Jopo mobil -68

Tänään kävin ostamassa kyseisen pyörän ja työtä vaatisi rutkasti että saisi alkuperäiseen kuosiin. Aiempi omistaja oli tuunannut tämän 3-vaihteiseksi ja koeajolla tuli yllätyksenä ettei navassa ollut jarruja =) noh, vaihde syteemit lentää muutenkin romulaariin, koska pyörän mukana seurasi myös alkuperäiset vanteet jotka tarvitsisi myös pientä ehostusta. runkonumero IL18xx elikkä 1968 joulukuu.
http://kuvaton.com/k/yQPr.jpg
http://kuvaton.com/k/yQPq.jpg

Suurimpana ongelmana on että joku on hitsannut jotain romurautaa takalokarin kannakkeeksi.

http://kuvaton.com/k/yQPF.jpg

Takalokari myös revennyt takimmaisen kiinnitys ruuvin kohtaa. Onko tässä -68 mallissa samalla tavalla toteutettu tuon lukon/lokarin kannatus kuin -71 mallissa? siis näin --> http://i9.aijaa.com/t/00471/13118590.t.jpg

http://kuvaton.com/k/yQxg.jpg
Joku ystävällinen neuvoi muakin aikoinaan kuvien lisäämisessä, tällä on helppo lisätä :http://kuvaton.com/k/

mites tuosta kuvan sai tuollasen ison?

Ensin valitset tuosta alhaalta sen tiedoston ja alta valitset 640Xweb/forum , latauksen jälkeen valitset Foorumille 1
ja kopioit linkin.
Osoite on tosiaan tossa kuvan alla eli : http://kuvaton.com/k/

Toivottavasti on apua!

Juuh, kiitokset.

Sain rungon siistittyä ylimääräisistä osista. Hankala paikka rälläkällä ja hiomakoneella touhuta, mut muutaman olut tauon kun pitää, ni hyvä tulee.

http://kuvaton.com/k/yQPw.jpg

http://kuvaton.com/k/yQP4.jpg

innostuneena (tai oluen voimalla) jatkoin vielä vanteiden parissa.

http://kuvaton.com/k/yQPL.jpg

Ei kyllä hyvältä näytä, oikeestaan mikään.

http://kuvaton.com/k/yQPd.jpg
http://kuvaton.com/k/yQPV.jpg

Vanteet näyttää hyvin samalta mitä yhdessä mun projektissa, millä pinna avaimella sait vanhat pinnat irti? yritin aikani bilteman avaimella ja pelkästään pyöreeks menivät… sen jälkeen rälläkkä hoiti työn nopeammin.

sillä samasella bilteman avaimella, ei sovi kaikkiin nippeleihin kylläkään mutta näihin jopon nippeleihin on timmi =) Sain jopa puolitusinaa poikki väännettyä… jäikö niistä sun vanteista puhalluksen jälkeen mitään jäljelle?

Mulla oli yhessä mummisprojektissa ihan hiukan paremmassa kunnossa olevat 28" teräsvanteet, jotka sain puhallutettua ja pulverimaalattua valkoseks. En oo vieläkään saanu aikaseks kunnon kiekkoa tohon ympärille kun tuli hommattua 2mm liian pitkät puolat, mutta hyvin vankoilta nuo näyttävät.

Ok, samaa pelkäsin kun vein puhallukseen ja maalaukseen, hyvät niistä tuli ja kestänyt oikeen hyvin. Mulla ei taida into riittää purkaa vanhoja pinnoja, rälläkällä taidan vetää nuokin poikki mistä rakennan huvikseen vanteet.

löytyy parit ylimääräiset kehät jos ei noita saa kuntoon. ei ole vielä saanut vietyä maalarille, tarvitsisi lokarit ja runko siistiä ennen sitä, mutta vkl tuli toista jopoa kunnostettua ja aika meni siihen.

On muuten aika paska homma kun satulaputki ruostuu runkoon kiinni =)
http://kuvaton.com/k/ylA7.jpg

http://kuvaton.com/k/ylAK.jpg

tulipas maalattua fillari ekaa kertaa parvekkeella =) yleensä olen näitä tematek:iin kiikuttanut jauhemaalaukseen, mut nyt oli kaapissa purkki tuollasta metallihohto sinistä tai mitä lie.

http://kuvaton.com/k/ylAN.jpg

Tänään kaveri haki jopon tematekista, oli kuulemma pari valkoistakin jopoa siellä hakua odottamassa. kamera vääristää värin kirkkaan punaiselle vaikka oikeasti on tummanpunainen.

http://kuvaton.com/k/yAqK.jpg

Nyt hieman olutta ja jopoa kasaan siinä samalla. Hyvää vappua!

koiraki kattelee kysyvänä et kai sä buffaat maalit ohjainlaakerin kierteistä ja itse laakerin osista. muutoin tykki meno 5/5

Kiitos =) ohjainlaakerin kierteet suojattu a. le coq tölkin reunuksella ja sitten kiristetty wurtin lemmarilla =) ja laakeritkin/vastepinnatkin on ollu putsauksessa jo hyvissä ajoin.

Luutavasti koirani wishnu kyttäsi kalja purkkiani kuvaa ottaessa, perso kun sille on =P

Edit: hieman on rock star meno kasata, kun se näissä on juuri sitä parasta =P ennen kun pääsee asfaltille tikkaamaan.

löytyiskö yksivaihteesta, turusta ketään ketä voisi rihdata vanteita? 4 vannetta tarvitsisi työtä, itse osaan pinnat laittaa, mut sitten loppuu osaaminen.

Vaikka tiesin että koirat ovat persoja oluelle, kastelin sormet Brooklyn East Indian Pale Alessa ja annoin maistaa. Nyt tuo karvainen narkki korahtaa aina kun korkki narahtaa.

Ymmärsinkö oikein että sulla on näitä useampi?

Hah, sellasia ne koirat on, oppivat nopeasti ja sen jälkeen ne on tuollasia kyyliä =)

onhan noita useampi ollut. nyt tämän lisäksi 2kpl. olen luopunut alumiini ketjusuojallisista kun ei oikeen silmää miellytä, poikkeuksena sellasella ketjusuojalla varustettu mobil olis kova =)

hitto ja vaseliinitkin on loppu, ei voi kasailla enempää. veljeltä löytyis mut on varmaan koomassa iltaan saakka.

loppui kasaaminen lyhyeen kun vaseliinit loppuivat kesken, eikä veli herännyt koomasta(vappu perkele).
kammen osat odottaa huomista kaupankäyntiä.

http://i2.aijaa.com/t/00239/13238490.t.jpg

http://i5.aijaa.com/t/00859/13238489.t.jpg