Haute Route Turku 31.5.2015

sosiaalisessa mediassa kerrotaan:

Petri Hollmén:
"Hulluja ideoita toteuttamaan! Koska Turussa ei ole vuoria, on pienempää mäkeä kiivettävä vain useammin.

31.5.2015 Lyyti järjestää yhteistyökumppaneiden kera Hirvensalossa “Haute Route Turku” -kisan, jossa poljetaan kumparetta 60 kertaa ylös (ja alas), jotta saadaan 3000m nousua täyteen.

Kisa tulee olemaan virallisen Haute Route-organisaation brandin alla ja se tullaan listaamaan mm. heidän uutiskirjeeseen, joka menee tuhansille fillaristeille ympäri maailmaan. Tänä vuonna näitä tapahtumia järjestetään siis Alpeilla, Dolomiiteilla, Pyreneillä ja Turun Hirvensalossa!

Luvassa myös muutama helpompi sarja (500m ja 1500m nousua) ja lasten oma rata. Tästä tulee todella eksklusiivinen tapahtuma, koska per sarja mahtuu mäkeen vain n. 50 osallistujaa.

Merkkaa jo kalenteriin ja seuraa vaikka tätä mun FB:tä, niin ilmoitan, koska ilmoittautuminen aukeaa. Mahdollisesti kisaan saadaan tahtia antamaan MTB:n MM-konkari Jukka Vastaranta ja MTB:n naisten kuningatar Sonja Kallio."

Osallistumismaksut lyhentämättömänä Turun lastensairaalan tukemiseen.

SPU:n kisakalenterin mukaan järkkäämässä ovat tosiaan Lyyti ja TVC.

ne ketkä ajo viime kesänä vallengrach-samin helvetilliset mäkiajot (hors categorie) varmasti muistaa ton mäen. menisköhän toi hissilinjaa pitkin fixed gearilla?

Muistan joo. Talutin hissilinjaa molemmat jalat krampissa.

Prkl kun pitää olla peli samana päivänä. Miksi pitää olla kaksi kesäharrastusta… Muuten kyllä olis kiva kokeilla rajojaan jollain sinkulalla.

Me on vedetty juosten mäkireeniä tuolla. 20 kertaa kävellen/hölkäten ylös ja täysillä alas. Tuo 50nm/kierros on aika optimistinen. Todellinen lienee maks. 46nm. Ei tule siis 3000nm 60 kierroksella täyteen, mutta onhan tuossa silti tekemistä.

mitä