Harmaa Pösö

Elikkä tällainen olisi rakenteilla. Vinkkejä ja vuosimalli ja malli tietoja otetaan mielellään vastaan. Tulossa valkoiset bartapet ja mahdolliset valkoiset renkaat. Kammet ovat hopeanväriset. Runko on huonomassa kunnossa mitä kännykuvasta näkyy.

http://img213.imageshack.us/img213/1614/snapshot20091219223738.jpg

Kuva ei toimi ainakaan mulla.
No nyt.
Mallia voi metsästää täältä, esimerkiksi.
Varmaa jotai 70-luvun loppua?
Onks putkitarraa? Entä haarukka, onko sen päät kromattu?

olisko UO-8?

Näyttää jossain määrin samalta, kuin parvekkeella oleva halvalla saamani runko. Sen vuosimallia tai muutakaan en tiedä, mutta sen keskiö on sveitsiläisillä kierteillä.

Entäs PN-10?
Haarukka näyttäs aika samankaltaiselta.

Noissa vähän laadukkaammissa Pösöissä on vaihtajankorvake ja Simplexin haarukanpäät. Ne tunnistaa myös siitä, ettei vaihtajankorvakkeessa ole kierteitä. Kilpamalleissa ei myöskään taida olla pumpunpidikkeitä. Voit mitata runkoputkien (ulko)halkaisijat ja tsekata Sheldonin ranskis-sivulta miten mittaustulokset natsaa.

Kiitos, Taitaapi olla tuo PN10 minkä Sirkus mainitsi. Satulaputkessa on Reynolds 531 tarra. Ei kromattuja alapäitä. :slight_smile: Onneksi se ei ole kallis niin voin jättää rauhassa sen ulos, käyttöpyöräksi oli tarkoitus tehdä.

Joo-o, UO-8 HLE putkea.

Elikkä jos ton vaikka jossain vaiheessa maalaisi toisen väriseksi niin historia jäisi kuitenkin säilymään tahrattomana?

öö…?

Elikkä ei ole minkään arvoinen ns. keräily raami. esim vintage colnago raami vuodelta 56.

Ei varsinaisesti, ei oo tämmöinen mutta jos ajattelit joskus laittaa eteenpäin niin jotkut saattaa arvostaa alkuperäisyyttä. Toisaalta harmaa on aika iisi paikkamaalatakin.

“Runko on huonomassa kunnossa mitä kännykuvasta näkyy.”

Laita pyörä valoon, niin (känny)kuvasta tulee OK. Nyt siitä ei kyllä näe juuri mitään, enkä muista kenenkään esittäneen noin tummaa kuvaa! :slight_smile: (Vai onko känny rikki?)

värikorjattuna:

-Olli