Hei kaikki beibit - unohtakaa teipit!

Kesämökin räystään alta (oikeasti) löytyi viisivaihteinen Tubes by Rautaruukki-tyyppinen Kulkuri.

Siitä tehdään niin riisuttu peli kuin mahdollista, eli vaihteet, käsijarrut summuut pois. Fixiä siitä ei tehdä, koskapa mökkipyörällä on muitakin käyttäjiä ja suvulla vielä sen verran hyvät välit keskenään että en halua tappaa ketään :slight_smile: Parasta (=huokeinta) lienee hoitaa jalkajarrullinen takakiekko Uusixista.

Varsinainen kyssärini koskee kaikkia typeriä teippejä joita pyöränvalmistajilla on ollut tapana liimailla runkoihinsa. Tässä tapauksessa bonarina vielä edellisen omistajan vaakunatarrat summuut ‘päänahat’ ties mistä jällivaarasta missä munamankelilla on suhattu.

Lähtevätkö tarrat hiustenkuivaajalla, tarvitaanko kuumailmapuhallinta vai pitääkö peräti alkaa söhrätä joidenkin liuottimien kanssa (ne nautin perinteisesti mielellään sisäisesti)?

Kunhan vain laiskuuttani ja ajankuluksi kyselen.

Eks tommoset raggari rotta-kyhäykset yleensä pyyhkästä vaan mustalla pohjamaalikannulla kursailematta koko roska kumeineen päivineen. Tarrat jää sinne alle. Osa alkaa kuoriutua maalin liuottamana, siihen on syytä suihkuttaa huolella lisää maalia. Paikallaan vaan et se tarra kans pysyy siellä alla. Jos sattuu olemaan useita erivärisiä kannuja, niin niillä voi sitte joka jätkä käydä vuorollaan taiteilemassa-lopputuloksena ns. reggae pyörä. vähintään yhtä katu-uskottava kuin täysmusta rotta. Ajokin omistaja ei todennäköisesti ole yhtä väkivaltainen kuin se mustalla ajava jantteri.

Ite naavin yhestä raadosta semmosella maaliskraballa, terävällä. Sillä lähti melkeinpä maaleja vahingoittamatta. Vanhanaikasella partakoneenterällä voi kanssa raaputella. Ekana nyt tietysti yrittää nyppiä siitä kulmasta jos saisi siististi kokonaan. Jos on paperitarroja jotka repeää siihen pintaan ni suihkupullosta vettä ja fairya sumuna päälle ja antaa seistä puoltuntia, välillä suihkuttelee lisää et se imeytyy läpikotasin. Sitten pitäisi lähteä. Samalla menetelmällä kantsii muuten vetää remontissa vanhat tapetit, isommalla pumppupullolla paremmin - tehdään myös tapettiliisteriä veteen sekottamalla. Prot voi sanoa kumpi toimii paremmin. Mutta tosiaan suihkuttaa mahd hinojakosta sumua ja antaa seistä. Parhaimillaan lähtee kokonaisina vuotina.

Ei taida uusiksista valmiita kiekkoja saada. Napoja ja kehiä kylläkin. Biltemasta vaan se 23,90 ellei sitten ole vähän liikaa sijoitettu tohon.

Edellistä täydentäen, että mahdolliset liimasöhröt saa pois kun “pesee” keittiörasvalla.

Muovitarroille lämpöä ja mattopuukon- tai partakoneenterää kulman alle. Paperitarroille kosteutta ja kärsivällisyyttä. Liimatahroille Sinolia.

Itsekin olen jo pitkään seurannut huolestuneena mustilla pyörillä ajavien huomattavaa väkivaltaisuutta muihin ihmisryhmiin nähden.

Orkkis maali on sen verran hyvässä kuosissa, etten viitsisi alkaa vain tylysti maalaamaan päälle. Kynsin on jo raavittu se mikä on mahdollista. Tarraosoasto on tosiaan monenkirjavaa ja haastavaa. On pertti-peryspyörätarraa, paperia, tinaliimapaperia summuuta.

Aihe on muutenkin ajankohtainen ja universaali, koska esim omassa kaupunkirotassakin on kaiken maailman ‘maailmanmestaruuspyörä’ summuuta tahraa kyljessä, joista olisi paree päästä eroon.

Suunnitelmissa on kyllä joskus maalauttaa runko esim LOMMO-, tai PIZZA-tyyppisillä teksteillä, muutoin vähemmän on yleensä kyllä enemmän -:slight_smile:

Foorumin virallisena hakubottina linkkaan nyt tänne