Juoksuällärit

Vaikuttaa kiinnostavalta tollaset juoksuällärit. Kuka järkkää? Mitäs lenkkarit muuten maksaa verrattuna fillarikammoihin?

http://www.nikegrid.com/nike-grid/

Liika pitkä intro, en viitti selata mainossaitteja, missä pihvi?

Kaikki vaihtakoon fixuttelunsa parkouriin!

SSL.

jarkko - 9:15, 15.4.2010 » [SSL.](http://www.ssl.fi/SSL/sslwww.nsf/start)
Eihän toi suunnistusliitto liity mitenkään tähän. Se on vaan jotain outoa juttua, jossa pitää koittaa löytää joku vähiten v-mäinen reitti keskellä skutta joidenkäin ihme boksien välillä. Se on vielä lisäksi jotain urheilua. Tässä Niken jutussa on kuitenkin kyse urbaanista tilan haltuunottamisesta ja itsensä toteuttamisesta. Noiden yleisöpuhelimien käyttö on niin kuin siististi old school, mutta silti niinkuin nykyaikaa ja siis niinku tosi urbaania. Siis tää on enemmän taidetta.

Markku ehdottaa juoksemista heti kun oman pyörän lukon avain on hukassa. heh hee.

Hieno päättelyketju Jussi. Onneks ei ole kuitenkaan oma pyörä jumissa. Ja jos oiskin niin vaihtasin vaan toiseen. Ja sit kolmanteen. Sit pitäiskin pikku hiljaa ja alkaa availeen ettei joutuis kävelijäksi :wink:

Mutta urheilussa/kuntoilussa olen monialainen. Juoksenkin viikottain. Eli osallistun kyllä jos joku juoksuällärit järkkää.

asB. Pihvi on se, että joku on järjestänyt juoksuällärit. Tossa tapauksessa joku on vaan tehnyt sen helvatun monimutkaisesti, isosti ja Kalliisti. Yksinkertaisempi ois ollut kauniimpaa muutenkin kun saitin suhteen.

Kannattaa myös kokeilla maastopyörälehdessäkin joskus esiteltyä wacky-racea, eli juoksija vastaan maastopyörä maastossa. Just sitä mitä kakaranakin mettässä tehtiin, mutta aikuisten vehkeillä ja -kunnolla.

olen aikaisemminkin nihkeillyt, mutta alleycat on (ainakin toistaiseksi) POLKUpyörälähetin työpäivää simuloiva kilpailu. Toistaiseksi en ole kohdannut suomessa kumitossulähettiä. Valitettavasti joudut urbaanille juoksennalle keksimään jonkun muun raflaavamman nimen sellaisen järjestäessäsi. Valitan.

En ymmärrä tämän pointtia. Parkour alkuperäisellä ajatuksella on paljon mielekkäämpää. Nyky parkourhan on vain leikkipuistoissa leikkimistä eikä varsinaista pisteestä a pisteeseen b mahd. suoraan ja nopeasti jaloin kulkemista.

Mun mielestä parkour on muuten noista juoksukaupunkisuunnistuskisailuista (menikö Paulus oikein?) yhtä kaukana kuin takaperoiset, keospinn ja 39-18 välitykset älläreistä. Ei kai kukaan tuolla juoksukaupunkisuunnistuksessa ala mitään aitoja pitkin kipittelemään tai edes paljoa niiden yli oikomaan. Taitaa homma ennemmin ratketa pari kilometriä pitkillä juoksuetapeilla.

Järkätäänkö kaupunkisuunnistus niin että saa osallistua pyörällä tai jalkaisin? Jalankulkija saa käyttää julkisiakin. Yritetään reittiä miettiessä tehdä sellainen, että ois edes about tasaveroinen. Eli osuis reitille mahdolliset metrovedot Ruoholahti-Sörnäinen tai Kamppi-Kalasatama tai jotain. Joku Pasila, Eira ja Meilahti reitin varrella on sellasia, jotka tiputtaisi jalkamiehet armottaa kärkikahinoista, bussi ja spora kun ei oo niitä kaikkein nopeimpia kulkuvälineitä…

Tää ois vähän ku tätä sprinttisuunnistamista

Youtube-linkin voi heittää suoraan tekstinä, ei tartte embeddata tai käyttää tuota url-toimintoa.

Ja sprinttisuunnistuksessahan on määritelty esteet, joiden ylittämisestä tulee hylsy. Mutta mielenkiintoinen idea silti, ehkä jättäisin kuitenkin pyöriä vastaan kilpailun pois.

kuulostaa hauskalta idealta. osallistun heti jos en satu oleen työvuorossa.

Smurf - 14:25, 15.4.2010 » Valitettavasti joudut urbaanille juoksennalle keksimään jonkun muun raflaavamman nimen sellaisen järjestäessäsi. Valitan.
Jallarit? ;)

Jalla! Jalla!

Voishan tän postata nähty kaupungilla -topsuunki

Thierry on kghyll niin kovis! Postatkaapa joku kovempi, mistä tahansa lajista?