Hessumobiili Itäkeskuksen (Puhos ostari) loppuunmyynti 18.12 asti!

Puhoksen ostarin Hessumobiili sulkee ovensa 18.12. Loppuunmyynnissä mm. paljon erivärisiä kilikali automaaleja 3e(norm 8,90) ja muita litkuja ja rasvoja ym. Työkaluja mm kiintoavaimia, räikkäsarjoja (laatutyökaluja Kamasa jne), rälläkänkiekkoja, hioma- ja vahauskamppeita, sähköroikkia, halogeeneja, juotoskolveja ym ym -30%
Kannattaa käydä vilkaseen.

Samalla keikalla voi käydä tutustumassa ostarin yläkerran ravintolatarjontaan: Puotin Krouvissa hyviä etiopialaisia ruokia ja III-tuoppi 2,50,- . Viereisessä Ravintola Kummisedässä kohtis Intialainen kanasetti riisillä ja salaatilla 4e, III ja IV tuoppi molemmat 2,50!!!

työkalut ja maalit ja etiooppialainen safka kiinnosta. kiitos vinkeistä!

Puhoksen ostari, itäkeskus, puotin krouvi…
Tyhmä kysymys: Missäköhän tämä mesta siis sijaitsee?

http://lmgtfy.com/?q=Hessumobiili+helsinki

:wink:

MrHat - 15:35, 13.12.2010 » Puhoksen ostari, itäkeskus, puotin krouvi... Tyhmä kysymys: Missäköhän tämä mesta siis sijaitsee?
Rakkaalla lapsella on monta nimeä... Mutta siis Puhos eli Puotinharjun Ostoskeskus. Itiksen vasemmalla puolella stadista katsoen, Stoan jälkeen. Hyvä ja suht elinvoimainen ostari muutekseen. Hyviä liikkeitä jne
sepe84 - 15:43, 13.12.2010 » [http://lmgtfy.com/?q=Hessumobiili+helsinki](http://lmgtfy.com/?q=Hessumobiili+helsinki) ;)
Oi vitsi, kun oli omaperäinen kommentti. Minusta on ihan asiallista kysyä tarkennusta, jos toinen aloittaa keskusteluketjun epäloogisesti. Koko ketjun pointti oli välittää tietoa myymälästä muille käyttäjille, niin minusta myymälän sijainnin kysyminen ei ole mitenkään pilkuviilausta. Urpo.

Torspo vastasikin jo hyvin kyselyyni.

Edit: virhepainallusten vuoksi karkasi eetteriin ennen aikojaan.

Joo, tsori hieman epäselvä avaus. Tarkennettu otsikkoon

Sori MrHat, mutta houkutus oli liian suuri, vaikka arvasin jo etukäteen palautteen :smiley:

Ps. tulihan tuota kautta kuitenkin kartta bonuksena :wink:
Pps. njäh, videolinkit failaa

Torspo - 16:18, 13.12.2010 » Rakkaalla lapsella on monta nimeä... Mutta siis Puhos eli Puotinharjun Ostoskeskus.
Ostokeskus. Se on Ostokeskus! Tästä ei keskustella. :)