Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu?

image

6 Likes

Fillari-lehden sivuilla on aika pitkä liuta linkkejä, mietitköhän sitä? Tai oisko muuten vaan paras lista mitä nyt on olemassa: Fillari-lehti netissä > Linkit

1 Like

Joo oli se silloin joskus etusivulla, mut ne päätettiin jättää kyydistä tän uuden alustan migraatiossa, koska iso osa tiedosta oli jo vanhentunut ja vähemmän duunia = vähemmän duunia

2 Likes

butter well be

thänks!

Kuva siitä kämpästä mikä vähän sekaisen näköinen ja jonkun vieno kysymys pääseekö omistaja usein hommailemaan siellä?

Kerrankin ei kyse mun keittiöstä :smiling_face_with_three_hearts:

Mikä oli se lanka missä katsottiin kellä on pienin clearance satulaputken ja takarenkaan välissä. Ihan vaan siksi, että pitäisikö osallistua…

oonko nähny unta?

Ja minkälaista…

mitä ihaninta.

onks niinku ruoasta yleisesti jotai topsua vai onks toi kebubbi ja muut pöperöt ravintola rihma harhaanjohtavasti nimetty yleisruokatopi?

mihin mää ny kirjottaisin rapsaa mun fallerokokemuksesta!?

3 Likes

https://www.yksivaihde.net/t/sapuska-kiinnosta/

3 Likes

Done. Kevyet mullat Brownille.

Oliko ama vai proju pikkusesta avaruuden värisestä esi-Kongasta jossain vielä täällä. Oisko ollu nimimerkki Fullspeedin pyörä.

kuvaus kiinnosti ja kokeilin onneani onks se tää 4M4: RAINBOWNINJA WA KAWAII DESU NE - #154 by Fullspeed

1 Like

Kyl just tuo, kiitti.

edit, hemmetti kuvat ei futaa😞

oliks täällä keskustelua paitojen painamisesta? muistelin et olisin ainaki nähny topikin missä sai kysyä suosituksia tms milloin mihinkin palveluihin, mutta sitte mietin ku täällä on tarroja ja muutakin tehty niin mietin olisko paitojen painamiselle ollu omaa topsua?

mää kato haluaisin painattaa digitaalisen valokuvan kolmeen paitaan ja mietin olisko suomen tampereessa sellasta hyvää paikkaa tai tyyppiä joka tekis?

1 Like

Muistelen, et jollain, mahdollisesti käyttäjä @nutip :lla oli tässä aiemmin syksylllä myynti-ilmo, jossa oli myynnissä mm. semmonen vanhempi runko, jossa olis ollu tuplavaakaputki ja taaksepäin aukeavat haarukanpäät, mutta nyt en löydä moista myynti-ilmoitusta millään :pleading_face: