Hakusessa satula

Edit: Vanhaan jupiteriin hakusessa enää uusi satula. Saa tarjota kaikenlaisia ehjiä jos löytyy. Tolppa on mielestäni tavallista ohuempi joten en ole varma sopiiko tuohon ihan mikä tahansa.

Jos paikka on stadi, mene kyläsaaren kierrätyskeskuksen uusix-pyöräverstaalle. Pengo. Helpompaa jos mukana on pyörä ja tönäri. googlaa.. Googlaa lisää.. Ja lisää.. Varaudu sanomaan muutama “oho” ja “ei vittu”. Mene Pyöräpajalle, roplaa ja opi. Ja sit, aja.

basti - 23:37, 20.8.2014 » Jos paikka on stadi, mene kyläsaaren kierrätyskeskuksen uusix-pyöräverstaalle. Pengo. Helpompaa jos mukana on pyörä ja tönäri. [googlaa.](https://www.yksivaihde.net/old/5728). [Googlaa lisää.](http://www.yksivaihde.net/site/fiksi-info/). [Ja lisää.](http://www.jimlangley.net/wrench/bicycle_parts_labeled.jpg). Varaudu sanomaan muutama "oho" ja "ei vittu". Mene [Pyöräpajalle,](http://pyorapaja.info/) roplaa ja opi. Ja sit, aja.
Paikka on Turku, mutta kiitos vinkistä ja ohjeista. Näin olen tän harrastuksen ymmärtänyt myös.

Hoi! Mulla oli aikanaan löytöpyöräprojektina vanha Terässiipi, josta heitin ns. kaiken turhan mm. lokasuojat ja tarakan pois. Projekti jäi kuitenkin kesken ja nyt se lojuu tarpeettomana. Jotenka jotain osia saattais löytyä ehkä saman aikakauden hengessä.

-“se osa missä tanko on kiinni” = stemmi
-muutama tankoja, alkuperäsen viiksitangon lisäksi pari droppia
-Terässiiven alkuperäset polkimet juurikin sillä pienemmällä kierteellä, valkoset kumiset, ne perinteiset
-lukko, sellanen runkoon kiinnitettävä peltihärveli

sijainti jyväskylä