Joensuun muotipyöräilijät

Onko niitä? Kaupungilla on muutama muotipyörä tullu kesän aikana bongattua, mutta liekö immeiset verkostoitunu tälle sivulle? Voisi vaikka keksiä jotain aktiviteettia? Kuvarasteilu/poolo/kaljanjuonti/skineiltä turpaan ottaminen?

(Saattaa olla myös mahdollista, että tästä tulee yhtä aktiivinen ja virkeä topic kuin mikkelilangasta, mutta yrittänyttä ei laiteta!)

Työkalulainaamo
A/V: Tavaraa
Joensuun muotipyöräiljät facebookissa

En tiedä liekkö kovin aktiivista. Veljellä on kyllä fiksi, joten voin mainita sille, että kattoo foorumia. Arvelisin, että ainakin kaljaporukointi voi kiinnostaa… :smiley:

No se oli nopeammin toteutettu, kun uskoinkaan! Ts. jee mie ilmottaudun kans.

Joensuun sektorilla on tärkeä osansa tarjota nukkumapaikkoja rokin aikana.

Koska “nähty kaupungilla” on liian mainstream (ja salakavala bumppaus topsulle samalla), niin laitanpa tänne: sininen roskiskonversiosinkula spotattu sittarin edessä.

Luulenpa, että sininen sinkula oli meikäläisen Miyata.
Baariajelu kiinnostaisi.

Eipä ole paljoa vanhassa kotikaupungissa tullut muotipyöräilyä vastaan. Toissa kesänä kävin kurvailemassa lomalla 150+ kilsan maantielenkuran, kun oli maasturin mukana toinenkin nyökki - ja tässäpä teille lenkiltä kuvarasti :slight_smile:

simojoki - 12:24, 9.11.2011 » Eipä ole paljoa vanhassa kotikaupungissa tullut muotipyöräilyä vastaan. Toissa kesänä kävin kurvailemassa lomalla 150+ kilsan maantielenkuran, kun oli maasturin mukana toinenkin nyökki - ja [tässäpä teille lenkiltä kuvarasti](https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/68301_446486875674_594200674_5215456_4094084_n.jpg) :)
Arvinsalmen lossilta?

no sieltähän se

Mulla oranssi Nopsa Commanderista rakenneltu ei nyt muotihirmu mut jotain sinnepäin.
Muutamia fiksejä loppukesällä näin ja jopa erään kanssa kävelykadulla ajatuksia vaihdettiin.

Kaamosviileys vaihtaa lenkit kevääseen mut työmatkaa teen edelleen keskustaan, kivaa!

Tuun tenttimään Joensuuhun taas 2.12. mikäli ootte yläfemma-ajoja järjestämässä tuona viikonloppuna, niin voisin napata pikkuveljen rottabiitterin ja pyrähtää oluelle.

Ikinä en Joensuussa fiksejä tai sinkuloita nähny, kun siellä asuin, mut nyt viime vuosien aikana oon aina muutamia sillon tällön nähny. Onhan ne Joensuun ympäristössä aika piristäviä ilmestyksiä. Kerran bongasin siistin valkopohjaisen vanhan sinkulan oranssivihreällä koristelulla, jätin vieläpä ostoehdotuksen pinnojen väliin. Omistaja laittoi myöhemmin illalla viestiä, kiitteli kehuista, mutta pahoitteli sitä ettei pyörä oo myytävänä. Mitäpä tuosta, hieno kuulla, et sillä on rakastava omistaja.

Viime kesänä kävin pyörähtämässä omalla konversiolla Joensuussa Helsinki-Joensuu-pyöräretken päätteeksi. Pitäis kirjoitella tässä syksyn vielä pimentyessä rappari kyseisestä retkestä. Tiedä vaikka, jos joku innostuu ajamaan tuota moottoriteiden, järvien ja harvaan ripoteltujen huoltamoiden reittiä.

http://farm7.static.flickr.com/6056/6328269469_6376a73a76_z.jpg

^2.12 kuulostaa ainaki meikän korvaan passelilta, jos nyt ei oo joku ihan räntäpaskakeli. Mites muut, olisko tuo päivä passeli kaljanjuonnille ja muotipyöräilylle?

2.12 käy hienosti.

2.12 kiinnosta.

Wow! Oisko mitään kokoontua Palaveriin tai vielä voimissaan olevaan Jokelaan tutustumiskaljoille ja heittää sieltä rundi ja palata takasin johonkin kuppilaan? Jos kuudelta käynnistelis sessareita.

Onks jollain ollu biliskeppi kädessä? Sitä vois heilutella Palaverissa…

Suhis - 22:37, 9.11.2011 » Onks jollain ollu biliskeppi kädessä? Sitä vois heilutella Palaverissa...
Pari tuoppia alle, niin eiköhän se biliskin suju ;D

…Mutjoo, palaveri kuudelta passaa itelle ainaki mainiosti!

Jep, lupaus biliksestä saa vanhankin innostumaan. Aloitan hallitusneuvottelut. Toivottavasti ei ihan metriseks hangeks ennen toka 12.?

Meanwhile in utra…Joku sankari oli käyny puukottamassa renkaat pomppiksesta kaupassakäynnin aikana, katotaan saako jostain uudet gummit perjantaihin mennessä…

prisma pelasti, pyörä huutaa taas ajamista <3 Huomenna rääd skiddin loskakeleissä!