Jarrut pohjaan! ...mut mitkä?

Goldfinger on mun suosikki, tehokas, pieni, suht. halpa, saranakiinnitys ja paketissa tulee mukaan 2 shimmiä eri paksuisille stongille.

Halvin löytynee täältä.

Samalla myyjällä näyttää olevan myös valkomustaa mutta vain vasemmalle.

Koko väriskaala:

Kiitti linkistä. Paypal jo laulaa.

Kumiluodissa oli jännänvärisiä Gran Compen jarruja, helvetin siistejä imho, mut ei ne ihan valkoisia ollut, oisko ollut jotain pinkkiin vivahtavaa… Vaikee sanoa kun on värisokea.

Yks valkoinen niitä oli, mut sen parin etujarru oli just myyty, eli jäljellä oli vain taakse kuuluva kappale. Eihän niihin saa sitä pulttia kai vaihdettua?

Eipä taida. :frowning:

tnts - 3 hours ago » Yks valkoinen niitä oli, mut sen parin etujarru oli just myyty, eli jäljellä oli vain taakse kuuluva kappale. Eihän niihin saa sitä pulttia kai vaihdettua?
Ainakin shimanon jarruun saa sitä pultin vastakappaletta kahdella eri pituudella eli sama jarru toimii edessä ja takana.
Any1 - 3 hours ago » Ainakin shimanon jarruun saa sitä pultin vastakappaletta kahdella eri pituudella eli sama jarru toimii edessä ja takana.
Yllätys yllätys, Tohtorilta ja Okkalta saa noita. Muistelen, että Dr tarjoaisi noita vastakappaleita vieläpä useammallakin kuin kahdella pituudella.

itsellä sramin rival takajarru edessä. ainut ero etu- ja takajarrulla oli että jarrupalojen kulkusuunta oli niissä keskenään päinvastoin, mikä hoitui helposti.

pultteja oli parissa mukana jos jonkin pituisia ja itsellä ainakin väärän pituinen mutta hyvin pitää, jää vain haarukan takaata törröttämään vähäsen.

Pyörähuollossa perus Shimano Sora oli 25€ ja Hesarin Cycle Centerissä 14€ CRC:ssä joku 19€ posteineen. Hesarilla vaan oli pelkkää takajarrua, joten pitäis löytää semmoinen piitkä vastakappale. Ei kellään ois esim 25mm pitkää?

Tohtorilla oli soraa eteen ja taakse, oisko ollu etulänki jonkun 14 euroa tms. Ei voi muistaa.

Vastakappaletta vois yrittää metskata jostain pulttipuljusta, eiks manskulla ole joku pultti&mutteri-tyyppinen ratkaisu?

Pyörähuollossa apupoika soitti Okkalle ja kuulemma oli kartellihinta tohtorin kans, eli Sorat oli 25€ kuulemma kummallakin. Muutenkin ensimmäinen kerta ko puljussa ei ollut mikään mieltä ylentävä kokemus. Sinne tohtorillekin on niin hankala vääntäytyä, kun pitäs sopia tapaamisajat ennakkoon ja saada suunnilleen koordinaatit kirjatussa kirjeessä. Katsastan vielä Velosportin.

Se 25 oli siis parihinta, ellen mä ihan päin helvettiä ymmärtänyt.

Pitäiskö doktorille sopia joku kimppakyyti joskus? Mä tiedän missä se on ja mulla on kumijalka jos ei hotsita ajaa pyörällä(! saatanan autoterroristimulkvisti).

Yksivaihteen virallinen ekskursio Espooseen Tohtorin putiikkiin? Autolla?

Ei kerrota kenellekään! Kun se on kuitenkin jo stadin rajojen ulkopuolella, niin se olis niiQ maantielenkki, ja eihän nyt hipsterit…

kaivelin laatikoita ja sieltä löytyi noita vastakappaleita ylimääräsiä 23, 20, 15 ja 13mm. kutakin 1kpl.

Voi elämän kevät. Haarukkaan on porattu jarrun reiät eri korkeuksille, mutta kohtisuoraan haarukkaan nähden. Eli kun pultti ja mutteri ovan kumpikin varsin tyköistuvia omiin reikiinsä, ei jarrua saa asennettua yläviistoon. Joutunee jotenkin dremelöimään toista reikää alas/ylös.

Onko kellään antaa jotain super pätevää neuvoa tähän dilemmaan, vai tempasenko deWaltin tulille?

Onko kellään antaa jotain super pätevää neuvoa tähän dilemmaan, vai tempasenko deWaltin tulille?
No ei muuta neuvoa kuin että tulille vaan. Oon tehny saman homman teräshaarukkaan ja on ainakin mun läskeillä kestänyt - maantiellä tosin.

itellä on osa keuloista ollut auki pohjasta. niissä voi työntää sellasen lyhkäsen välikappaleen sinne putken sisälle ja laittaa jarrun siihen ja sitten kiristää sen työntämäl kuusioavaimen sieltä ulkoa.

mijau - 1 minute ago » itellä on osa keuloista ollut auki pohjasta. niissä voi työntää sellasen lyhkäsen välikappaleen sinne putken sisälle ja laittaa jarrun siihen ja sitten kiristää sen työntämäl kuusioavaimen sieltä ulkoa.
Jotenkin kuullostaa hasardilta viritykseltä, jos pultti ei tue kuin toisen puolen reikään. Sain jarrun itse paikalleen kumpaakin reikää ylös ja alas laajentamalla.

luulis et teräskeulas se rupeis pikkuhiljaa kulahtamaan eikä menis suoraan catastrophic failureen. jollon ehtis sit perua ton jos se oliski ollu hölmö idea.

nimim. en ole maistanut omar-suklaalevyä mutta vaikuttaa imelältä.