Hel CX Cup 2022-2023

Alle kaksi viikkoa kauden alkuun. Kuka? Millä? Minne? Yksivaihteisia?

Mulla jäänee Kerava väliin, kun ärsyttävästi rikoin nilkkani juoksulenkillä lauantaina sen verran pahasti, että piti käydä kuvauttamassa se eilen. Ei ollut onneksi mitään murtunut, mutta en usko sen tulevan krossikuntoon parissa viikossa.

Hankala sanoa miten pääsee tänä vuonna varsinkin kun niin moni kisa on aika kaukana.
Kai tohon Keravaan vois ehkä päästä ja marraskuussa Helsingin kisaan.

Mun kyydillä pääsee / saattaa päästä näihin kauempiin paikkoihin. Huikkaillaan vaikka täällä et millon ja missä. Mut yks paikka ois telineessä vapaana lähtökohtaisesti.

Joo on se minustakin vähän harmillista, että Hesaan ei taida oikein irrota maankäyttölupia eikä ehkä myöskään löydy järjestäjiä toisin kuin maakuntiin, joten kisojen sijainnit leviää kausi kaudelta kauemmaksi ja kauemmaksi.

Fillarifoorumin puolella tuli ilmi myös sellainen sääntömuutos, että harrastesarjaa ei enää ole ja ainaostaan naisten cat 3:seen voi osallistua muunlaisella kuin sääntöjenmukaisella pyörällä. Miesten osalta vaatii siis alle 50 cm leveän droppitangon ja kylkimerkinnöiltään maks. 33 mm renkaat.

E: Se piti vielä sanoa, että Suomen virallista cyclocross-skeneä on ajatellen saattanee olla positiivista, jos CX muuttuu pikkuhiljaa kansalliseksi cupiksi.

Pitäs laittaa se Kyckling Team ja tiimibussi

Joo, kaikki tää on tavallaan myös ihan hyvästä, mut kylhän niitä kuskeja kuitenkin tarvitaan enemmän että tosta tulee jonkunlainen kansallinen cuppi. Saa nähdä mihin meininki etenee.

No hitto. Ja just ku pannutin mun ainoan pyörän millä voisi osallistua ja parin vuoden tauon jälkeen olisi jopa mahdollisuus osallistua muutamaan kilpailuun. Saas nähdä saanko sitä ajokuntoon ennen tota ekaa kisaa.

Ounou! Sen sinisenkö pannutit? Kävikö pahasti?

Haarukka vääntyi, käsi alkaa olla nyt kunnossa. Vähän mietin et josko yrittäisi vääntää takaisin suoraksi ku ei se kamalan pahasti vääntynyt. Silti vähän epäillyttää kisailla krossia eestaas väännetyllä teräshaarukalla.

Harmillista. Vähän mullakin oli luotto hakusessa sen viimekesäisen kolarin jälkeisen haarukan oikomisoperaation jäljiltä, mutta luotto on kilsojen myötä pikkuhiljaa palaillut. Viiksi-Tompan haastattelusta jostain n. 30 minuutin kohdilta voit ehkä saada rohkaisua.

Vein haarukan oiottavaksi Pyörämiehille ja hyvin kulkee taas. Ilmoittauduinkin jo lauantain kisaan.

1 Like