Gorilla Hattara

Berliinistä tarttui mukaan tälläinen ajopeli testattavaksi Suomen talvessa Jyväskylässä.

Kuvia ja speksit velospacessa

Siisti peli! Ei taida monella muulla suomalaisella olla omaa “pro model” runkoa. Hattarahan on siis aiemmin stadissa vaikuttanut lähetti/muusikko, joka nykyään seikkailee jossain päin eurooppaa. Bongaa tästä kuvasta vasemmalta: http://www.bc-hellsinki.com/images/zoom/HMERUR/viewsize/kiihdytys_165.jpg

Komioo on. Mitäs noi rungot makselee?

hieno mutta onko toi vai eikö toi nyt oikeasti ole ihan sama kuin EAI Barenuckle?

tuollahan noita.

En saanut hyvää kuvaa barskan rungosta, mutta näyttäis siltä, että siinä on integroitu satulatolpan kiristin ja pikkasen toisella geolla oleva keula. Tää on siis silkkaa MUTUa. Mutta hyvin samankaltainen tuo on, tulisko samalta linjalta kun putkikin on samaa?

500 euroa rungosta…hmmmmmmmmmmm

Hubjubista noitaa taitaa helpoiten saada. Hinta on tosiaan jotain 500 euron paikkeilla vähän kurssista riippuen. Oon vähän katellu tuota Hattaraa ens kevääksi, mutta taidanpa kuitenki päätyä BareKnuckleen tai Rushiin.

Komiahan tuo on, erityisesti valkoisena.

Juu, ostin Keirin Berlin liikkeestä tuon ja sanoivat että italiassa valmistetaan nuo rungot. Voi hyvinkin olla samalta pajalta kuin EAI. Ei päällisin puolin hirveästi näyttäisi olevan eroja, 1 1/8" etuputkea lukuunottamatta. 520e maksoi runko, 20e lisä kierteistä haarukkaan. Ja melkolailla halvimpia runkoja oli mitä oli tarjolla jos uuden halusi. Paljon nättejä käytettyjä olisi ollut tarjolla mutta ei tälläiselle pitkälle suomalaiselle riittänyt kokoja.

Kyllähän Hattara nyt on vitusti siistimpi kuin joku Bareknuckle.