Hybridi-, fitness- ja kaupunkipyörät

Puhutaan :slight_smile:

täähän oli jo lähellä, mut vähän vielä street cred nuoriso ja katumuotibrändin yhteistyön takia

https://uncrate.com/p/2016/09/pelago-carhartt-bike.jpg

https://cdnmos-bikeradar.global.ssl.fastly.net/images/bikes-and-gear/bikes/urban/canyon-commuter-brooks-01-1475492718347-ph8fh753zrm2-1200-80.jpg

tää pathlite on vähän jo crossover xc pyörän suuntaan, mut ei liikaa koska tohon taitaa saada tarakan ja esim tuplajalan kiinni

Canyon
Ikääntyvän varma valinta :smiley:

Sen lisäks vahva ehdokas vuoden 2018 ns tyttöystäväpyöräksi. Mikäli talouden Roadratille tapahtuis jotain ni suunnilleen tiiän mitä ite suosittelisin.

Mitä taas tulee vanhenemiseen ni odotan partani harmaantuvan tyylikkäästi ihan lähivuosina. Jonkun verran vitivalkoisia on jo.

Aikuisten versio pxc pyörästä:

Dyny, vaihteet, loksut. Vieläkö etutartsin asentaminen ois tehty helpommaks ni 5/5 adult oriented parisuhde cruising city bike

langun teema:

->

kyttyra - 20:20, 1.7.2018 » Canyon Ikääntyvän varma valinta :D Sen lisäks vahva ehdokas vuoden 2018 ns tyttöystäväpyöräksi.
Mielipiteitä on myös:
ununu - 22:43, 16.6.2018 » ai canyon on joku ihan virallinen foorumidouche-merkki lol
Mut kyllä Canyonpolkupyörät on aivan hyviä polkupyöriä.

Mulla on ollut luottokampe-hybridi ympärivuotisessa ajossa jo ajalta ennen yksivaihdetta ja pyöristä mitään tajuamista. Kulkee talvella, muuten paskassa kelissä ja välillä ihan vaan siksi, että siinä on runkolukko ja jalka, kun muissa pyörissä ei.

Roadratin voisin haluta, mut Canyonit ei oikein kiinnostele rengastilan vuoksi.

Tämmönen voi esim. ehkä käydä ostoskorissa, jos alennusprosentti on syksymmällä tarpeeksi iso.
https://static.evanscycles.com/production/bikes/hybrid-bikes/product-image/484-319/pinnacle-lithium-ltd-2017-hybrid-bike-EV294857-9999-10.jpg

Mun viimevuotinen hybridifillari, annoin veljelle kun ikäännyin ja sain Pelago Bristolin ajokuntoon. Oli hyvinkin toimiva käyttöpyörä työmatkatykittelyyn.

Groucho - 21:31, 1.7.2018 »

Roadratin voisin haluta, mut Canyonit ei oikein kiinnostele rengastilan vuoksi.

(Vanhaan) Roadrattiin menee 700x41 lokareiden kanssa, tuskin leveempi pl road plussat. EDIT no taakse ehkä, mut eteen ei.

Tota Roadliteä oon kattonut joskus ja miettinyt että olisko siinä samat haarukat kuin vanhassa Inflitessä. Mun vanhassa Inflitessä kun oli 700x41 Knardit ja lokarit yhdessä vaiheessa - joskin takana oli jo turhan ahdasta.

Voiskohan esim. nimimerkki DanielBraun valottaa asiaa ja testata että minkäskokoista lihaa se roadlite oikein hyväksyykään :slight_smile:

Vähä harmistuin siitä omasta Vituksesta ku ei se ollutkaan ihan hirveän paljon nopeampi kuin Konan Humuhumu vaikka painoa onkin joku 6 kiloa vähemmän. Työmatkan kestossa eroa vaan pari minuuttia. Eli kaippa se kannattaa mennä työmatkapyörässä full comfy täyspitkillä lokareilla, paksuilla renkailla ja dynkkyvaloilla jos vauhdin kuitenkin sanelee enemmän liikennevalot ja ruuhkat ku pyörä itse.

Vois vähän mittailla. Tosin toi on se pienin xxs ja kiekkokoko 650b.
Nyt 30mm ja tilaa: on
Mut ainakin hymyä on löytyn mimmiltä kun tota nyt tän pari päivää ajan, ei voi kiistää etteikö itsekin olis katson vähän sillä silmällä niitä cf 8 ja 9 kompliitteja.

negaatio - 11:51, 2.7.2018 » ite oon 30,5 ja kun oman alan palkkatyöt päästi eläköitymään mesehommista ja jättämään vuorot niitä tarvitseville, niin oon huomannu ajavani vaan täpärillä ja hobolla. Aika ajoin kyl kaipaa pikkasen paremmin etenevää lokaripyörää, mut ei khyl droppitangolla. Siin mieles toi canyonin commuter kiinnostelisi. Mut kyl siihen olis kiva saada ehkä n. 2" 650b:tä lokareil eli ehkä ei toi kuiteskaan.
Cubella on toi Hyde mihin menee 2" 29-kumit ja lokarit ja belt drive, boksei tikattu ihanku Soma Wolverinessa aikanaan

Kirottu topic, kattelin ton then pinnaclen jälkeen evansia ja nyt siellä oliskin alle tonnilla monta kivaa hybridiä johon uppois just parituumaset renkaat.

topikki siivottu. iästä, aikuisuudesta, vanhenemisesta ja ehdotuksista siirtää YV-synttärit voi keskustella sitten toisaalla. kokeillaan. ok?

rip lit läpät

mut miks hybrideis on edelleen poikkeuksetta suora stonga kiinni? eihän sellasella ajele kuin hybridejä ostava väki

Kai ne vanhat varastot pitää jonnekin tyhjentää.

En tied miks mun postaus perheen hybridcanyonista siivottiin mut ihasama.