Fillarihelsinki

Tämähän on menyt ihan ohi! Hyvää juttua perus kaupunkipyöräilystä ja liikennekulttuurin edistämisestä.

http://www.fillarihelsinki.fi/

Ja Facebook group

Pitäisikö osallistua siihen joukkuekilometriskabaan?

^ Pitäisi! Koko Yksivaihdepossen kilsat sinne vaan. Sehän tosin edellyttää ajotietokoneen olemassaoloa jos haluaa tarkat tiedot… Itsellä tulee päivittäin siinä 30 kilsaa.

Eiks riitä jos tietää reitin pituuden esim 10% tarkkuudella?

Hmm… Luin vähän tarkemmin noita kilometrikisahommia, se systeemi vaatii jokaiselta osallistujalta kaupallisen palvelun tunnarit. Se vähentää kovasti homman mielekkyyttä.

jarkko - 5:08, 8.5.2009 » Hmm.. Luin vähän tarkemmin noita kilometrikisahommia, se systeemi vaatii jokaiselta osallistujalta [kaupallisen palvelun tunnarit](http://www.liikutin.fi/). Se vähentää kovasti homman mielekkyyttä.
Ehdottaisin, et osallistutaan silti. Ei maksa mitään ja kyllä nuo tilit saa varmaan kuoletettua haasteen päätteeksi. Tai siis kaikki osallistuu, jotka haluaa.

No ei voi sanoa menneen ihan ohi, kun tuo sivu avattiin pari päivää sitten. Eli homma on ihan uunituore ja ns. “pilottivaiheessa”!

Teen duunissa asiaan liittyviä toimia (tosin nyt jäämässä kesäks pois hoitovapaalle). Mutta hieman jänskättää koko homma, kun tavallaan sitten tuntee myös siviilissä tätä heavy user-pyöräskeneä, jotka tunnetusti on todella kriittisiä kaikelle tällaselle “valistukselle”. Mutta kamppiksen kohderyhmä on silti etenkin tavikset ja (lähes) pyöräilemättömät ihmiset.

Mutta asiasta vois joskus tavata/kelailla lisääkin yksivaihteen edustajien kanssa? Esimerkiksi tuo yksivaihteen “yleisötapahtuma” on sellaista, mistä meiltä vois löytyä tuotannollista tukea ja/tai esim. paikkaa (&virvokkeita jopa…:)). Yhteystiedot saa jäsen Jussi K:lta jos jotain kiinnostaa. (ja ollaanhan tässä törmäilty VPCX:ssä, Jääspeedwayssä ym. jo varmasti monien kanssa, piipahdin keskareissakin joskus syksyllä kerran)

                 Janne