HUG BikeShop tiedottaa

Tännekin infoa, ettei tule turhia reissuja ovellemme, että liike on kiinni joulun ajan, eli 26.12 asti. Olemme auki taas normaalisti MA. 28.12. Myös uudenvuodenaaton 31.12 ja uudenpäivän 1.1.2016 olemme kiinni.

Verkkokauppahan on toki normaalisti toiminnassa ja myös tämän loppuviikon aikana tulleet tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman pian. Ainoastaan 23.12.-25.12. aikana tulleissa tilauksissa saatta olla parin päivän ylimääräinen viive toimituksessa.

Mahtavaa (ilmastonmuutoksen lämmittämää) pyöräilyjoulua kaikille!!

Juuri nyt hyllyssä mm. seuraavaa uutta kamaa Somalta:

Cazaderot (700c) tulossa verkkokauppaan?

On tulossa kyllä ja 650B myös. Sillä välin voi tilata esim. mailitse ja laskulla, jos ei pääse noutamaan.

Pistetääs tänne kiitokset tuossa joulun alla saadusta hyvästä palvelusta, kun en ollut mistää bongannut että 23.12. on puoti kiinni. No, kahvaa nyittyäni päätin soittaa ovessa olevaan numeroon ja odoteltuani kahvin verran Hietaniemen hallissa pääsin kuin pääsinkin suorittamaan pienimuotoiset joululahjaostokseni. Kiitos ja hyvää uutta vuotta HUGin väelle.

Huutoon vastattu, nyt Cazaderot myös suoraan verkkokaupasta: https://hugbikeshop.fi/kauppa/soma-cazadero-taitettava :slight_smile:

HUG - 17:02, 29.12.2015 » Juuri nyt hyllyssä mm. seuraavaa uutta kamaa Somalta: - [Soma Cazadero 42-584 (650B) black/skinwall kumit](http://store.somafab.com/socamiteti.html) - 69€ (2kpl)
69€/pari? Vai hyllyssä 2 rengasta?

taitaapi olla varastosaldoja noissa suluissa aina.

HUG - 19:17, 30.12.2015 » Huutoon vastattu, nyt Cazaderot myös suoraan verkkokaupasta: [https://hugbikeshop.fi/kauppa/soma-cazadero-taitettava](https://hugbikeshop.fi/kauppa/soma-cazadero-taitettava) :)
vielä vois korjata valmistajaksi [i]panaracerin[/i] panasonicin sijasta :----DD

Ois hienoa, jos nimi ois oikeesti Panasonic kun sehän koko höskän omistaa.

Panasonic PolyTechnology Co., Ltd. valmistaa Panaracerin renkaat, joten ei ole virheellistä sanoa noiden olevan Panasonicin valmistamat :slight_smile: Mutta Panaracer tosiaan taitaa soittaa fillarikuluttajan kelloja paremmin.

Ehkä tosiaan Panaracer voisi olla useimmille tutumpi pyöränkumien valmistajana, mutta emoyhtiö on kuitenkin Panasonic, eli se sama japanilaisfirma, joka yleensä tunnetaan paremmin hifi-laitteistaan ja muusta kulutuselektroniikasta. Ja itse asiassa renkaita valmistavan tytäryhtiön nimi on nykyään “Panasonic Automotive & Industrial Systems Company”, eli ei enää Panasonic PolyTechnology Co. (sulautettu vuonna 2013, lisätietoja yhtiörakenteesta kiinnostuneille täällä: http://www.panasonic.com/global/corporate/ais/company.html). Meidän kuvauksessa on käytetty Panasonicia lähinnä ihan siitä syystä, että myös Soma käyttää sitä. :slight_smile:

Nyt löytys kapeeta nastaa eri speksein hyllystä:
Schwalbe Winter 30-622 (118 nastaa) - 32,90€
Schwalbe Marathon Winter 35-622 (240 nastaa) - 49,90€
Suomi Tyres A10 32-622 (72 nastaa) - 32,90€

Kaikille Wolverinen puuttuneita kokoja odottaneille hyviä uutisia - nyt niitä taas saa! Ainakin hetken aikaa… Eli kaikki koot tällä hetkellä saatavilla ja tilauksen voi tehdä myös suoraan verkkokaupastamme: https://hugbikeshop.fi/kauppa/soma-wolverine-v2-runkosarja

Toimitusaika noin viikon. Hintaa jouduttiin valitettavasti parilla kympillä nostamaan kohonneiden rahtikustannusten ja dollarin korkean kurssin vuoksi.

Rungon valmistelutyöt teemme meiltä ostetuihin runkoihin puoleen hintaan, eli 30 euroa. Meiltä voi myös lainata tilan ja välineet tunniksi hintaan 15 euroa, jos rotsaustyökalut pysyy hyppysissä.

Olemme juuri lähettäneet agenttimme Japaniin luomaan kontakteja ja etsimään uusia kiinnostavia tuotteita. :slight_smile:

http://www.dvdtalk.com/dvdsavant/images/4034a.jpg

Heittäisinkin nyt pallon myös tänne - jos tulee mieleen mitä tahansa brändejä tai yksittäisiä tuotteita, joita haluaisitte nähdä meidän valikoimassa, älkää ihmeessä enää pantatko, vaan listatkaa tähän!

Erityisesti siis japanilaisia brändejä, mutta voi olla myös muita ja muualla aasiassa valmistettavia tuotteita.

Ps. Yksi Wolverine 58cm runkosetti löytyisi tällä hetkellä suoraan varastosta.

  • Henri / HUG

https://www.instagram.com/velo_spica/

Kiinnostaa.

Nyt tulee ISOJA uutisia!! HUG BikeShop on sopinut läheisen yhteistyön aloittamisesta yhden kaikkien aikojen suurimman ja hienoimman valmistajan kanssa, jota polkupyöräilyn historia tuntee - siispä suurella ylpeydellä esittelemme uusimman edustuksemme, Cinellin (www.cinelli.it).

Tilaamme tuotteet suoraan valmistajalta Italiasta, joka takaa myös kilpailukykyiset hinnat jopa suurien ulkomaalaisten verkkokauppojen kanssa. Cinellin tuotteita tullaan lisäämään omaan verkkokauppaamme kevään aikana ja suoraan varastosta saatavien tuotteiden määrä tulee kasvamaan kysynnän mukaan.

Listatuotteiden lisäksi kauttamme voi tilata myös Cinellin Italian tehtaalla käsin tehtyjä mittatilausrunkoja, joita valmistaessa voidaan ottaa huomioon yksilöllisen geometrian lisäksi kaikki muutkin asiakkaan erityistoiveet.

Kaikissa Cinellin tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa voit milloin vain olla yhteydessä meihin: asiakaspalvelu@hugbikeshop.fi

Täältä vielä vähän lisäinspistä Cinelli-fiilistelyille:
work invaasio tulee

millo wolverine raffle

Npertj - 16:44, 3.2.2016 » work invaasio tulee
ois oudolla tavalla jännä että nää vaihtuis nopeammin kuin kukaan saa ohjainlaakerin runkoon kiinni.