Global Gutz (+national gutz) 11.6.2011

Kaikkialla maailmassa taas ajetaan kilpaa yhtäaikaa ja Hattori oli tämän vuoden kokoonpaneva voima! EPIC.
La 11.6.

www.globalgutz.org

Lisätietoa tippuu…

[i]Time to get the show on the road for the eleventh time! Special rules for this year are that there is only one time-zone for the all the racers and that the participating cities will take care of their own prizes. There will be another page with all the registered cities and whatever info you want to submit - like route-maps, poems, feelings of anticipation and boastings of breaking old records… As the race this year is purely about bragging rights and a community feeling, we’d like to make the whole event as well documented as possible, so do send pictures you take and any other media you can think of to info@globalgutz.org

So, measure a route of 21km the shortest way with five checkpoints, grease your calves and you’re good to go. This year the start and the finish has to be in the downtown area of your city, otherwise it’s up to you. You can register you city also at info@globalgutz.org

The racetime is as follows: 11.6 24.00 Greenwich Time. That means for example for L.A. 4 pm - for New York 9 pm - (12.6) Helsinki 2 am - and Tokyo 9 am

I’m going to put up a gallery for all your flyers and videos and pics, and I hope to compile somekind of nice presentation for this years CMWC in Warsaw.

Take care,

Hattara[/i]

Tällaiset terkut Hattaralta.

Mitkä kaikki kaupungit lähtevät mukaan? Muistakeepa, että Global Gutz kuuluu Älleycat-cuppiin.

^mut hei! ihana starttiaika :wink:

OIsha se hauskaa mutta oon reissussa.

No, vihdoin tapahtuma, johon pääsee osallistumaan! Olen IN kuin fiksipyörät konsanaan!

Jos Treella on ajot, niin noin järjettömään aikaan on ihan pakko olla mukana. Tosimies kiskaisee sitten Pirkan pyöräilyn samoilla lämpimillä.

Miksiköhän tuota alkamisaikaa on pitänyt muuttaa? Viime vuonna lähtö oli klo 23:00.

^ Koska Hattara on päättänyt agenttina pelata kotiin päin ja antanut meille semi-tyhjät öiset kadut joilla kelpaa MASHÄTÄ TÄYSII!

^No sillä tuskin on väliä, sillä Puolan kaverit vetävät kuitenkin sitä samaa tuttua ja turvallista reittiä. No eipä ole autoja mitä väistellä, ja toivottavasti taas sataisi niin ei olisi ihmisiäkään hortoilemassa.

Ei liene kadut lauantaiyönäkään ihan autiot, mutta vitsikkäämpää olis kyllä ollu jos Helsinki olis saanu ajaa jo iltapäivällä:

Jatkuuhan tuo kai yöhönkin…

Loppuu se pillittäminen. Jos ei kelpaa ei ole pakko.
Viimevuonna oli poikkeuksellisesti kaksi lähtöaikaa, jotta jenkkien tai joidenkin muiden ei olis tarvinnut ajaa kisoja töiden ohella. Tänävuonna palataan juurille ja koko maailma ajaa samaan aikaan. Se on oikein.

Tänä vuonna jos on jätetty tupakit polttamatta ja reisissä on ytyä, on Helsingillä ainakin mahkut hyvään suoritteeseen.

Rataa on katsastettu siten, että oikeaa mäkeä ei ole kuin oikeastaan yksi ja checkpointtien välillä ajetaan melko suoraan… tietty aina on eksymis- ja reittivalintaerheiden mahdollisuus, mutta kapa on pidettävänä TRUEna, eikä aleta Tempo-tyyppiseen urheiluun.

kolme viikkoa olisi aikaa. Onko muita kaupunkeja ajamassa National Gutzia… olisi taas Alleycat-cup pisteitä jaossa.

^ Liikkuu huhuja, joiden mukaan Turussa ajetaan.

^^Turussa ajetaan!

Hei laittakaa rekisterötymiset osoitteeseen register@globalgutz.org , niin mä laitan pinnakortin pdf:nä takasin. Helsinki on jo noteerattu.

Wuhuu!

Ajetaanko Mansessa?

Mää ajan.

Hoi Helsinki!
Vaikkakin lähtökohtaisesti pidän siitä, että ajaminen on etusijalla, tarvitsisin kuitenkin mahdollisesti rastihlökuntaa pitämään kylttejä käsissään.
Viisi ihmistä (ainakin) jos saisi, olisi kuningasta.

Privaa, meiliä, puhelinta ja hihasta repimistä.

HELSINKI!
Lähtö A. Kiven patsaan luota. Saapukaa viimeistään puolta tuntia ennen lähtöä, niin mussutetaan viime hetken voitelut ja silleesti.

Tuokaa mukananne 2 euroa.

Rata on sellainen, että kaupunkia tuntemattomampikin kykenee ajamaan, jos pysyy ihmisten perässä. Rata on myöskin katseltu siten, että optimein reitti kulkee ajorataa pitkin.

Yritän myös hoitaa siten, että checkpointeille ei välttämättä tarvitse edes pysähdellä (siihen ne rastihlökunta… 3 2 1 paikka auki).

Eli nyt on poikkeuksellinen Alleycat, jossa vaan 21 kilsaa paahdetaan tempomaisesti.

Turha on kai sanoa, että vaihdepyörilläkin saa osallistua (joku kuitenkin kysyy).