Hauskat havainnot

Kyllä noita “foolhorneja” näkee täällä helsingissä…

Tänään näin manskun pyörätietä varsin huterasti etenevän hyrpiittitapauksen. No yllätys, sillä oli se suora alukeula osoittamassa väärään suuntaan.

Markettien pyöräosastoilla pyörien kiekkojen muttereissa on usein sellaset muoviset pyöreät jutut, minkä olen ajatellut olevan lähinnä suojana kuljetuksen aikana (onko näin?). Välillä näkyy pysäköityinä ja ajossakin olevissa pyörissä vielä näitä muovipaloja. Hauskin oli kun yhden abc:n pihassa oli parkissa pitkään ihan kuranen ja tuhoutunut pyörä josta puuttui ketjut ja kumit oli puhki. Se oli ylipäätään sen näköinen kun sitä ois retuutettu kilometrikaupalla pitkin ojien pohjia ym. ja siinä oli vielä kaikesta huolimatta talella nämä muovikappaleet.

mpm - 23:05, 14.7.2010 » ^foolhorn?
"Bum bars." Oolivat kuuminta hottia joskus 80-luvulla, kun ala-asteella saatiin ekat dropptiangolla varustetut polkupyörät.

Havainto: jos lipsauttaa rappusen reunalta kuluneen maastokengän kantapään alas seuraavalle portaalle, mutta tekee ninjamaisen pelastautumiskyykkyrentoutusheilautuksen, ei putoa kuin kolme tai neljä porrasta alaspäin häntäluun varassa, eikä näinollen tunnu juuri missään.

Pari päivää sitten näin vanhassa Kombissa bum barin/foolhornin/köyhänhenkilönmatkailuergotangon… Tricks rider ehkä? Nehän barspinnaa ja kaikkee;)

Kaveri teki joskus peruskoulussa teknisen työn tunnilla mummikseensa jalkatapit taka-akseliin. Ja hitsasi runkoon vahvikkeita. Ja maalasi mattamustaksi. Se se vasta oli rääd.

SuicideHub - 6:37, 15.7.2010 » Pari päivää sitten näin vanhassa Kombissa bum barin/foolhornin/köyhänhenkilönergotangon.. Tricks rider ehkä? Nehän barspinnaa ja kaikkee;)
Parikin tuttua ajaa näin. Eräs kilpapyöräilytaustainen ravintoloitsija ajaa näin vanhalla bianchillaan "korostaakseen erikoisuuttaan" ja eräs naistuttava oli raskaana ollessaan tottunut ajamaan näin, koska sai miellyttävämmän asennon Iso-Mahan aikaan.

Tampereella joku viikko sitten (oli kosmisia vaikeuksia saada kuva ulos kännykästä):

Paljon on ollut puhetta viime aikoina jalkakäytävillä ajettavista trendipyöristä.
Näin tässä yhtenä päivänä, kun maantiepyörää talutettiin ajoradalla, vaikka vieressä oli tyhjä jalkakäytävä. Naureskelin issekseni.

No se taluttaja vaan noudatti tieliikennelain 40§:ää.

Työpaikan pyörätelineestä bongattua. Varmasti kätevä työmatkarassi, huomatkaa jarru vain takana. Kai tuohon droppitankoon vois jotenkin vielä yhdistää työmatkatempo-kahvat?

http://desmond.yfrog.com/Himg534/scaled.php?tn=0&server=534&filename=04082010049.jpg&xsize=640&ysize=640

Tänään oli Helsingin Päärautatieasemalla sinivalkoinen fauber-yksivaihteinen, jossa bullhorn nurinpäin, siis sarvet osoittivat taaksepäin. Kai silläkin ajelee.

Tänään nauratti, kun näin Turun Ekotorilla käytetyn Yosemite-maastopyörän, jossa oli hintalappu 115 euroa.

En tiedä, pitäisikö ihmetellä tapahtuneesta uutisoimista, närkästyä autoilijan tempusta vai huvittua joistain uutisen kommenteista: Urheilubemaria pestiin kävelykadulla

/\ Ehdotan huvittumista autoaan kävelykadulla pesevän speden* (epäilemättä nerokkaalta tuntuneesta) tempusta. Arvaus: Auto lainassa kaverilta (tai isiltä) ehdolla “palauta pestynä”.

*) spede oli suuri koomikko ja täten nimeänsä ei tule käyttää negatiivisessa mielessä.

Eipä tartte beeffissäkään käydä.

Huomioin vielä, että puunaan omaa autoa suurella tarmolla aina kun viitsin. Mutta en käytä siihen yleistä katuosuutta.

Mäpäs ehdotan seuraavanlaista: Tänään klo 18 eteenpäin minuutin välein yksi yksivaihteen jantteri käy pyytämässä pesuväleineitä fillarin puunaamiseen.

Eikö sitä nyt saa autoaan enää pestä edes työpaikan pihalla? Mitä?

Pesin kerran fillarin rivitaloyhtiön matonpesupaikalla. Seuraavana aamuna ainakin mun postilaatikkooni oli tullut yhtiön hallitukselta tiedonanto, jossa selitettiin, ettei autoja, mopoja, koneita ja muita vastaavia esineitä saa pestä taloyhtiön pihalla.

Mulla oli sentään bio-rasvanpoistoainettakin! :smiley:

^Pesutupa on kyllä paras paikka mulle pestä polkupyörät. Kylppäriin ei mahdu ellei ota kiekkoja irti ja jostain syystä parempi puolisko ei muutenkaan lämpene ajatukselle.