Ghettohalli AKA Snickers Areena

Kyläsaaren ghettohalli on hyväksi todettu ja suunnitelmia on ollut rakennella muutamia obstaakkeleita pihalla lojuvista vanereista ja lastauslavoista. Tietysti poolokenttä säästettäis, mut jotenkin pitäis saada yhteisymmärrys sen graffitiskenen kanssa, ettei niitä lamppuja enää rikottais, pulloja heiteltäis ja muutenkin koitettais elää paremmin sovussa. Meikäläisten toiminta ei varmaan ole niitä haitannut, mutta aina jotain ylläreitä siellä on odottanut, kun ajamaan on mennyt.

Mites me hanskattais tuon mukavan talvitilan tulevaisuus vakaammalle pohjalle?

Oisko ylimääräistä katuharjaa kenelläkään tuoda paikalle, niin sais paremmin siivottua sirpaleita?

Aarne ehdotteli lauantaiks ekaa rakennustalkoota. Mitä kaikkkea työkalustoa ja materiaalia tarvittais ja löytyykö huippuja ideoita. Itse ehdottaisin jonkinlaista 3x3 lastauslavan boksia johonkin seinän varteen ja bankit kolmeeen suuntaan ja mielellään kulmiinkin. Skeitti- ja BMX-puolelta varmasti löytyis myös mielenkiintoa ja kokemusta aiheesta.

Postatkaas tähän ketjuun kuvia hyvistä bokseista. Itselläni tulee päämielenkiintona olemaan ajaminen, joten mitään hillittömiä munuaisaltaita sinne ei varmaan ruveta tekemään, mutta pienellä vaivalla tehtävä rakennushommat kyllä hoituu siinä lomassa.

Samoin, jos jollain on ylimääräinen 5 m halkaisijalla oleva trampoliini, niin sille varmaan keksitään myös käyttöä siellä.

http://expn.go.com/media/xgames/sxg/2006/misc/060802_SkateBA01_h.jpg ?

Katupora FTW

http://www.picamatic.com/show/2009/02/20/01/35/2334030_500x297.jpg

Kontulassa kannattaa käydä tsekkaamassa. Ja mikäli skeittaajilta haluaa kysellä niin Hangupin foorumi on siihen oikea paikka. Riskinä on se, että sinne ei mahdu kohta tsygällä mukaan.

PS: …AKA Wassup-areena.

joku tämmönen ilman tuota laitaa. Sen tilalle kaavailin seinää.
http://www.alternativeplans.de/bilder/Funbox%20+%20Ledge.jpg

jonkin verran on kokemusta noiden spainien ja muiden keittihärveleiden rakentelusta. ja voin kertoa että nuo vaativat melkoisesti aikaa ja puutavaraa. mutta toki jos eurolavoja ja vanereita on reilusti pystyy niistä kohtuullisen helposti väsäilemään jotain. käsisirkkelillä ja ruuvvinvääntimellä pääsee jo melko pitkälle. ikäväkyllä en omista kumpaakaan.
jostain kumman syystä en ole koko paikkaa käynyt katsomassa vaikka asun tässä hermannissa.

tässä ei kai ollut ajatuksena että alettaisiin raksaamaan teineille valmista skeittispottia vallattavaksi vaan pikemminkin katsoa jos tuolta valmiiksi löytyvistä materiaaleista saisi väsättyä jotain pientä.

en oo varma pääsenkö huomenna mestoille mutta voin katsoa josko täältä löytyisi joku meidän taloyhtiön vanha harja “lainaksi”.

Minä voin tuoda raksakäytössä olleen lastan (monessa suhteessa parempi, kuin harja. Leveämpi, eikä pölise). Tosin varsi pitäisi saada jostain muualta. Nykyiselle varrelle on muutakin käyttöä.

Jäätiin aika kauas Tnts:n toiveista, mutta onpahan jotain.

Lisää Snickers-areena -kuvia löytyy epämääräisessä järjestyksessä ja huonolla laadulla tuolta:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/jf7xtnufyiG8Ef39mSVKPQ?feat=directlink

no mut toihan näyttää jo ihan joltain. ainakin tarjoaa lisää mahdollisuuksia kaatuilla.

Toihan on todella asiallista! Hyvä jätkät.

näyttää lupaavalta alulta! ajattelin lähteä huomenna käymään joskus 16-> oisko kiinnostusta pienelle rento-sunnuntaille?

kiinnostaa kyllä, saa nähdä riittääkö rohekus.

kiinnostaa, yritän tulla.

Saatanpa piipahtaakin, jos jaksan tuon fiksin korjata ennen sitä.

Jos joku saa tarakalleen mahtumaan vähintään neljään metriin yltävät tikkaat, niin voisi ottaa mukaan. Siellä kopin katolla näyttäisi olevan ainakin kuormalavoja, kenties vaneriakin, mutta seinärakenteiden naula-paljouden vuoksi en viittinyt kiivetä kuin vilkaisemaan reunalta.

Ei perkele. Kävin eilen ghettohallissa pyörähtämässä, ja huomasin että koko lattia on nyt täynnä lamppujen sirpaleita, varsinkin siinä ison oven edessä + joku oli käyttäny koiransa siinä keskellä hallia. hyi saatana. + suurin osa niistä seinistä, missä on piissejä, on nyt pistetty osittain pas2, AKA joku on käyny potkimassa ne seinät pilalle. + kaikki ikkunat siellä sisällä on nyt kai sitten rikottu. Ei vaan voi ymmärtää… Muttta, oli kyllä hieno se teijän trixailu-boksi. :slight_smile: