HUG BikeShopin leffailta ke. 25.4.

Järkkäämme ekan leffailtamme ensi ke. 25.4. klo. 18.00 alkaen HUG BikeShopissa, tervetuloa!

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen: https://www.facebook.com/events/451708274994328

25.4. On tänään. Nyt niinku. Viel 15 minuuttia. Päivänmäärä kannattaa ehkä korjailla. Vai onks tää ens vuonna? Onks sillo 25.4. keskiviikko?

Oliks hyvät leffat?

facebook ilmoittaa mulle ainakin täysin ongelmitta, että kyseessä on ensi keskiviikko. tainnut käydä kalenterin kuukausivirhe tms. tässä eventtiä tehdessä. eiköhän se korjata kunhan pyhät ovat ohi, harva viitsii duunissa päivystää 24/7 kuitenkaan.

Sori kämmi tosiaan, eli leffailta oli ja meni, tänään 29.4. En ole varma mitä sieniä allekirjoittanut oli syöny tuota postausta kirjoittaessaan… :o Joka tapauksessa fb:ssä oli oikea päivämäärä ja tällä kertaa tarkoituksena oli, että kaikki osallistujat ilmoittautuisivat joka tapauksessa siellä (koska tila on rajallinen). Koitetaan kyllä järjestää näitä jatkossakin, jos vain kiinnostusta löytyy? Tänään osallistuminen oli vähän vaisua ja varmaan siinä osasyynä myös tämä hämmentävä viestintä… Ollaan tarkempia jatkossa!

Korvaukseks voitte järkeistää teiän leiskaa, kutistaa kategoriat joissa on vain yksittäisiä tuotteita yläkategoriaansa, erottaa 26 ja 28" renkaat toisistaan, korjata leiskaa käyttämään jopa ultra hd aka 4k aka vittuna pikseleita kamon viemään vähemmän tilaa ja korjaamaan kategorisointivirheet jossa vannekategoria on tyhjä ja kaikki kamat on napojen tmv alla :slight_smile:

Ja ettei mee iha naljailuks niin plussaa oudot tuotteet -kategoriasta! Pakko saada dinosaurus töötti!