Formal Friday 27.8.2010 Tampere

http://koti.kapsi.fi/~morkki/stuffs/formalfriday/formalflyer.jpg

Tampereella simuloidaan taas mormone…eipäs kun ajetaan kilpaa toimistohengessä yritysmaailman rattaita pyöritellen.

Formal Friday -teemalällärit perjantaina 27.8. Startti 19.30, kauempaakin ehtii siis mestoille. Ajojen jälkeen, noh kaikki arvaa mitä sillon yleensä tapahtuu.

Dresscode: formal. Eli kauluspaidalla ja suorilla housuilla osallistuminen maksaa 2€ ja ilman 5€. Jakkupukujakaan ei väheksytä.

Mukaan perustarvikkeet, jotka kokee ajoissa tarvitsevansa, eli kynää, lukkoo, laukkua ja sen semmosta. Jonkin sortin tuikku voi myös olla pop, koska enää ei ole keskikesä ja illalla tulee pimeetä.

Ennen lällärien alkua voidaan kokoontua Tullintorille (sama mesta rautatieaseman lähellä mistä synttärien kulkue lähti), josta sitten ajellaan ryhmässä Ratinan sillan alle starttipaikalle. Kokoontuminen 19.00. Tämä pre-miitti tietty on täysin vapaaehtoinen ja lähinnä ajateltu mahdollisia ulkopaikkakuntalaisia ajatellen, starttiin siis saa tulla myös itekseen mistä suunnasta tahansa.

Tervetuloa!

mitä yhteistä on formal fridaylla ja yt-neuvotteluilla?
-kummistakaan ei pahemmin kuule etukäteen mutta kaikki aavistaa et ne on silti tulossa.

jep, flaikutsunmuut vielä vaihees mut hyvältä näyttää

mukana.

Jos jäi synttärit väliin, niin ei hätää. Nyt on uusi tilaisuus kokea Tampereen meininki. Synttäreillä olleet tietty mukaan kanssa, ehkä tällä kertaa nähdään mustaa keskiössä.

Hieno flaieri! Ei muuta kuin kovaa ajoa, holtittomin voittakoon!

ehdottomasti mukana. housun prässit kannattaa muistaa särmätä teräviksi niin aerodynamiikka paranee!

mielläni tänne mukaan. Jos Helsingistä on porukkaa lähdössä niin kimppakyyteilyistä vois nakata pm.

Oma aikatauluni on sellainen, että aikomus pakko)yöllä palata vielä takaisin stadiin, koten voin toimia tarvittaessa kuskina jos vaikka jotain pakettiautoviritystä tms.

eli nyt olen hommaa miettinyt niin, että menen tuonne pakettiautolla ja ajelen takaisin sitten yöllä.
Tämä tarkoittaa siis sitä, että kyytiin sopii halutessaan kaksi ihmistä ja kohtuullinen nippu fillareita. Fillareiden suhteen uskoisin voivani järjestää homman niin, että pyöriä voisi toimitella minulle (näillä näkymin Vallilaan)pitkin perjantaita kunnes sitten joskus klo.16 jälkeen lähden kohti Tamperetta. Paluukyydit samalla tavalla, mutta pyöriä voisi sitten noudella lauantaina ja sunnuntaina minulta.
Jotain snadia korvausta pyörästä ja jos matkustajia tulee niin neuvotellaan niistä sitten erikseen.
PM tavoittaa

27.8,kas kas.

saatan olla keskustassa,otavalankadulla Sohossa juopottelemassa just tuolloin.

Viikon päästä!

Tunnelmia viime vuodelta.
http://vimeo.com/6261660

Onko facebookissa vielä eventtiä?

Kun kerran lällärineitsyydestä on päästävä, niin kai sen sitten voi tehdä hyvin pukeutuneena. Eli tämä ensikertalainen on messissä!

Ihme koodi näis ajois, eikö kaikki muka aja aina näin?

FACEBOOK-EVENT tehty jos jota kuta kiinnostaa ilmottautua sitä kautta tai saadaan jotain statseja paljon mahdollisesti on porukkaa tulossa. Ennakkoilmottautuminen ei tietenkään ole pakollista.

Kuten viime vuonna, niin tälläkin kertaa otetaan alkulämmöt ajelemalla Tullintorilta rautatieaseman välittömästä läheisyydestä Ratinaan starttialueelle. Kokoontuminen 19.00 ja siitä sitten lähtö jossain vaiheessa. Muualta päin tulevaa porukkaa voidaan miitata myös rautatieaseman edessä, jos tarve vaatii.

joko on paidat silitetty?

Kyl ja kravattikin tallessa.

→ UFF:iin.

Ei malta odottaa. Pitäskö vielä kiillottaa kengät vastaamaan Brooksin kiiltoa?