hanhi

Kraistus, ajoin Sörnäisten rantatiellä hanhen päälle.

lol

RIP In Peace!

Mäkin syyllistyin hanhenpojan raakaan murhaan viime kesänä Arabianrannassa. Ironisesti matkalla “linturetkeltä” takasin.

RIP :`-(

Semi-ot, mut kun täällä on kokemusta, niin en kysy liikennesääntöketjussa, mut paljonko noilta hanhilta löytyy joustavuutta tuommoisessa kohtaamisessa?

viime syksynä ajoin sorsan päältä maasturilla. joku vähän isompi polku jonku lammen vieressä, mummu ja lapsenlapsi ruokkimassa lintuja. pinnojen väliin jäi vähän höyheniä, sorsa jäi kyl eloon.

Ei se mitään. Ajoin viime syksynä siilen ja naapurin kissan yli. Molemmilla kerroilla päissään. Ei tuntunut hyvältä.

Siilelle kävi ilmeisen huonosti, ainakin taivutuspääte meni rikki.

Kauhee riesa noi hanhet saatana. Niitä on aivan helvetisti ja ne on rauhoitettuja, paskaa joka nurtsilla ja sitku niillä perkeleillä on poikasia ni eivät väistä ja käyvät kylmäverisesti kimppuun, yksikin otti ihan tietoisesti matsia mun eturenkaan kanssa. Its personal!
edit: siis en yleensä vihaa eläimiä mutta valkoposkihanhet ja lokit… nimim. asun suomenlinnassa

Toissa kesänä kettu hyökkäsi puskista tielle, ja kerkesin vain miettiä että nyt kolahtaa. Mutta tuntuikin vain kevyt tupsahdus kun ketun häntä osui eturenkaaseen.

paljonko hanhen henki on euroissa?

Smurf - 16:30, 18.4.2012 » paljonko hanhen henki on euroissa?

Vai joku muu hanhi? http://www.ymparisto.fi/default.asp?node=1729&lan=fi#a1

(Paljos se ihminen olikaan mopoautoilijalle)

300 € hyvinkäällä

malmin hautausmaalla ajoin oravan yli, joka meni pinnojen välistä toiselle puolelle, hard core survival skills. kun näen valkoposkihanhia kohdallani tielläni kiihdytän vauhtia.
e: paitsi pienien tipusien päälle ei yritetä ajaa, koska ne eivät vielä ole yhtä ilkeitä kuin niiden emot.

Kielipoliisi viheltää pilliin:

“Ei se mitään. Ajoin viime syksynä siilen ja naapurin kissan yli. Molemmilla kerroilla päissään. Ei tuntunut hyvältä.”

“Päissään” on kolmannen persoonan muoto ja viittaa siis siiliin ja kissaan. Kommentti tarkoittaa, että siili ja kissa olivat päissään. Omapahan oli siis vikansa. Hyvä ettet sinä ollut päissäsi :slight_smile:

Hmm ujoa veren valumista silmistä tällä hetkellä

valkoposkihanhi pitäisi palauttaa riistaeläimeksi. Kanta ollut elinvoimainen jo vuosia. Onks täällä muuten muita metsästäjiä?

Mä olen ollut useasti kilpasilla pihapiirissäni asustelevan rusakon kanssa.
Kova sprintteri on.

PS. Tuplalevyt on suht eläin ystävälliset

Biciolli - 16:59, 18.4.2012 » Kielipoliisi viheltää pilliin: [b]"Ei se mitään. Ajoin viime syksynä siilen ja naapurin kissan yli. Molemmilla kerroilla päissään. Ei tuntunut hyvältä."[/b] "Päissään" on kolmannen persoonan muoto ja viittaa siis siiliin ja kissaan. Kommentti tarkoittaa, että siili ja kissa olivat päissään. Omapahan oli siis vikansa. Hyvä ettet sinä ollut päissäsi :-)
Pahoittelen suuresti aiheuttamaani sekaannusta. Puhelimella kirjoittaessa ei hirveesti viitsi kiinnittää huomiota kielioppiin. Luulen silti että ymmärsit tahallaan väärin ;)

Vuosia sitten liiskasin kaksysillä myyrän, pirulainen nimittäin ennakoi väistöliikkeeni ja SPLAT. Siinä sitä sitten oltiin. Ei kiva juttu, vaikka ei maailman järjestystä kuitenkaan muuttanutkaan. Kärmeksenkin yli olen ajanut. Joidenkin oppien mukaan seuraavassa elämässä sitten synnyn jonain maan matosena.

Joku pienikokoinen stirbu muuten otti viime kesänä pari rundia pinnojen välissä ja jatkoi sitten matkaansa halvan humalan turvin. Onneksi ei ollut hanhi.