Jopo Rata

Ainoa mikä häiritsee silmää on tuo eturatas, mutta muuten ei voi kuin kehua. Ja eipä nuo palikat tässä taideteoksessa mitään kyllä merkkaakaan :slight_smile:

Jatkan tätä kehujien loputonta joukkoa: upea!

Mites, making-of -ketjua seuratessa kansa haikaili ratadropin perään. Vaihtuuko Jopo Radan raiseri kenties tulevaisuudessa ratamutkaan?

edit. Vaadin myös lisää pornokuvia, joissa Jopo Rata on rinta rinnan Ghibli Pursuit -mestariteoksen kanssa!

ois kyl hauska nähä sellanen enemmän track ja vähemmän tarck versio tästä. joku pirun jyrkkä stemi ja oikee ratadroppi… ja ehkä levykiekko/kiekot. lavasta ny ees hetkeks sellaseen kuntoon =)

Upea on, mestarin jälkeä! Mutta mitä tulee tuohon ratadroppi-painostukseen, eikö Obree-henkinen tanko olisi asianmukaisempi kuin droppi?

^ +1 Obree-henkiselle tangolle - tosin itse ehdotan tuon tuck-tangon sijaan superman-tankoa:

Pitäisi hankkia joku hyvä stemmi/ratadroppi yhdistelmä. Saa tarjotakkin jos löytyy
ko. palikoita joutilaana. Mitkäs ne klassisimmat droppi ja stemmi yhdistelmät muuten on?

Ebay käy kuumana puuttuvien Rossin osasten tiimoilta. Otetaan jotain yhteis kuvia
kun kaikki on siihen koossa.

-Olli

ChopperOlli - 17:52, 18.12.2010 » Mitkäs ne klassisimmat droppi ja stemmi yhdistelmät muuten on?
Stemmiksi Cinellin 2A ja kaveriksi Cinelli 67-mallin ratadroppi. Toimii.

Droppitankohan menisi tohon mainiosti

Droppi-tanko vaikuttaa hieman ohilyönniltä sikäli ettei se ehkä edusta Jopon periaatetta helposti lähestyttävyydestä. JOkaisen rataPOlkupyörästä tuskin olisi moista kierukkaa löytynyt 70-luvulla.

Toi raiseri on oikein hyvä.

Jos tuosta Ollin mestariteoksesta nyt jotain nipotttamista pitää väkisin koittaa keksiä, niin ehkäpä eturatas ja kultaväriset osat hieman pomppaavat esiin.

Onpa painavat ja huonosti rullaavat kumit.

Aerospoke eteen niin on AVOT! Kauhian komia!

Pakko avautua, kun on niin mahtavasta pelistä kysymys. Mun mielestä kokonaisuus on hieno, työnjälki hienoa ja kaikenkaikkiaan hyvä ja kannatettava idea. Ja väri on mitä parhain ja Jopomaisin. Mutta kuten näköjään tapoihin kuuluu, täytyy esittää mieleen nousseita kriittisiä huomioita. Eturatas ja kullanvärinen napa saivatkin jo osansa, joten ei niistä enempää. Mielestäni riser-stongat eivät näytä juuri koskaan hyviltä, paitsi jos ne ovat rehellisesti mummomallia, kuten Jopon originaalit. Eihän droppistonga mitenkään vaikeuttaisi Rata-jopon lähestyttävyyttä, mutta toisaalta ei ehkä sopisi tyyliin sekään. Täysin suora stonga voisi olla hyvä, mulla oli joskus Krossi-Jopossa sellainen. Lievää Jopomaisuuden vähenemistä aiheuttaa mun silmissä stemmi, jopoonhan kuuluu ns. joutsenkaula-stemmi, jossa stemmin pituus jää hyvin pieneksi. Ajamisesta tulee mukavan ketterää ja holtitonta ja on helppo pyöräyttää etupyörää vauhdissa 360 astetta ympäri. Obree-stonga voisi sopia myös hyvin. Ja se, että pyörä näyttää lyhyeltä ja korkealta, on mun mielestä hieno asia, tulee näppärä fiilis. Avovaimon mielestä Rata-Jopo on myös erittäin hieno, mutta hänen mielestään Jopoon kuuluu ilman muuta tarakka. Muuten pelkkiä ja varauksettomia kehuja ja diggailua.

Jopo on vaihteeksi astetta rataisempi,

-Olli

ps. tää ois yhä myynnissä.

1 Like

Nyt on täydellistä!

No nyt!

karkki! Toimii.

Nuori ja täysimittainen.

-Olli

1 Like

Oho :open_mouth: hiljaseks vetää

austone - 18:15, 20.12.2010 » Onpa painavat ja huonosti rullaavat kumit.
Ai ei muuta lisättävää? On aivan sairaan hieno. Myös kultaiset navat.

Ihan mielettömän siisti. Droppistonga rules ok!