jarrun vastatappi jumissa teräsmaantiekeulassa

Eli toi vastatappi liikkuu löysähkösti, mutta siinä on ikäänkuin sienen mallinen pääty, eli ei tule ulos kokonaan vaan jää jumittamaan siihen haarukan reikään sieltä päädystä. Onko tavallista ja miten ratkaistavissa?

Tarkoitatko jarrumutteria? 6mm pultti ja vasara.

No ilmeisesti se. Siis ontto kuusiokolohomma jolla jarru kiristetään. Ihmettelen vaan, että miten se on sinne saatu… Vaatii projekti etujarrun irroittamisen kyllä ainakin amakuviin sitten.

Jos nyt hiffasin oikein niin noita on kahdenlaisia: tuo mutteri jolla jarru kiristetään, jos jarrulängen pultti on niin pitkä, että se tulee haarukan takapäästä ulos, tai sitten tuo hylsyn mallinen vastinkappale, joka tulee takaa haarukan sisään, jos längen pultti ei tule haarukan takaosasta ulos.

Mikä tuossa on ongelmana tarkalleen ottaen? Onko löysällä, mutta ei kiristy tai pyörii tyhjää? Onko kierteet korkanneet ehkä?

Tuossa siis nuo vaihtoehdot:

Vasemmanpuoleinen eli toi recessed mounting. Kun jarru ruuvataan irti, ei toi jarrua pitävä holkkimutteri pääse omasta reiästään ulos, vaan on ikäänkuin sienen mallinen kierteiden päästä eli levinnyt jostain syystä

lyö ulos se

hyviä lankoja oot saanu avattua viimeaikoina

Jep, no sit vaan lyöntiä tai viilaa levinneelle holkille, jotta pääsee ulos.