häkit vai lukot

ool cityllä L ja M koko erikseen muovihäkeissä ainaki ja muovihäkeissä ei oo teräviä reunoja

^^Mulla kulu mm. Vans puhki ukkovarpaan kynnen kohdalta. Ei oo kiva skidata kynsi metallia vasten. Muuten ihan sama vaikka kengät kuluukin.

kaukomieli - 15:38, 20.12.2014 » ^^Mulla kulu mm. Vans puhki ukkovarpaan kynnen kohdalta.
kyl tää on arkipäivää ihan häkkien matskusta riippumatta

Heh, kauanko tollaset canvas-kengät kestää, viikon?

mulla on kyl abaut kaikki vansit nahkakärkisiä. joku 3 vuotta ollu ainaki parit käytös. hajoo ihan kaikista muista kohista mut kärjissä ei mainittavaa kulumaa

1-2 paria menee ko. vans kenkiä per kausi

e. koko musta authentic top 1 ajokenkä

mustAfa - 15:27, 20.12.2014 » onks muovisia muuten eri kokoja?
On. Biltsuista en osaa sanoa.

Mulla kyllä meni useammat kengät ihan kauheaan kuntoon normihäkeistä, vaikken skidaile (ku on sinkuloita) tai muilla tavoin pistä erityisesti painetta häkkejä vasten.

Nää tällaset on ollu just hyvät:

Pitää vaihtaa lähiaikoina häkit lukkoihin (talveksi), koska häkit ja pedaalit hyytävät varpaat jäähän.

Ostin just Karhun albatross-lenkkarit ja mietin, että kuinka hyvin mahtavat kestää sträpeillä ajoa. Onko kellään kokemusta kyseisten tossujen kestävyydestä strappien kanssa?
http://www.beyondstore.fi/sites/default/files/imagecache/product_full/Karhu%20Albatross,%20deep%20navy%20%3A%20white.jpg

nyt pistit pahan…

nuo Karhut toiminu hyvin, kärjistä vähä pohja repsottanu mutta hyvin pysyny ku sika-flexillä liimas. Häkkeinä jotku perus rosterit. Sträpeillä ei hätää kärkien kulumisesta.

Jees! Best

Taas yritetään keksiä hommia uusiksi. Tulee mieleen sellaiset Zefalin hirvitykset.

Edit. En lähtis noilla skidaamaan.

Mikä perkele on, ku häkeillä jalkapohjat puutuu? Jos liikuttelen kengän sisäs jalkoja, se helpottaa, mut muuten aivan jalat puuduksis

esim. MKS polkimissa on aika vähän pinta-alaa ja normi tennarien pohja pehmee, se saattaa vähän painaa jalkapohjaa ikävästi.

velosamboilla tämäkin ongelma poistuu.

Pitäsikö otsikkoon lisätä vielä sträpit ja ottaa mukaan pohdintaan :grimacing:

1 Like

Onhan niille ihan oma topikkikin

Siellä ei käsittääkseni ole vertailua häkkien ja lukkojen suhteen :thinking: Olisi kiinnostavaa tietää miten jengi valitsee noiden väliltä ja miksi…

1 Like

Ylänurkan suurennuslasi-ikonin alla on “search this topic”-täppä, jolla voi todeta, että sträpit kuuluvat tämän topicin keskustelun piiriin. Eli aivan hyvin voisi lisätä.

Samalla työkalulla selviää, että häkki, lukko ja sträppikeskustelu on levällään kolmessa eri topicissa. Toki olisi hyvä olla topi sille, jossa voisi tapella siitä mikä on paras kiinnitystapa, mutta kuten tästä topcista näkee, niin porukka lähtee asialinjalle heti, kun vaan tilaisuus annetaan.

2 Likes