halpa runko ratakäyttöön

Haluaisin hommata Soma Rushin tilalle ihan puhtaasti velodromikäyttöön rungon+(kuitu)haarukan. Somassa ei oikeastaan oo mitään vikaa, mutta ajattelin että joku alurunko saattaisi olla vähän jäykempi ja siksi optimaalisempi ratakäyttöön.

Haussa on halpa runko, käyttöä on niin harvoin etten viitti sijoittaa mihinkään hienoon runkoon. Vaakaputken pituus saisi olla n. 53-54 cm.

Paras runko minkä oon tähän mennessä löytänyt on Dolan Pre Cursa. Mitä muita budjettirunkoja löytyy? Olisiko ehdotuksia muista vaihtoehdoista? Kiitos jo etukäteen asiallisista ehdotuksista;-)

Tifosi Pista on ainakin aika kohtuu edukas, ja näyttää nopeeelta.

Joo huomasin myös tuon Tifosin, mutta sen mukana ei tuu keulaa = hintaa tulee vissiin enemmän kuin Dolanille (halvin hinta jonka löysin olis 270 puntaa). Ja musta on nopein väri;-)

Toi Nelsonin ratarunko voi olla potentiaalinen myös: http://www.nelsoncycles.co.uk/Frames.htm, vaikkei olekaan musta. Itselleni tilasin tuollaisen ja nyt se odottaa tuossa olohuoneen nurkassa loppuja osia ja kasausta - vaikuttaa erittäin hyvälle rassille. Nelsonin perheyrityksessä oli myös aivan erinomainen palvelu kaikin puolin, suosittelen siltäkin pohjalta lämpimästi.

LEADER voisi myös olla ehdokas…

Nelson näyttäis muuten erinomaiselta, mutta geometria on vähän outo: vaakaputki on tosi lyhyt. Taidan hommata Dolanin, onko kellää kokemusta www.cyclexpress.co.uk:sta, tai omistaako kukaan Dolania? Jos joku omistaa, niin mistä runko on hommattu? Tuolla Cyclexpressissä se on 243£(+ postit 25£), halvemmalla en onnistunut löytämään.

erkko - 11:57, 24.5.2009 » Nelson näyttäis muuten erinomaiselta, mutta geometria on vähän outo: vaakaputki on tosi lyhyt. Taidan hommata Dolanin, onko kellää kokemusta www.cyclexpress.co.uk:sta, tai omistaako kukaan Dolania? Jos joku omistaa, niin mistä runko on hommattu? Tuolla Cyclexpressissä se on 243£(+ postit 25£), halvemmalla en onnistunut löytämään.
Mua toi geometria sen sijaan viehättää. Noi koothan menee C-T-mitan mukaan, joten ei se vaakaputki varsinaisesti ole lyhyt pystyputkeen verrattuna.