/1371607675908-1c79zrt3t1y9a-670-75.jpg
Vasemmalla uusi.

Perinteisistä pullotelineistä oma ehdoton suosikki on Elite Ciussi. Klassikkodesign joka toimii niin vanhassa kuin uudessa pyörässä.

http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/ubtb6.6kesb/v/vspfiles/photos/ELITE-CIUSSI-BLK-2.jpg?1330065352

^Toi ciussi on BD:llä 6,90e. Klikkasin koriin kun oli tarjouksessa. En vaan oo vielä ehtinyt testaamaan.

PBK:lla 710ml Podiumit n. 7e, saisi price matchattua Evansille? Pienempi koko euron lisää. Ootsä jukksd tilannut suoraan noilta tuolta jenkeistä ton Kingin, lähinnä vaan noita titaanisia löytyy nettikaupoista?

AVTltä näyttäisi saavan 28 € hintaan tuplasetin sis. postit. Ei paha mun mielestä, jos noi oikeesti toimii kanssa.

Aromeja vuosikymmeniltä. Vieläköhän uskaltaa käyttää?

http://i3.aijaa.com/t/00794/12672164.t.jpg

Tilasinkin Minouran vastaavannäköistä telinettä Ebaysta kun saa semihalvalla posteineen, duraluminiia ja kaikkea. Otin tosin vahingossa painavamman version, katotaan saako vaihdettua vielä.

jerkku - 13:33, 18.9.2013 » AVTltä näyttäisi saavan 28 € hintaan tuplasetin sis. postit. Ei paha mun mielestä, jos noi oikeesti toimii kanssa.
Noi King Caget on varsin mainiot - mutta solakampien pullojen kanssa ne saattaa jättää yläosan vähän löysäksi. Tuhdilla pullolla toimii hienosti. Ja on hyvännäköiset teräksisinäkin.
liharekka - 14:24, 18.9.2013 » [http://i3.aijaa.com/t/00794/12672164.t.jpg](http://aijaa.com/fInl5W)
Tuleeko tuo siis tankoon kiinni? Mistä tuollaisia saa, onko ebay ainoa vaihtoehto? Haluaisin nimenomaan tankoon kiinnitettävän ja vintagemallia.

Podium on helvatin hyvä pullo! Vielä kun keksisivät pullon joka ei jäädy pakkasella. Jäähile vtuttaa…liekö pitää ostaa juomareppu vaikka luulen että sekin jäätyy.