häkit vai lukot

Saman häkin koko -pulman olen myös kohdannut. Oon aatellut että vähä liian isot on paremmat liiratessa ja jos ajaa jotain pitempää rauhallisempaa pätkää niin kyl ne jalat pystyy sit asemoida kuitenkin etteivät ole ihan perällä.

Noi All-Cityn häkit taitaa olla CKC:t eli samat ku BLB,WBASE yms…

ennen en uskonut tuplahäkkien hyötyihin vaan ajelin normi single-ämkooässillä, mut kyl neljäporttiset tukee aika kivasti kenkää laajalta alueelta

jep, ckc:n leima pohjassa. aiemmat tais olla wbasen logoilla…

ja ite teen kans just noin, eli päkiä on normiajossa lähempänä akselia ja sitten liiraillessa työnnän kengän häkin pohjaan. aivan hyvin toimii.

Itsellä 43 jalka ja L-koon BLB:n tuplahäkit + saman lafkan polkimet. On tosiaan ihan samanlaiset häkit kuin noi^^^ Hyvin toimii addujen ym. kanssa varsinkin kun on laminoidut sträpit.

Kengäthän noista metallihäkeistä ei tykkää…

Mul on 43,5 lenkkarikoko ja liirailuun sopii hyvin gr kybien kans pelagon tuplatuplat mediumina. Tosiaan häkkien ko’ista vaikea puhua jos ei sano mikä poljin. Gr10 vs sylvan “reachissa” varmaan yhtä lailla eroa ku S vs L koon häkeissä.

pelago häkit myös ckc. taitaa olla paras + ainut fiksu häkkituottaja.
itse käytän muovisia koska kengät.
tuplahäkit on nykyään aika monissa polkimissa mulla mutten oo huomannut eroa sillä onko yhdet vai kahdet remmit.

onks muovisia muuten eri kokoja? onks esim kaikki biltsun samoja? ne on mulel ainaki n.3cm liian syvät ja tulee hirveeee toe-overlappi. tosiaan gr-kympit on tosi pitkät polkimet eli häkit tulee tosi eteen.

kenkien kulumisongelmaa en oo ikinä kohdannut. likastuuhan ne ja semmone hieno v-kuvio tulee kaikkiin kengänkärkiin mut ei se ny mitään haittaa?

ool cityllä L ja M koko erikseen muovihäkeissä ainaki ja muovihäkeissä ei oo teräviä reunoja

^^Mulla kulu mm. Vans puhki ukkovarpaan kynnen kohdalta. Ei oo kiva skidata kynsi metallia vasten. Muuten ihan sama vaikka kengät kuluukin.

kaukomieli - 15:38, 20.12.2014 » ^^Mulla kulu mm. Vans puhki ukkovarpaan kynnen kohdalta.
kyl tää on arkipäivää ihan häkkien matskusta riippumatta

Heh, kauanko tollaset canvas-kengät kestää, viikon?

mulla on kyl abaut kaikki vansit nahkakärkisiä. joku 3 vuotta ollu ainaki parit käytös. hajoo ihan kaikista muista kohista mut kärjissä ei mainittavaa kulumaa

1-2 paria menee ko. vans kenkiä per kausi

e. koko musta authentic top 1 ajokenkä

mustAfa - 15:27, 20.12.2014 » onks muovisia muuten eri kokoja?
On. Biltsuista en osaa sanoa.

Mulla kyllä meni useammat kengät ihan kauheaan kuntoon normihäkeistä, vaikken skidaile (ku on sinkuloita) tai muilla tavoin pistä erityisesti painetta häkkejä vasten.

Nää tällaset on ollu just hyvät:
http://www.discountcyclesdirect.co.uk/images/MKS%20Steel%20Toe%20Clip%20With%20Leather.JPG

Pitää vaihtaa lähiaikoina häkit lukkoihin (talveksi), koska häkit ja pedaalit hyytävät varpaat jäähän.

Ostin just Karhun albatross-lenkkarit ja mietin, että kuinka hyvin mahtavat kestää sträpeillä ajoa. Onko kellään kokemusta kyseisten tossujen kestävyydestä strappien kanssa?
http://www.beyondstore.fi/sites/default/files/imagecache/product_full/Karhu%20Albatross,%20deep%20navy%20%3A%20white.jpg

nyt pistit pahan…

nuo Karhut toiminu hyvin, kärjistä vähä pohja repsottanu mutta hyvin pysyny ku sika-flexillä liimas. Häkkeinä jotku perus rosterit. Sträpeillä ei hätää kärkien kulumisesta.

Jees! Best

Taas yritetään keksiä hommia uusiksi. Tulee mieleen sellaiset Zefalin hirvitykset.

Edit. En lähtis noilla skidaamaan.