"Fillarilla kohti kesää" Espoossa Sellon kirjastossa 28.4.

Laitoin tapahtumastamme jo mainoksen Fillarifoorumille, mutta ehkä täältäkin löytyy kiinnostuneita pk-seutulaisia pyöräilijöitä:

Järjestämme Sellon kirjastossa pyöräilytapahtuman lauantaina 28.4. Foorumilaisia saattaisi tapahtumassamme kiinnostaa ehkä eniten yhteispyöräily Kirjasto 10:n edestä Helsingin keskustasta Sellon kirjastoon ja paneelikeskustelu, jonka aiheena on espoolaisen pyöräilyn sujuvuus ja kehittäminen.

Cycling for Libraries -järjestäjien organisoima pyöräretki Kirjasto 10:n edestä Otaniemen kautta Selloon starttaa klo 10 ja on luonnollisesti kaikille avoin. Ajelua voi jatkaa ohjatusti vielä tapahtuman jälkeen noin klo 14 Espoon keskukseen Entressen kirjastoon.

Paneelikeskustelussa klo 13 Espoon pyöräilyn tilasta ovat keskustelemassa suunnittelupäällikkö Pirjo Siren Espoon kaupungin katu- ja viherpalveluista, Timo Hast Helsingin polkupyöräilijöistä, liikennesuunnitteluinsinööri Heini Peltonen Espoon kaupungin liikennesuunnittelusta, Mikael Sorri Etelä-Tapiolan lukion Fillarit liikkeelle! -projektista, Antero Naskila entisenä Helsingin kaupungin liikennesuunnittelijana sekä Lari Karreinen edustaen tavallista espoolaista pyöräilijää. Nyt olisi siis hyvä tilaisuus tulla ottamaan kantaa siihen mitä kehitettävää Espoon pyöräilyinfrassa olisi.

Lisätietoa tulossa Facebookiin ja kaupungin sivuille.

Kyselyt: Juha Kortesluoma (juha.kortesluoma(ät)espoo.fi, 09 816 83150)

En tiedä olenko tulossa enkä tiedä muutenkaan mistään mitään, mutta Tapiolan keskustan läpi on ikävä mennä fillarilla. Ajoittain se on jopa kiellettyä. Sieltä alta menee valmis reitti (autotie pysäköintihalleihin), mutta sen toisesta päästä on hankala päästä takaisin pyörätielle. Niin ja siis suuntana otaniemestä niittykumpuun päin.

En tiedä onko tähän itkemisestä apua :slight_smile:

Never mind the pyörätie, here’s the Havsvindsvägen.