fixed gear days in Tallinn – TALLINN LEG DAYS – July 1-4 !!!

Me tuleme vist Mohnomishega. Peaks lihtsalt leidma odav hotell lähedal kesklinna et ei oleks vaja ööbida kusgil Männiku Jalgpallikeskuses.

Minkäs verran jengiä menossa? Hesalasta ainakin 8 hengen seurue mestoilla. Tontsan kanssa sitten jatketaan sunnuntaina #eastoniatour:lle

Oulusta tulee ainaski minä, Nina ja Ilkka. Me mennää perjantai aamuna kello 8:30 m/s Finlandialla yli ja lähdetään sunnuntai iltana 18:45 m/s Finlandialla.

aijai, voittajalle ilmanen tatska aaltojakkarasta!

ite oon miettiny et velodromin takasuoran kukkulalla vois olla hyvä mesta leiriytyä. jos siis ei ole sisätiloja haussa. muutoin suosittelisin murhakellaria/KRNKYBNB:tä siinä vieressä.

Viltsu - 23:00, 27.6.2016 » Minkäs verran jengiä menossa? Hesalasta ainakin 8 hengen seurue mestoilla. Tontsan kanssa sitten jatketaan sunnuntaina #eastoniatour:lle
miksi ei #eastonijaviltsutour?
Odie - 12:50, 29.6.2016 »
Viltsu - 23:00, 27.6.2016 » Minkäs verran jengiä menossa? Hesalasta ainakin 8 hengen seurue mestoilla. Tontsan kanssa sitten jatketaan sunnuntaina #eastoniatour:lle
miksi ei #eastonijaviltsutour?
no ku se ois eksluudannu kaikki muut osallistujat. EASTON ois korostettu, jos lähtisin uudella kuitukekelläni.

Joujoujou. Laivassa ja loungessa. Tästä se lähtee.

Hyvää reissua. Edustakaa sit huolella.

duuniin ja sitten tallinnaan swag

Criterium ajettu, best Suomalainen. Paulus ajettiin rumasti ulos. Vai ajoko se itse rumasti ulos? Ahhahaa. Oli kivaa.

Kusta ja paskaa sudokut

Kim 2. Eetu 3. Meitsi 4. Mänreisis. Siim vei sudokulla.

Kokonaiskisan toinen, Pelagorastin ihanat naiset pelasti. Ebin pannud sprints & skidsissä, Paulus nokitti. Kova kiitos!

Iham turhat pannut

.... - 20:01, 2.7.2016 » http://i.imgur.com/b2Njd0s.jpg Kusta ja paskaa sudokut
hahaa, tallentui ns. oskut maalissa. Joo, luetaan sitä manifestiä, piti ajaa 100€, ajoin kaikki keikat, ehkä 4-5 ylimääräistä ja ajallaan (5 ja 10min aikakeikkoja). Sitten Siimin kanssa kiri viimeisessä manifestissä, hirvee liecci ja sudoku saatana, ei mitään käsitystä tuosta gamesta. Ekana maalissa, mutta jep katkera 2. tila ja olisin jättänyt sudokun kokonaan tekemättä ilman viltsun kannustusta ja jeesiä. Muuten hyvät manifestit, aikakeikat toimi hyvin ja ympäristö oli siisti. Muutenkin hauska viikonloppu ja huippua matkaseuraa, kiitos laru, käpylä, hermanni, oulu ja tallinna, ygöistä!!

Kiitos Tallinna, kiitos Team Vänt&co, kiitos Hesalanmäen tyypit! Nähhään taas.

Jeb! Pikareissu oli 5/5 ofxd crew best aina, ja kiitti myös hesalaisille yöpaikasta, miehistämisestä ja aamupalasta! Jäi harmittaan vaan etten saanu sitä kasaa aamulla :cry:

Timen polkimen pinnit löytyy myös mainrace reitiltä jos joku haluaa noukkia omaan käyttöön.