Hjälp! Mistä pieni runko sinkulaprojektiin?

Tarkoituksena olis rakentaa kesäksi näppärä ajokki, mutta sopivan rungon löytäminen on osoittautunut vaikeaksi; pituutta kun itellä 152 cm…
…oisko kellään myydä tai vaihtoehtosesti havaintoja mistä pk-seudulla kannattais kysellä 41-46 cm secondhand miesten/mixtepyörää?
Erityisesti kiinnostais vanhemmat (60’s-80’s) mallit, merkillä/värillä ei niin väliä :slight_smile:

Minkähän kokoset kiekot toiveena? Tolla runkokoolla kun tuppaa jalka osumaan eturenkaaseen noihin isompiin rengaskokoihin mentäessä.

Yhdellä tutulla lojuu wanha “Tunturipoika” pölyttymässä. Uudet maalit + keskiöadapterit niin kyllä sillä ajella kehtaa. Kokoon en tosin ole tarkemmin perehtynyt, mutta on se normaalia pienempi.

Mulla on tuo itsetehty runko kaupan. Korkeus c-t 47 ja pituus c-c 505, 700c-kiekoille. Kuva löytyy Polkupyöräni-topicista, liittäisin tähän, mutta puhelimella on liian kankea selata.

^ autetaan miestä mäessä*: tässä ko. linkki
.
.
.
(* tämä oli vastapalvelus siitä, kun santtu auttoi minua mäessä työntämällä ylämäkisprintissä Hesacup’09:ssä.)

walto - 17:28, 23.1.2011 » Minkähän kokoset kiekot toiveena? Tolla runkokoolla kun tuppaa jalka osumaan eturenkaaseen noihin isompiin rengaskokoihin mentäessä. Yhdellä tutulla lojuu wanha "Tunturipoika" pölyttymässä. Uudet maalit + keskiöadapterit niin kyllä sillä ajella kehtaa. Kokoon en tosin ole tarkemmin perehtynyt, mutta on se normaalia pienempi.
26" kiekkoja oon aatellu, vähän tosin heikot valikoimat on noissakin...

“Tunturipoika” kiinnostais muuten mutta mieluummin poistasin edes kohtuullisessa kunnossa olevan rungon, säästyis sitten maalauskuluilta. Hmm…mut jos jotain kuvaa tuosta ilmaantuu niin saa linkittää :wink:

SanttuT - 17:44, 23.1.2011 » Mulla on tuo itsetehty runko kaupan. Korkeus c-t 47 ja pituus c-c 505, 700c-kiekoille. Kuva löytyy Polkupyöräni-topicista, liittäisin tähän, mutta puhelimella on liian kankea selata.
Melko äkäsen näkönen peli! Mutta on todennäkösesti liian iso meikäläiselle... Saako kysyä miks haluat eroon?

Runko on myynnissä, koska fillereita on tällä hetkellä liikaa. Ja olisihan se ihan kiva jos tienaisi muutaman euron kättensä tuotoksilla. Saan tarvittaessa kasattua pyörän ajokuntoon.

Tämä taisikin valitettavasti mennä.

Mitäs Rossini maksaa?

Eteniköhän projekti? Valmista pyörää olisin voinut ehdottaa aihioksi. No täähän on ihan paska, eikä oikeastaan halpakaan.

FIllarifoorumilla on paljon juttua Islabikesin fillareista, esim. täällä.

EDIT no voihan vee. Tilanne 20.7.2011:

“Thank you for your interest in our bikes. I’m afraid we are no longer in partnership with a courier service that can deliver a bike to Finland. We are currently in the process of sourcing a replacement. We have made a note of your contact details and will get in touch again if we are successful in finding a delivery solution. Sorry we cannot be of immediate help.”

→ myöhemmissä viesteissä käy ilmi että kaipa ne lähettävät, mutta pk:t lienee aika suolaiset:

“P.S. Melko mauttomat nuo Islabikesin rahtihinnat, tuottaa varmaan enemmän kuin kohtuuhintaiset firman tuotteet.”

http://www.dolan-bikes.com/track-bikes/complete-bikes-track/dolan-kadet-650c-bike?_route_=track-bikes/complete-bikes-track/dolan-kadet-650c-bike

dras - 8:48, 6.10.2011 » ... Tällähetkellä eniten on kiinnostanut Fuji classic trackin 650c kääp....lasten versio, mutta sen saatavuus on surkea. Rungon koko sais olla mielellään luokkaa 43cm. Näitäkin löytyy joistain malleista mutta saatavuus on ns. paska.
Mitä ne sanoo Tampereella? https://www.yksivaihde.net/old/9626