Focale Noble 2011

http://img535.imageshack.us/img535/8712/fixi2.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/597/fixi1.jpg

Tuli sitten harkinnan ja mietinnän jälkeen ostettua Focalen Noble vuosimallia 2011. Aluksi mietin ruveta kasaamaan projektina pala palalta, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja ostaa pamautin valmiin pyörän.

Pyörä on siis Focalen Noble johon vaihdoin heti suoran stemmin ja pienen riseri tangon. Gripeiksi laitoin ODIn valmistamat Longneck BMX gripit. Etujarrun laitoin kanssa kiinni ihan vaa turvallisuuden takia. Ei viiti heti jäädä auton alle uudella pyörällä. Polkimien sträpeistä oon erityisesti tykänny mitä nyt vähän kerenny töihin ajella, sekä runko tuntuu todella jämäkältä.

Pitää nyt jonku aikaa ajella tolla setupilla ja kesemmällä ehkä vähän kirkkaampia polkimia/grippejä/renkaita tulee hankittua. Musta ja valkee tosin toimii aina.

Lahen kaduilta saattaa joskus meikät bongailla muutaman karvanaaman kanssa ajelemasta. Ei kai muuta. Pyörää saa kehua ja haukkua.

RIDE ON!!!

EDIT: PÄIVITYS!

http://img52.imageshack.us/img52/4269/kuva2ql.jpg

Vähän päivitystä bike checkkiin! Vaihoin tangon takaisin alkuperäiseen droppitankoon. Laitoin myös tankonauhan tankoon, ilman tankonauhaa ajaminen rupes vähän tökkimään. Sit vaihoin renkaiksi Schwalben duranot 25-622. Samalla piti vaihtaa polkimet Welgon BMX polkimiin. Polkimia joutu tosin modaamaan hieman, että sain sträpit kiinni. Sitten vaihoin vaa jarruvaijeri kuoren väriä. Pientä kivaa, mutta kyllähän toi ulkonäkö muuttui aika paljon.

So gay.

flank - 20:55, 30.4.2011 » So gay.
Takes one, to know one.

Gay: as awesome as two penis experts having sex without fear of getting pregnant.

Toisin sanoen, miesten hommaa.

Looking good!

Onko nobelissa poljin ströpit valmiina? Itsellä olisi hakusessa, että jos oot jälkeenpäin hankkinut nii kiinnostaisi että mistä.

kaverini (myöskin Jukka K) oli just ostanu viime vuoden focalen, joka tuli fiksinä ilman jalkakiinnityksiä. kaikki heijastimet löytyi kuitenkin.

Full moon - 12:58, 2.5.2011 » Onko nobelissa poljin ströpit valmiina? Itsellä olisi hakusessa, että jos oot jälkeenpäin hankkinut nii kiinnostaisi että mistä.
Valmiina oli mukana pyörässä. Signature BMX kaupasta taitaa saada sträppejä irrallisina, jos ei oo varastosta loppu.

Korjaus, ainakin feetbelttejä Signaturesta on saatavilla. Samanlaisista sträpeistä mitä Noblen mukana tulee en osaa sanoa mistä saisi irrallaan.
feetbelt

Viime vuoden Focaleissa ei tullut sträppejä mukana. Full Moonia ja Polo fillaria lukuunottamatta muissa tuli tänä vuonna sträpit mukana. Focalen sträpit on meiltä loppu tällä hetkellä, mutta Treella Bike Kingissä saattaa vielä löytyä niitä.

JukkaK: Hieno peli toi Noble ilman tracki tankoakin on.

http://img52.imageshack.us/img52/4269/kuva2ql.jpg

Päivitin uuden kuvan pyörästä. Samalla pieni tarina tossa ylempänä ekassa viestissä mitä on muuttunut.

ha, hauska.

Näyttää enemmän näytöspeliltä kuin ajopyörältä.

Lime + musta = toimii.

On hieno, vaikka IMHO droppi + flätit on epäpyhä liitto, ulkonäöllisesti.

Ihan kuin olisin tämän nähnyt tänään kaupungilla? En tosin niin tarkkaan kiireessä katsonut mutta limen välähdys mustalla pohjalla tarttui silmään.

kyrken - 0:10, 17.8.2011 » Ihan kuin olisin tämän nähnyt tänään kaupungilla? En tosin niin tarkkaan kiireessä katsonut mutta limen välähdys mustalla pohjalla tarttui silmään.
Hyvin mahollista. Lahessa pystyy bongailee.