Iltalenkkireitit (HKI)

En löytänyt mitään ihan tarpeita vastaavaa, niin koitetaan nyt kepillä jäätä… ohjastakaa jos on jo (Maantiepyöräilytopik ei kelpaa)

Reitti: PikkuHuopalahti-Vantaankoski-Tammisto-Vanhankaupunginkoski-PikkuHuopalahti
Kartta:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/604598/Kuvat/Huopalahti-Vantaankoski-Tammisto-Vanhankaupunginkoski-Huopalahti.png
Pituus: 33km
Linkki: http://www.endomondo.com/routes/365909139
Kuvaus:

Tempo-osuus
Alkupätkä on aika kuivakkaa kolmostien varren ajamista, kunnes päästään Vantaankoskelle.

Vantaankosken osuus on reitin suola - pääsee ohimenevän hetken haistelemaan peltojen keskellä ajelua ja kuvittelemaan olevansa jossain vähän pidemmällä. Auringonlaskut tai sateet on täällä siistin näkösiä.

Sieltä jatketaan Ylästöön, jossa on taas perinteisempää KLV-jurnuttelua - suoraa ja aika vähäliikenteistä kuitenkin.

Seuraavana tullaan Tammistoon, jossa on kanssa kivaa maisemaa. Tykkään niistä värikkäistä taloista ja asuinalueesta yleensäkin. Kannattaa ajaa ajoradalla. Asuinalueella on sopiva nopeusnäyttö, johon on kiva ottaa pieni spurtti.

Himmailu
Jos aika ja fiilis on sellaset, voi käydä Haltialassa sumpilla tai rapsuttelemassa lampaita.

Muuten jatketaan jokea pitkin Vanhankaupunginkoskelle asti. Täällä on muitakin, niin ainakaan joenvieren hiekkatietä pitkin ei oo kovin sopivaa tempoilla - oiva tekosyy katella jokivarren maisemia ja tasailla pulssia hetko.

Loppukiri
Pikku-Huopalahteen päin pääsee Vanhankaupunginkoskelta Käpylän läpi KLV:illä. Nää on kuitenkin aika suoraviivaset ja iltasin vähempiliikenteiset, niin voi taas painaa kovaa. Hartwall-areenan ohi Hakamäentien ramppihelvettiä kovaa tempoa kieli vyön alla kotia.

Jatkakaa about samaan formaattiin, jos koette mielekkääksi! Noita träkkerisaittilinkkejä ois kiva saada, niin sais jonkinnäkösen reittiohjauksen kännykkään mukaansa. Endomondo osaa sönköttää reittiohjeita nappeihin, jos laittaa sen seuraamaan olemassaolevaa reittiä… harmi kyllä niitä reittejä ei niin hirveesti tunnu olevan.