H

K

Miten kävitte keskustelun pyörän kaupoista? Yksityisviestithän näkyy omalla profiilisivulla.

Onko kys. hlön nimimerkki tiedossa, etkö muista vai onko kys. nimimerkki lakannut olemasta foorumilla?

Vinkki: pienet tarkennukset kyselyssä voisivat auttaa vinkkien saamisessa.

Lisäksi: onko pyörästä kuvaa tai tuntomerkkejä, jotka voisivat vaikka johtaa jopa pyörän löytymiseen? Ei tuo Vigorelli kuitenkaan mikään Jopo ole. Veikkaisin, että jokainen vastaantuleva Cinelli kiinnittää jotakuinkin jokaisen palstalaisen huomion.

Ei voi kyllä ku repeillä näin surkeille ilmotuksille :smiley: Luulen kyllä että myyjän löytäminen voisi auttaa.

On kyllä hersyvän hauskaa.

Josbanse voisitko vähän siistiä käytöstapojas? Viimeaikaiset postaukset sulta on ollu joko moderaattorin leikkimistä (oletkos vieläkään?), tai sitten silkkaa vittuilua.

Eiköhän kaikki tajua että internet mutta kun sä pamahdat paikalle ja käyttäydyt niinkun olisit joku tärkeäkin ihminen foorumeilla tulee varmasti monelle virheellinen käsitys että täällä tosiaan modet käyttäytyy noin. Hauskanpito tai perseily on jotain aivan muuta kun mitä sä oot nyt saannut täällä vapaasti harrastaa vuosia.

Tone it down. /ot

Toivottavasti Vigo löytää omistajansa, vakuutusyhtiöstä riippuen säätö voi olla aika valtava…

Josbanse kehtasi nostaa kissan pöydälle. Minä jouduin lukemaan aloituspostauksen useaan kertaan, koska se oli niin huonoa kieltä. Eikä kysymys ole taidottomuudesta vaan typerästä tyylivalinnasta. Viestittämisessä on aina kysymys siitä, että vastaanottaja myös ymmärtää viestin.

Oletko maksanut käteisellä vai pankkisiirrolla? Pankkisiirrosta saa tositteen.

Jos tämän foorumin kautta ostit, etkö tosiaan muista myyjä nimimerkkiä?

Tosiaan, pyörä voisi jopa löytyäkin, jos kertoisit tuntomerkit tai laittaisit kuvan.

tewms - 15:23, 27.9.2017 » Josbanse voisitko vähän siistiä käytöstapojas? Viimeaikaiset postaukset sulta on ollu joko moderaattorin leikkimistä (oletkos vieläkään?), tai sitten silkkaa vittuilua. Eiköhän kaikki tajua että internet mutta kun sä pamahdat paikalle ja käyttäydyt niinkun olisit joku tärkeäkin ihminen foorumeilla tulee varmasti monelle virheellinen käsitys että täällä tosiaan modet käyttäytyy noin. Hauskanpito tai perseily on jotain aivan muuta kun mitä sä oot nyt saannut täällä vapaasti harrastaa vuosia. Tone it down. /ot Toivottavasti Vigo löytää omistajansa, vakuutusyhtiöstä riippuen säätö voi olla aika valtava..
Ensinnäkään en ole moderaattori, kuten ei valtaosa tältä palstalta myöskään ole. Siitä, onko mun kommentit vaikkapa vaihdepyöristä ok, voi olla mieltä. Itseasiassa muistampa kerran ylläpidolta saaneeni varoituksen. En siis ole aivan puhdas pulmunen, tosin varoitus koski aikaistettau uppausta myyntitopikille.

Toisekseen, tämä topikin avaus voi yhtä hyvin olla trollaus kuin avunpyyntö. Jos fillari on varastettu niin uhri osaa varmaankin kertoa pyörästä jotain täydentävää tai tässä tapauksessa vaikkapa myyjän nickin. En sitäpaitsi vakuutusyhtiöltä rahoja pyytäessä ole toimittanut fillareista ikinä kuitti, vaan oma kertomani arvosta on riittänyt.

Kumma ilmiö tää että mitä typerämpi ja sekavampi kyssäri tai lanka sitä tärkeilevämpää muka-avuliasta, muka-hyvänmeiningin muka-auttamista sinne kiirehditään kirjoittelemaan. Yök.

e. Kannattaa käydä lukaisemassa myös topsun aloittajan aiemmin aloittamat langat. Hyviä lankoja. Hyvää materiaalia. Toivotetaan terve tulleeksi! Hyvä! Kivafoorumi!

Rakastan tätä foorumia

Kävin konstan toimesta lukemassa. Ekasta pöllitystä pyörästä oli sentään kuva. Hienot nää teippishimmit.

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xtp1/t51.2885-15/e15/11192959_813570072073692_1131821664_n.jpg

tubuku - 15:53, 27.9.2017 » Rakastan tätä foorumia
Konsta - 15:47, 27.9.2017 » Kivafoorumi!
Kyllä näin on nyt kyllä.
tubuku - 15:53, 27.9.2017 » Rakastan tätä foorumia
Yv.net korkein totuus

Rakkaudesta mäkin täällä oon btw

Elegantti nelos-/viitos-/kuutosnikkiepäily.

https://www.instagram.com/p/BUCIO_XDlEK/ näkyyks, noit ei pitäs olla järkyttäviä määriä liikenteessä

ja hajotin Just kännykän ja tietsikan et Vähä ymmärrystä, mies alakierteessä. Ja ei näy PMssä kundii, dunno mix

Mites sun rekisteröitymis sähköposti? Itelle tulee ainakin yksityisviesteistä sinne ilmotus.

Tai jos osaat sanoa mitä osia oot tohon iteäseahdollisesti vaihtanut niin pyörähän saattaa olla tunnistettavissa palstan myynti/ama/projektipuolelta. Ei noita caleido viggoja täällä oo kuitenkaan mitään kymmeniäkään ollut.

Näyttää kovasti tältä:
https://www.yksivaihde.net/old/20367

näyttää samalta kuin toinen samanlaisen rungon ympärille kasattu pyörä?

e. no taitaa siinä kyllä samoja palikoitakin olla kiinni.tai en minä tiedä, ihan sama

Tuo viggo se on… tuo tanko on itellä kaapissa