Helsingin Katse

Moi!

Ajattelin, että uskallan tulla tänne ilmoittelemaan, vaikka ei varsinaisesti ollakaan alan liike, mutta ollaan kuitenkin ahkeraan oltu esim. VPCX-, HEL CX- ja Käppäpyöräpalkintosponsoreina jne.

Jos joku on vailla nopeita ajolaseja, niin meillä saisi nyt kaikista hyllyssä olevista Rudy Project -laseista -50% alennusta tiskiltä koodilla “yksivaihde”. Ooveehoot ei ole Suomi-ooveehoita vaan tehtaan suositushinnaston mukaisia, mikä tarkoittaa, että lasit menee alle omakustannushinnan. Syy tähän on se, että me jätetään valikoimaan vain mallikappaleet niistä laseista, joita myymme vahvuuksin. Kaikki muut poistetaan. Löytyy puhdasta urheilulasia ja enemmän aurinkolasityylistä, tummuvaa ImpactX-linssiä ja peililinssiä ym. Sama ale myös kaikkiin varastosta löytyviin vaihtolinsseihin ja muutamiin Bollen pyöräilylaseihin. Poistolaseja on kolmisenkymmentä, joten nopeimmille riittää valikoimaa reilusti.

T. Mikko “stenu” Sten

No hittolainen. Tuun heti käymään.

Saako noita varastokappaleita vahvuuksilla?

…tein myös firmalle oman tilin, niin pysyy omat jutut irrallaan näistä.

dtapio - 15:17, 7.3.2019 » Saako noita varastokappaleita vahvuuksilla?
Ja oliko rydon slim pokaa hyllyssä? :)
dtapio - 15:17, 7.3.2019 » Saako noita varastokappaleita vahvuuksilla?
Voi ostaa lasit hyllystä ja tilata niihin pelkät vahvuudelliset linssit, mutta äkkiseltään laskien siinä ei juurikaan säästä, koska maksaa turhaan laseissa kiinni olevista, ilman vahvuuksia olevista linsseistä. Mallista ja väristä riippuen jonkun kympin mahdollisesti.

Rydon Slimiä löytyy tiskin alta, mutta ei ole noita poistettavia laseja, koska on tän vuoden uutuus ja kuuluu noihin vahvuuksin myytäviin malleihin. Lisäksi se on kyllä ihan tosi pieni.

(Rudy tiputti tälle vuodelle vähän vahvuudellisten lasien hintojansa: esim. Rydon ja Rydon Slim ImpactRX Photochromic Red -yksiteholinsseillä 574 € koko setti, 459 € linssipari ilman pokaa eli linsseistä tulee ylivoimaisesti suurin osa kustannuksista.)