Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu?

Done. Kevyet mullat Brownille.

Oliko ama vai proju pikkusesta avaruuden värisestä esi-Kongasta jossain vielä täällä. Oisko ollu nimimerkki Fullspeedin pyörä.

kuvaus kiinnosti ja kokeilin onneani onks se tää 4M4: RAINBOWNINJA WA KAWAII DESU NE - #154 by Fullspeed

1 Like

Kyl just tuo, kiitti.

edit, hemmetti kuvat ei futaa😞

oliks täällä keskustelua paitojen painamisesta? muistelin et olisin ainaki nähny topikin missä sai kysyä suosituksia tms milloin mihinkin palveluihin, mutta sitte mietin ku täällä on tarroja ja muutakin tehty niin mietin olisko paitojen painamiselle ollu omaa topsua?

mää kato haluaisin painattaa digitaalisen valokuvan kolmeen paitaan ja mietin olisko suomen tampereessa sellasta hyvää paikkaa tai tyyppiä joka tekis?

1 Like

Muistelen, et jollain, mahdollisesti käyttäjä @nutip :lla oli tässä aiemmin syksylllä myynti-ilmo, jossa oli myynnissä mm. semmonen vanhempi runko, jossa olis ollu tuplavaakaputki ja taaksepäin aukeavat haarukanpäät, mutta nyt en löydä moista myynti-ilmoitusta millään :pleading_face:

Pari edittiä sitten

2 Likes

juu se on myyty!

1 Like

Hyvä niin! Mä olisinki vaan kuvia halunnu katella.

Missä on ollut puhetta pyykkinarukahvojen veijereiden reitittämisestä etukorin kanssa? Jossain on ollut kuva v-jarrun mutkaputken käytöstä. Ongelma on siis korissa kulkeva korkea kuorma, joka vääntää vaijerit mutkalle ja vaikuttaa vaihtamiseen.

Tässä oma esimerkki. Tullut joskus muulloinkin puheeksi mutten muista/löydä missä. Ainoa vinkki kehitys tuohon on käyttää semmosta taipuvaa nuudelia eikä jäykkää, pitäisi auttaa jarrukahvan palautumiseen. Vaihteet pelaa moitteitta.

e. Se oli muuten LFGSS missä avasin tuota enemmän. Tuossa kumppanin pyörässä oli siis cantit säädetty höyhenkevyeksi tatsiltaan ja palautukseltaan mutta tuo jäykkä nuudeli teki hallaa jarrukahvan palautukselle koska kahvan jousi ei ollut tarpeeksi jäykkä ja länget säädetty minimivastukselle.

1 Like

Eroaakohan se joustonuudeli nyt sit enää hirveesti siitä, et käyttäis vaan vaihdevaijerin kuorta tollai loopilla ja reitittäis tuolta tangon kautta :thinking:

Kiitos. ^^tuota kuvaa muistelin. Tässähän ne vaihtoehdot tulikin. Pitää tutkia, kumpaako näistä lähtee väsäämään. Reppu on siirtynyt työmatkalla selästä etukoriin. Kuljettava tavaramäärä on myös lisääntynyt monipaikkaisen työskentelyn myötä ainakin toistaiseksi. Repun sitominen tankoa vasten on ohjattavuuden kannalta paras, mutta vaijeri on silloin tiukalla mutkalla. Edulliset ratkaisut ja vanhojen osien hyödyntäminen on aina lähellä sydäntä.

Oli joku “pyöräilyaiheiset pähkinät/arvoitukset” topi, mutten löydä sitä millään.

1 Like

Olikos joku topi missä keskustellaan klossien irrottelusta kun kuusioavain ei enää mene siihen reikään. Tai lähinnä että meneekö hiilikuitupohja rikki jos isken kumivasaran avulla semmoisen pyöreän pään kuusioavaimesta sisään.

YV-paradoksi: pitää tietää oikeat hakusanat, mutta jos teitää, niin ei tartte edes hakea: klossi ruuvipenkki :smiley:

Hienosti tiedetty, en tykkaa vastauksesta joten teen jotain typeraa omin pain. kiitos.

3 Likes

Öh siis - oonko nähnyt unta vai onko ollut jossain puhetta siitä jos levyjarru-etukiekosta tekee 6pulttirattaalla ja akselin päivityksellä takakiekon fiksiin?