Golf - lajien aatelia!

hepskukkuu.

Oiskohan joku pääkaupunkiseudun yksvaihteilijoista mahdollisti golfiin päin menevä? Varasin juuri Kirkkonummen Peuramaagolfiin kierroksen, ja kun autoa ei pihassa näy, niin tiedossa on ratikka, lähijuna ja 2,5 km kävelyä bägi selässä. :slight_smile: Ilmoittakaa jos joku pelaa ja on auto käytössä, niin must sais hyvän golfbuddyn. :slight_smile: Hienointa olisi, jos pelaajia löytyis niin paljon että voitais pitää loppukesästä Yksivaihde Open!
nm. Tiikeri ULVOO!!!

: D
http://a0.att.hudong.com/81/31/16300000258678126113318877506.jpg
(Aiheesta on sit toisenkinlaisia kuvia)


kenkääkin kiinnostaa.

tein kaikista mailoista poolokeppejä.

http://www.penny-arcade.com/images/2004/20040707l.jpg

HOMOJEN HOMO LAJI!

Mikähän muuten olisi heteroseksuaalien heteroseksuaalilaji tai -lajeja? Ettei kukaan erehtyisi identifikoitumaan väärin.

homottelu?

Ilkka - 9:14, 18.6.2010 » Mikähän muuten olisi heteroseksuaalien heteroseksuaalilaji tai -lajeja? Ettei kukaan erehtyisi identifikoitumaan väärin.
Pesäpallo.

KOSSU, KIUAS JA KIRVES

massimo cassinaro - 9:14, 18.6.2010 » HOMOJEN HOMO LAJI!
Jep jep... Koska koulu alkaa taas?

You need small balls to play golf!

Paljonko golfissa tarvitaan neliömetrejä/pelaaja? Muistaakseni yli hehtaari eli 10000 m2 kun huomioidaan kaikki kenttien turvasäännökset ja muut kenttien suunnittelun ja rakentamisen perusjutut. Muuten siis ihan kiva laji varmaan, mutta aika pirun tehoton kaupunkilaisharrastukseksi.

Fillaripoolossa riittää 200 m2/pelaajaa. Eli ihan tehokkaalta kuulostaa se golfmailojen konversio poolomailoiksi täällä Ruuhka-Suomessa. Voi sitten sen autonkin vaihtaa pariin pyörään kun ei tarvitse ajaa sinne kentälle.

Shakki, joka jonkin jaottelun mukaan on urheilua, vaatii ehkä 2 neliömetriä per pelaaja. Poolomailoista kannattaisi siis urbaanitehokkuuden vaatimusten mukaisesti sorvata shakkinappuloita. Pyörän voi vaihtaa jakkaraan, jonka valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pyörää pienemmät.

^Haha, mahtavaa Jarkko! :smiley:

shaqqi on ygöistä!

Muistaakseni juoksemisellekin lasketaan jotain massajuoksutapahtumia suunniteltaessa vaatimukseksi yli 10 m2/juoksija. On tää liikuntaharrastaminen vaan tilaa vaativaa touhua. Paitsi siis sakki! Kalasatamassa on se suurennettu shakkilauta. Sinne taas joku keskiviikko…

Ai niin. Ja sit on toi maantiepyöräily. Tiukassa pelotonissa taitaa mennä tilaa vaan 5 m2/polkija.

Isolla lössillä maantielle ja jälkipelinä sakkia, niin säästyy tilaa oikein urakalla.

Tästä ei muuten ole montaa päivää kun joku naishenkilö fillaroi golf-releet päällä ja bagi selässä Porvoonkatua :slight_smile:

Sormikoukku se on tehokkain urheilulaji tilankäytön kannalta.

Edit: Siis jos ei oteta lukuun yksilölajeja, jolloin kepin nokassa seisominen vie ylivoimaisesti voiton.

^^ Selvisi siis mihin bägi ajon ajaksi…

Urbaanitehokkuuden(?) nimissä kannatan kaupunkialueen muuntamista seisoskelukäyttöön, tämä vaatii ainoastaan 0,5 neliömetriä pyöräkaistaa per seisoskelija.

Suosittelen lämpimästi golffia kaikille, etenkin niille jotka haluavat kasvattaa luonnettaan. Itse tosin siirryin frisbeegolffiin, koska kiekkokassin kanssa liikkuminen pyörällä on huomattavasti helpompaa ja aikaakin menee vähemmän. Mentaalitasolla kuitenkin saa saman efektin aikaiseksi.