Hesa Cup

PiirinMestaruus ranking-sarja alkaa ensi keskiviikkona. Nyt taistoon HesaCupista. Kannattaa osallistua, koska sit voi sanoa tärkeänä “sori, mulla on vähän kiire, olen menossa PiirinMestaruus kilpailuihin”.

Info: http://www.yksivaihde.net/site/ranking/

Spekuloinnit, ehdotukset ja fiilistelyt tähän topikkiin.

MAHTAVAA!

Sanoin tän jo tsätissä mutta:
-> vaadin että ceuliminen otetaan yhdeksi lajiksi.

Perustelu:
se on sentään ihan perusskillssi jonka jokaisen olisi pitänyt ottaa haltuun jo viimeistään kymppiluokalle mentäessä, tarkkiksesta nyt puhumattakaan. Tai näin ainkin meillä Espoossa 1980-luvulla. Noin.

Aika helsinkikeskeinen cuppi jos suomenmestaruudesta taistellaan.

qw8q4q w5qe9w

edit: öööh eli asuapa stadis paitsi että sormet oli vääräl kohal :smiley:

jajoo helsingin mestaruus tää vaa taitaa olla!

Piirinmestaruus korkeintaan :slight_smile:

piirinmestaruus-kisa kuulostaa hienolta kyllä.

No kyllä tän ‘kisan’ on tarkoitus olla avoin ihan kaikille jotka vaivautuvat paikalle ennakkoon ilmoitettuina päivinä. Vai pitääkö tulla järjestämään kaikille omat osakilpailut arvon herrojen koteihin asti, mitä?

Toisaalta jos tämä pitää nyt näin tosissaan ottaa ja jengiä kiinnostaa niin eri kaupungeissa voitte tietenkin itse nimetä viralliset toimitsijat, järkätä vastaavat osakilpailut eri lajeille ja ilmoitella sitten pisteet Ekille joka varmaan pitää yllä tulostaulua jne.

Vai mitä lajiliitto sanoo?

Toi piirinmestaruus kuulostaa kyllä niin hienolta että muutin hieman konseptia. Nyt sit taistellaan piirinmestaruudesta! Lajiliittokin kuulostaa hienolta, joten sekin on nyt sitten perustettu.

Hei juissi, kandee muistaa, että jos suomalaiset ukot laitetaan riviin/annetaan numerolappu ja arvotellaan/jaetaan pisteitä, niin kyllä silloin on PERKELEEN tärkeää että kaikki ovat pykälän mukaan ja ohjeet ovat annettu ja termit ovat prikulleen oikein, koska kisaaminen on saatana vakava asia eikä jääkiekolla tai hiihdolla pelleily ole JUMALAUTA! sallittua.

Ok. Epäurheilijana en siis ymmärtänyt koko juttua. Haen takkini.

HAVUJA, PERKELE!

Lupaan tehdä parhaani, katsotaan mihin mies pystyy, yritetään ainakin pistesijoille.

Mistä saisi vanhoja kankaisia numerolappuja? Nämä on pakko hommata.

Askarrellaan perunaleimasin ja aletaan painaa.

Ehdotettu numerolappua pinnakorttina. Teen.

Liian vähän temppuja, liikaa oikeeta lihasajamista. Eikös oikeeseen lihasajamiseen oon muitakin cuppeja ja järjestäjiä? Ceuliminen ja skidaaminen mukaan! Sprint tai Hill climb vastaavasti pois.

Onko sekä talli- että ajajakisa? Ehdottaisin rinnalle siis myös pyörälle annettavia pisteitä. Muuten jossain offroadissa alkaa yllättäen näkyä etujousituksella tai jopa täysjoustolla varustettuja kiinteitä. Ja vastaavasti sprintissä jotkut vetäis ihan eri pyörällä kuin temppuillessa. Olisi hienoa nähdä kuinka cupin voittaa herra X, mutta silti yksittäisistä pyöristä eniten pisteitä oiskin saanut herra Y:n mankeli, kun herra X olisi skoorannut pojoja kolmella eri kulkuvälineellä.

Ihan sama vaikka ajais täysjousto nojapyörällä, ei nyt olla turhan tarkkoja. Pidetään homma yksinkertaisena, eikä urheilla liikaa. Sprint ja Hill climb eivät välttämättä ole ihan sitä miltä ne näyttää…

Vittu mitä nillittämistä heti kun joku yrittää järjestää vain yhteistä huvia.

tota, öh mieku en oo aloittelijana niin perehtynnä näihin lajjeihin niin että kehtaisko joku teistä fiksikonkelipaarspinnereistä kertoo että minkäslaista lajeista on kyse:

Trackstand=rataseisontako
Foot down=jalaka alasko
Slow race=hitas rotuko
Sprint= es tulostekko
Off road=tie kiinnikkö
Hill climb=mäkikiipeilykö
Backward circles=taaksepäin ympyräntekoko
Üllatys=yllätyskö

kyselee urheilumies
M