Hyvän mielen topic

lenssua meinaa vähän pukata. miksi hyvä mieli? no koska iso läjä syömistä tossa jotka pitää mässytellä niin eiköhän se lenssu siitä.

Koira tuli just kotiin pitkältä vierailulta. Nyt mulla on naama kuolassa ja hyvä mieli!

Tällä ketjulla on kyllä tilausta. Äänestän että hyvien asioiden nimessä ei lukkoon.

Odie - 21:53, 6.2.2015 » http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/10958512_885315064822525_1111607797_n.jpg Yhtenevät tuulipuvut.

pinkki vaijerinkuori: bäst!

Pyydän nysimumilta anteeksi tuolla toisessa ketjussa ollutta kärjistystä.

Mulla on hyvä miäli kummää lährin Tanpereelle!

^^EEEIIIISSSSSS!!! Olin jo unohtanut ton. Päädyin joskus sattumalta duunaan jollekin Sarasvuoesque limanuljaskille jotain presentaatioo/videoo ja toi oli yks niiden referenssi.

Vittu mitä visvaa, eiku siis jee jee hyvän mielen topic trallallaa! RYYYYS.

1 Like
FixiVihaaja - 22:09, 6.2.2015 » Pyydän nysimumilta anteeksi tuolla toisessa ketjussa ollutta kärjistystä.
Täh. Ei sun multa henkilökohtaisesti tarvii pyytää anteeksi mitään. Sen sijaan nasevat onelinerit vois vaihtaa perustelluiksi argumenteiksi, niin ehkä ihan oikea keskustelu voisi olla mahdollista. Mutta tämä topikki jos mikä on täysin väärä paikka edes näiden kahden postauksen verran.

On topic: hyvä ystävä sai kolmivuotisen apurahan. Oon niin fiiliksissä sen puolesta! Järkyttävän fiksu mimmi, meni niin oikeaan osoitteeseen.

1 Like

3500-4000 kcal on pieni suupala ihmiskunnalle mutta aikamoinen kasa suht vähärasvaista ruokaa yhdelle tyypille. kohta vielä pihalle lyllertämään koirien perässä ja sit viikonloppu ilman sen suurempia suunnitelmia eikä yhtään mitään mitä on pakko tehdä.

Pakko päästä fafa’s:iin vielä tällä reissulla

Ihan hyvä viikko.
Ostin ok rungon. Korjasin pöksyt ja toi korjas mun hanskat. Ja sain siltä uudet/vanhat bambusuccikset joista ehkä väännän irtolahkeet.
Ehkä jopa windstopper-polvilla. Huhhhuuuh. Pitäähän nyt miehellä kahdet lahkeet olla vai kaksi lahjetta olla vai mikä tää oli tää vitsi mikä meni jo multakin ohi :smiley:
Löysin punaset linssit. Hiton hyvää mössöö tulee ku uups… väärä lanka.
Maltoin tilata parit partsit. Huomenna voisin ehkä jaksaa kaivaa loput osaset laatikoista ja käydä rotsailuhommissa jossain.
Vanha ystävä kouvolasta vai kokkolasta vai koivukylästä… tööttäs äsken ffeibussa jotain biisejä ja mietittiin sitte (taas) että pitäiskö ehtiä maakuntamatkailulle. Eiköhän me ehitä.
Maksoin lennot Zurichhiin, josta pääsee siis bBseliin, josta pääsee siis Milanoon joittenki vuorien yli, jossa siis pitää päättää ajaaks kilpaa vai meneeks vaa. Heh.

Vapisuttaa.
Sekin on hyvä. Kai.
On se.
Jos ei vapisuttais, ni mitä tässä enää olis. Häh?

Pelkkää hyvää mieltä.

Kävin lauantai-aamuna viiden aikaan sanomassa naapurille, et vähentäs vähän volaa kun bassot tuli aika selvästi läpi (ihan ystävällisesti pyysin, ollaan hyvissä puheväleissä). Tänä aamuna se toi mulle laatan Farzerin sinistä anteeksipyynnön kera.

Hyvä mieli, mut mitäs mä nyt teen tolle, kun tarkoitus olis olla lisätyn sokerin suhteen lakossa?

Aika hyvä naapurisuhde.

Itselleni hyvää mieltä tuottaa kokonaan siivottu kämppä. Nannaa.

Tänään on ollut aivan 5/5-päivä!

Huolimatta siitä, että jouduin aamulla vaihtamaan kumin vain huomatakseni sen olevan uudestaan puhjennut töistä lähdetiessä, minkä vuoksi jouduin juoksemaan ja silti myöhästymään seuraavasta tapaamisesta. Huolimatta siitä, etten juuri nähnyt aurinkoa ja tein lopulta 13 tuntia töitä ja kiroilin välillä. Kaiken sekoilun välissä ehdin kuitenkin nauraa useampaan otteeseen niin tän päivän foorumiläpille kuin omille typerille ajatuksillenikin. Ja näin uuden päivän kynnyksellä tuntuu muutenkin siltä, että hyvin eletty päivä.

http://www.mielefischer.de/images/10_Testsieger_W5821WPS_550x240px.jpg

RTZ, ei se suklaa hetkessä vanhene. Tai laita hyvä kiertämään jos et ite syö.

Tänään tuli taas hyvä fiilis kun sai kunnolla siivottua. Pitäis useemmin ottaa imuri kaapista.

http://hs11.snstatic.fi/webkuva/taysi/960/1349768963964?ts=702

Uuden ruokavalion testaileminen on tuonut aika hyvän mielen ja pelottavan paljon virtaa.

lounasravintolassa lasagnea. ai niin ja aurinkokin paistaa.