Jonkun Pelago kryptoniten vaijeri katkaistuna...

vieläkin paikallaan

Editoidaas koordinaatit jenmaan

Joo muistanpa lämmöllä sitä innostunutta huutelua kun joku edellisen kerran kehtas palstalla ehdottaa tulkintaa jonka mukaan asema-aukion pöhinäväen pyörä ei olis ollu oma. Et voi tietää! Miksi yksi ihmis ryhmä demoni soi daan! Sika maista profi lointii! Mene natsi maahan teke mään ennakko luulo ista si la ke j a önkön önk

e. sen sijaan lievästi huolestuttavaa että ununi kävit oikee kattomassa olisko se viä siä!

^ Niin muistelen että se oli hieno uus ja kiiltävä sporttinen polkupyörä. Toivottavasti foorumilainen on saanut Whitensa takaisin rohkean kansalaisaktivismin ansiosta!

Jos joku vie mun di2 whiten niin olisin kyl kiitollinen jos joku ilmottelis siitä.

booby trap vai tilataidetta

blend - 8:51, 13.8.2020 » Jos joku vie mun di2 whiten niin olisin kyl kiitollinen jos joku ilmottelis siitä.
Muistaakseni k.o hybridissä ei ollut di2. Kuvalanka missä pyöriä väärissä käsissä vois olla kyllä tarpeellinen.

No, kyllä se tietysti on selvää että yksittäisen ihmisen (ihan kenen tahansa) kuvaaminen julkisella paikalla tunnistettavasti ja kuvan lataaminen internetsiin on asiatonta ja vastenmielistä touhua eikä semmoista pitäis tietenkään kenenkään tehdä. Mun pointsini oli vain ja ainoastaan se todella yllättävä ja hanakka jeesustelevuus jolla kiirehdittiin kieltämään koko varkauden mahdollisuus kys. tapauksessa. Mutta ehkä aika on kullannu muistot eikä keskustelu yhtään edes menny näin. Täytyypä yrittää löytää se.

Konsta - 9:14, 13.8.2020 » No, kyllä se tietysti on selvää että yksittäisen ihmisen (ihan kenen tahansa) kuvaaminen julkisella paikalla tunnistettavasti ja kuvan lataaminen internetsiin on asiatonta ja vastenmielistä touhua eikä semmoista pitäis tietenkään kenenkään tehdä. Mun pointsini oli vain ja ainoastaan se todella yllättävä ja hanakka jeesustelevuus jolla kiirehdittiin kieltämään koko varkauden mahdollisuus kys. tapauksessa. Mutta ehkä aika on kullannu muistot eikä keskustelu yhtään edes menny näin. Täytyypä yrittää löytää se.
Eikös mm käyttäjä biciolli ollut sekaantunut siihen kommentointiin?

Se oli Ollin ottama kuva ja siksipä keskustelu lähtikin laukalle. Kyllä julkisella paikalla otetun kuvamateriaalin saa ladata nettiin, mutta kuvan henkilöiden syyttäminen rikoksesta voi johtaa seuraamuksiin.

Sen kuvan lataaminen oli typerää ja aiheesta jeesustelu naurettavaa.

Ihan kuin aktiivinen pyöräharrastaja ei voisi osata tehdä valistunutta arvioo ketään sen syvemmin profiloimatta.

Kaivakaas se homma nyt jostain. Popparii aamupalaksi

kaukomieli - 10:02, 13.8.2020 » Sen kuvan lataaminen oli typerää ja aiheesta jeesustelu naurettavaa. Ihan kuin aktiivinen pyöräharrastaja ei voisi osata tehdä valistunutta arvioo ketään sen syvemmin profiloimatta.
Jep, kyllä mä ainaki tietyissä tapauksissa voin satavarmasti sanoa, että henkilön hallussa oleva fillari ei ole legitisti hankittu.

Et voi tietää, onko todisteita!!!

^^ Mutta sen sanominen kuvan kera, josta henkilö on tunnistettavissa, täyttää kunnianloukkauksen piirteet ja voi johtaa seuraamuksiin, kuten tuossa ylempänä todettiin. Mahdollisen varkauden spekulointi ei ehkä niinkään, mutta paljon tuola liikkuessa tulee niitä tosi voimakkaita fiiliksiä, että pyörä ja kusk, ts. taluttaja, ei kuulu yhteen.

onko speksinen profilointi nyt sallittua vai ei

mut entä jos runkolukko, 2 avainta ja kuitti lukolle löytyy

Ei oo keltään pois jos mä waretan muutaman pyörän vitun fasistinatsisiat acab

Lukottomat markettimaasturit alepan tuulikaapissa on arkipäivää hesassa ja se on ihan riittävän paskaa ilman nettiin ladattuja kuvia ja jeesusteluakin

kaukomieli - 10:02, 13.8.2020 » aktiivinen pyöräharrastaja *köh*