Fribagolf / ultimate harrastetopic

Covidin myötä poololiekki sammui ja siihen rakoon oli kiva löytää uusi harrastus. Opiskeluaikojen ultimatetaustasta oli kivasti apua fribaan. Muutamien reilusti plussaisten kiessien jälkeen laji veti enemmän mukaan ja täten voisi käyttää kaiken ajan kiekkojen nakkeluun.

Oon huomannut, että ainakin Talissa näkyy usein yksivaihteisia fillareita. Liekö yv tyyppejä. Oli miten oli, mua voi pyytää kiessille HKI seudulla. Lähden mieluusti mukaan. Ultimatea olisi kans kiva pelata rennossa seurassa, se on hyvä kesälaji se.

Jos tämä topic on jonkun mielestä aivan huono topic, niin voi olla, ettet vain ole kokeillut fribaa :sunglasses:

8 Likes

Meillä on kanssa tossa ihan naapurissa ultimate-rata.

Siltamäen rataa on tullut koluttua vuosikaudet. Samoin Munkkiniemeä. Nyt muutaman vuoden tauko kyl. Mutta kiinnostaa aikataulujen sattuessa lähteä pitkästä aikaa viskelemään kyllä!

Just laskeskelin että oon pelannu tasan 18 vuotta. Ei musta kyllä koskaan tullut kovin hyvää, ja nyt alkaa kroppakin jo jarruttaa.

Mutta aina se on silti hauskaa.

Meikkua tuli broidin kanssa kierrettyä aikoinaan, myös Talissa ja Nummelassa käytiin viskomassa. Oli enemmän semmoista kalja kädessä touhua ja usein keskellä yötä kun ei kovasta yrityksestä huolimatta päästy aiemmin liikkeelle.
Laji kasvanut valtavasti sen jälkeen Suomessa, kiekkoja ei saanut ihan joka marketista ja velipoika häpeilemättä ottikin käyttöönsä puskista löytyneet merkatut kiekot.

Meikun rataa tuli muutama kerta kierrettyä Shimanon spedut jalassa.

Nykyisin jos ois enemmän aikaa niin harrastaisin tätäkin

Hienoa harrastus, aikoinaan ennen pyöriin hurahtamista tuli heiteltyä ja kilpailtuakin jokunen vuosi aktiivisesti.

12 maata, joku 150 PDGA-kisaa, yhdet MM-kisat, kolmet EM-kisat, kymmenkunta muuta Majoria. Hyviä muistoja vaikkei merkittävää menestystä koskaan tullutkaan.

2 Likes

Iha hyvä topsu ja aihe fribagolf & ultimate. Mut Arto nyt hei, SKARPPAAJERPPA ja jatka sitä pooloharrastetta, täähän on kui Huispausta tosin ei yhtä suosittua :disguised_face:

Ps. Hyviä rundeja kesälomareissuilla tullu kierrettyä siellä etelässä ja parit kerrat joku locaali ottanu samaan pooliin ni ollu hauska kiertää kö näkee miten pitäs heittää ne sikäläiset väylät. Täälä Oulusapäin suosittelen Pikkaralan DGPtä, maksullinen mutta hyvä, Virpiniemi on toinen.

Ja on sitä ”rantafribaakin” heitelty ja jopa Ultimateekin pelattu aikonaan. Puistopelit kinostelis edelleen, ehkä pitää taas Disquitoksen puistopeleihin mennä köhä lämpee.