Hyvät Baarit Helsingissä

Olisi tänä iltana tarkoitus lähteä vähän pyörähtämään Kalliossa. Siltanen on tietysti mukava paikka, mutta mitäs muita kallion helmiä suosittelisitte? Tänne voisi varmaan listailla muitakin mukavia ja tunnelmallisia oluen nautintaan rohkaisevia paikkoja helsingissä.

Mr. Don Töölössä! Litran pitsa 13,90€ ja kohtelias karnevaalimainen palvelu.

Itse tykkään käydä Iltakoulussa (Piritorin vieressä) sekä tietysti Kolmessa kaisassa (Kurvi) ja jos haluaa erikoisoluita, niin WilliamK on asiallinen mesta. (Hämeentien ja Hesarin kulmassa) Hyvä ja ystävällinen palvelu kera muksan tunnelman.

Kallion seurahuone flemarilla. Klassikko.
Ravintola Sivukirjasto karhupuistossa. Uusi mesta. Skottiäijän omistuksessa. Saa tapaksia ja huikeat bissevalikoimat.
Sirdie; oiskohan 3.linjalla. Vanhan liiton baari. Siel on hyvä jukeboxi-meininki.
Musta kissa; 2.linja 15. Ylivoimaisesti tunnelmallisin mesta Kalliossa. Isot ikkunat, lämmin vastaanotto, ja autenttinen mojito 6 eurolla. SUosittelen.

Noi tuli mieleen.

niin ja ruokapaikkakeskusteluhan löytyy jo täältä

Kallion suunnalta +1 Musta kissalle, yleensä tosin aivan tukossa vkl iltaisin, mutta sehän vaan lisää tunnelmaa. William K aika basic ketjupaikka, mutta siisti kurvissa sijaitsevaksi jos ei räkälät kiinnosta ja haluaa muutakin kuin vetistä hanaa. Oluen ystäville Hilpeä Hauki (vaasankadun alku iltakoulun vieressä).

Ja sitten vielä… Päiväkaljat Rytmissä (hakis). Intiimit juttutuokiot Sävelen yläkerrassa (rytmin vieressä). Ilta Kutosella (siltasen naapurissa). Biljardia ja ilmaisia keikkoja Mascotissa (hämeentiellä pari korttelia hakiksesta). Parhaat keikat toki Libertessä (3. linjan päässä). Caribian tunnelmaa One dropissa (hämeentie siltasta vastapäätä pari korttelia alaspäin). Ompussa kova meno aina kun paikalla deejiitä (vkl ja viikkoklubit) - muuten peruspäiväjuoppolinja

Keskustassa liikaa baareja listattavaksi, mutta jos jotain pitää mainita, niin henk.koht. suosikkeja on Corona (eerikinkatu), jossa biljardin lisäksi myös paras talviterassi tupakoitsijoille. Pub ikkunassa (kamppi) huokean hintainen stobe sijaintiin nähden. Mbarilla (ja lasipalatsilla) mainiot terassijuottolat keskeisellä paikalla.

Ompun kossuvissy on hinta-humala-suhteeltaan ehkä kaupungin parasta antia.
Black Door muuten todettiin ihan brittiläisen olutintoilijan puolesta asialliseksi pubiksi. Eli iso-roballekin voi mennä pyörähtämään ja katsomaan kuin jopoa ajetaan jalkakäytävää pitkin kävelykadulle.

Jos taas kiinnostaa ns. hipsterimäisempi meno, niin sit nollaan. Osta korvatulpat. Naapuri ja yläkerta on ravintolakompleksi YK, jonka pitäis olla bailumusan mekka, mutta siitä meiningistä ei ota selkoa erkkikään.

Näillä ilmoilla Mbarin terassi rules.

Joo Ämpäri on imo kesäterassien ykkönen. Siinä on myös mukavasti kaikenlaisia kaiteita joihin kiinnittää tsygä.

TOVERI on kans kiva. > Castréninkatu 3

tnts - 10:12, 13.8.2010 » Mr. Don Töölössä! Litran pitsa 13,90€ ja kohtelias karnevaalimainen palvelu.
co-signed, lähipubini.

Kurjenlento, miksi: Jänniä ihmisiä, joskus pelottavia.
Cella, miksi: Hyvää ruokaa, ja Plevnan panemaa 5%:sta simaa (6,10 / 0,5l).
Pub Aleksis K, miksi: Halpaa kaljaa, nuorempaa jengiä, rockimeiningiä.

Oluiden, viskien ja pienten eksoottisuuksien ystävälle yksi parhaista on Pikkulintu Puotilassa. Oma seura mukaan.

Kalliossa asuessa tuli käytyä ehkä eniten Sävel, Rytmi, Milenka, Mascot, Seurahuone osastolla. Sirdie ja Terassipub mielenkiintoisia, mutta edesmennyt Kalossi oli selkeästi absurdein ja kuumottavin paikka missä ikinä käynyt. Kola oli alkuvaiheessa aika rento hengailumesta. Cellassa kannattaa käydä syömässä.

Testiryhmä: http://www.raflaopas.fi/index.php?sivu=artikkelit&a_id=41

Heinähattu @ Vaasankatu.

Edellä mainittu Terassibaari Porthaninkadulla sekä Mardin Baari Mäkelänkadulla. Ei aloittelijoille.

Pieni iltalenkki: Piritorilta Vaasankatua länteen aina Flemarille asti, siitä Flemaria kohti Karhupuistoa, josta taas Porthaninkatua alas Ympyrätalolle.

Matkalle osuu mm. Iltakoulu, Hilpeä Hauki, Kustaa Vaasa, Heinähattu, Bar Molotw, Soul Kitchen, Cella, Pulmu, Kurjenlento, Seurahuone, Sivukirjasto, Pub Porthan, Oiva ja lopuksi vielä Rytmi ja Sävel. Ja monia muita.

Miten voi olla että Magneettipub on vielä mainitsematta?
Mäkelän kadulla asiallinen mesta, jossa asiakaskunta on varsin kirjavaa hipsteristä rokkariin (enemmän ehkä hipsterilinjaa kuitenkin). Bisse 2,5 ja GT 3e
Omistajana ruotsista tullut rento jermu.

Ramppu - 11:42, 13.8.2010 » Miten voi olla että Magneettipub on vielä mainitsematta?
Koska se ei ole hyvä baari.

Mestan asiakkaat kusee gänässä baarin eteen pysäköityjen fillarien päälle. Fakta.
Ja mm. painii jengillä keskellä Mäkelänkatua. Toinen fakta. Ja niin edelleen.

Jep, asun liian lähellä.

<väsynyt perjantailäppä>
Enpä tiennytkään nimimerkin mm. painiharrastuksesta. Reipas mimmi!
</väsynyt perjantailäppä>