Jauhemaalaus (pulverimaalaus) pohjatyöt

Onko kellään kokemuksia jauhemaalauksesta?
Millainen kitti sopii siihen pohjatöihin? Tarvii olla varmaankin kuumuutta kestävää ja sähköä johtavaa. Onko kitti merkkejä tai kauppoja tiedossa??

Kiitoksia jeesistä =)

Jauhe- eli pulverimaalaukseen on olemassa kallista erikoiskittiä, saatavuudesta tai merkeistä
en osaa sanoa. En ole varma miten nuo plastic padding tms. - kemialliset metallit toimisi. Jos
täältä ei löydy varmaa tietoa niin kääntyisin maalaamon puoleen.

-Olli

mites toimis ihan vanhan ajan koritina,ei se kai pulverimaalauksessa ehkä sulais?

Varmana tietona voin kertoa että kemiallinen metalli toimii. Maalamon suosituksen mukaisesti käytetty ja testauksella vahvistettu tieto. Plastic Padding oli merkki.

Hmm, toi Plastic Padding kemiallinen metalli maksaa kympin tuubi (85 g). Pitänee soittaa ruiskuttamoon tosiaan ja kysästä.

Näköjään Thermabond 3 ja Lab Metal on tuotteita jotka kans sopii, tosin Thermabond 3 tarvii uunia. Lab metal on ilmakuivaavaa ja yks komponenttia, maksaa pönikkä 16$, ompas hankalaa tää valinta.

“se mikhän kallis ole, set vain tunthuu siltä kun ei ole rahhaa”

jos joudut paikkaamaan runkoa semmoisesta paikasta jossa putki elaa ajossa niin kannattaa hitsata tai juottaa kondikseen, kemiallinen metalli eika valttamatta koritinakaan pysy kunnolla vaan saattaa lohkeilla reunoista irti. Mulla oli yhdessa rungossa tinattu pullotelineen reiat umpeen, ja ne kohdat erottuivat maalipinnassakin kesan ajon jalkeen.

No rähmä, siinä tapauksessa on aika paha paikka ehkä. On nimittäin takahaarukan yläputken keskellä. Se taitaa elää aika paljon? Hmm, sit tarvis tosiaan viedä jonnekkin hitsattavaksi.

tai sitten hoitaa uusi ehjä runko projektiksi:)

kuva kohteesta olisi kiva yllätys

Kuva on vähän hankala koska on sen verta sileet reunat klommossa hiekkapuhalluksen jäljiltä. Tai sit mun kamera vaan on p*ska :frowning:

Lommon paikkailuun voi kemisk metallia käyttää normi täyttökitin tavoin. Kaks’komponenttikamaa kun on niin pieni satsi kerralla kandee tehdä. Lommo täyteen kamaa, odotetaan että kovettuu, hionta/työstö tasaisen pinnan aikaansaamiseksi. Toistetaan edellä mainitut niin usein että ollaan tyytyväisiä ja eiku jauheeseen.

Hmm, kaipa se sit täytyy uskoa, kemikaalia vaan pintaan. Onkohan kaikissa paikoissa uuni samoissa lukemissa, se on ehkä ainoa sit missä tää homma voi kusta =/