Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu?

Hyvä niin! Mä olisinki vaan kuvia halunnu katella.

Missä on ollut puhetta pyykkinarukahvojen veijereiden reitittämisestä etukorin kanssa? Jossain on ollut kuva v-jarrun mutkaputken käytöstä. Ongelma on siis korissa kulkeva korkea kuorma, joka vääntää vaijerit mutkalle ja vaikuttaa vaihtamiseen.

Tässä oma esimerkki. Tullut joskus muulloinkin puheeksi mutten muista/löydä missä. Ainoa vinkki kehitys tuohon on käyttää semmosta taipuvaa nuudelia eikä jäykkää, pitäisi auttaa jarrukahvan palautumiseen. Vaihteet pelaa moitteitta.

e. Se oli muuten LFGSS missä avasin tuota enemmän. Tuossa kumppanin pyörässä oli siis cantit säädetty höyhenkevyeksi tatsiltaan ja palautukseltaan mutta tuo jäykkä nuudeli teki hallaa jarrukahvan palautukselle koska kahvan jousi ei ollut tarpeeksi jäykkä ja länget säädetty minimivastukselle.

1 Like

Eroaakohan se joustonuudeli nyt sit enää hirveesti siitä, et käyttäis vaan vaihdevaijerin kuorta tollai loopilla ja reitittäis tuolta tangon kautta :thinking:

Kiitos. ^^tuota kuvaa muistelin. Tässähän ne vaihtoehdot tulikin. Pitää tutkia, kumpaako näistä lähtee väsäämään. Reppu on siirtynyt työmatkalla selästä etukoriin. Kuljettava tavaramäärä on myös lisääntynyt monipaikkaisen työskentelyn myötä ainakin toistaiseksi. Repun sitominen tankoa vasten on ohjattavuuden kannalta paras, mutta vaijeri on silloin tiukalla mutkalla. Edulliset ratkaisut ja vanhojen osien hyödyntäminen on aina lähellä sydäntä.

Oli joku “pyöräilyaiheiset pähkinät/arvoitukset” topi, mutten löydä sitä millään.

1 Like

Olikos joku topi missä keskustellaan klossien irrottelusta kun kuusioavain ei enää mene siihen reikään. Tai lähinnä että meneekö hiilikuitupohja rikki jos isken kumivasaran avulla semmoisen pyöreän pään kuusioavaimesta sisään.

YV-paradoksi: pitää tietää oikeat hakusanat, mutta jos teitää, niin ei tartte edes hakea: klossi ruuvipenkki :smiley:

Hienosti tiedetty, en tykkaa vastauksesta joten teen jotain typeraa omin pain. kiitos.

3 Likes

Öh siis - oonko nähnyt unta vai onko ollut jossain puhetta siitä jos levyjarru-etukiekosta tekee 6pulttirattaalla ja akselin päivityksellä takakiekon fiksiin?

Useammassakin langassa varmaan, mutta tässä ehkä eniten:

Ja sitten on ihan virallinenkin lanka näemmä: Jarrulevyn tilalle ratas? - #2 by konkeli

Napalanka (on siinäkin sana) varmaan myös, mutta siellä on tietty jo monenmoista.

1 Like

Jee, kiitti!

Oliko meillä jo puhuttu jossain siitä miten elvyttää jarrupaloja uunissa? Omat vinkuu kiin perkeleesti ja kilometrejä alla naurettava määrä.

Itse tein vain putsauksen Quickleenillä ja liekityksen samalla aineella, sekin tuntui auttavan.

1 Like

Vähän epäilyttää noiden xt palojen uunittaminen kun aika iso prosentti on muovia.

Missähän se on se lanka, jossa käsiteltiin hitsaushommia, juottelua, kaasupulloja jne.

salute, oliks joku topsu mihin jengi laittaa kuvia jännästi asennetuista fillarin osista?

Hauskat havainnot?

1 Like

bingo