Fillariaiheiset työpaikat

Jos tohon pyöräkeskuksen kehitykseen kiinnostaa tutustua tarkemmin, aalto-yliopisto on mukana siinä ja järjestävät nyt lauantaina ja maanantaina työpajoja aiheesta.

Mainos-pdf.
Hepon fb:ssä.

Tämähän nyt ei varmaan ole se mitä haetaan, mutta Itella-miehenä saa ainakin ajaa pyörällä. Itsellä ei ole kokemusta muusta kuin varhaisjakelusta, eli öisestä Hesarien ja satunnaisten Kansa’s Newsien ja Uutispäivä Demarien kärräämisestä tilaajilleen.

Plussaa: saa ajaa fillarilla öisin (jolloin kaikki on kuin Mauri Kunnaksen Yökirjasta), itsenäinen työ (ei työkavereita tai pomoja), töitä saa vissiin helpolla
Miinusta: yötyö (ei ole pitemmän päälle kivaa + lauantai-yö voi olla “turbulentti”), huono palkka, vapaata vain joka 8. päivä jne. Työnantajana Itella ei tuollain vakuuttanut.

ai se on nykyään joka 8.? Jo on menny surkeeks. Muistan 18v:nä tehneeni tota muutaman kuukauden. Menee unirytmi aivan sekasin ja kavereita näkee tosi huonosti. Ei siinä hirveesti keikoilla tai baarissakaan käydä, kun ei ole viikonloppuja. Työt 02:30-07, joten ei se “tuplapalkka” hirveesti tunnu, ku tunteja vaan 5,5 per yö.

Edelleen vituttaa se ku yks ilta soitin olevani kuumeessa ja pomon vastaus oli tyyliin “no mut kuka sit vie noi lehdet?” jolloin typeränä lähdin hoitamaan vuoron kipeenä, kun oletin olevani jotenkin vastuussa niistä.

Joo, munkin kokemukset ovat siis vuosien takaa. Tiedä sitten mitä on nykyään. Veikkaan kyllä, ettei varmaan ainakaan paremmaksi ole mennyt. Sosiaalista elämää tuo haittasi yllättävän vähän, koska itse nukuin aina päivällä töiden jälkeen, eli iltapäivällä ehti sitten harrastamaan. Sattui sitäkin, että bileistä tuli lähdettyä suoraan töihin.

Se, mikä on täyttä paskaa Itellassa, on oletus, että työntekijät omistavat itse työvälineensä. Esim. ne hiton kärryt, joilla niitä lehtiä kuljetetaan. Ennen nyt vielä sentään oli niin, että pääoma omisti tuotantovälineet, muut myivät sitten työpanostaan ja pääoma kääri lisäarvon… Meillä oli aika usein ongelmana, että noita kärryjä oli vähemmän kuin jakajia ja sitten aina ihmeteltiin, että mites hesarit liikkuvat tänä yönä.

kiireapulaiseksi keväällä?

Lontoon kuppila&fillarihuolto

Smurf - 12:44, 21.2.2013 » Bring taitaa ainoastaan ainoastaan ottaa taloonsa alihankkijoita eli vähintään tmi pitää olla pydessä.
No tuohan taas täyttä työntekijän kusetusta. Ainoa perustelu tuolle on työehtosopimusten kiertäminen.

Työkaveri muuten kertoi osuuskunnasta, jonka kautta voi hoitaa keikkatyötä ilman oman firman perustamista. Toiminimen perustaminen on kyllä helppoa, mutta sitten oletkin B2B-suhteessa sekä työnantajaan, että työttömyyskassaan.

Erik - 12:14, 21.2.2013 » Vaikka Jussi tuleekin Jounin manttelinperijäksi seuraavana kesänä
Juu ja en tasan varmasti tule. Nimim. jussipe sen sijaan tulee.

Sori, oli pakko korjata <hymiö>.

Ainakin http://www.eezy.fi/ toimii tuohon tarkoitukseen.

E: Toimii siis keikkatyön tekemiseen tahoille, jotka vaatii yrityksen laskuttajaksi.
E2: Yksi tosielämän Jusseistä sitä tosiaan tekee eli foorumin jussipe.

asb - 14:42, 21.2.2013 » Työkaveri muuten kertoi osuuskunnasta, jonka kautta voi hoitaa keikkatyötä ilman oman firman perustamista.
esim eezy.fi?
asb - 14:42, 21.2.2013 »
Smurf - 12:44, 21.2.2013 » Bring taitaa ainoastaan ainoastaan ottaa taloonsa alihankkijoita eli vähintään tmi pitää olla pydessä.
No tuohan taas täyttä työntekijän kusetusta. Ainoa perustelu tuolle on työehtosopimusten kiertäminen.
On mustakin hieman outoa joo.

Mä haluaisin suunnitella fillareita, mutta taitaa pitkälti olla insinöörihommia muotoilun sijaan (yleensä syystäkin).

mites ois fillaripoliisi?

HAH.

sen virheen kun erehtyisi tekemään niin vois samantien lopettaa fillaroinnit kun ei sille naurulle tulisi loppua.

Pelago taitaa etsiä joukkoihinsa vahvistusta, for your informahshuun.

rokpete - 18:08, 21.2.2013 » mites ois fillaripoliisi?
http://m.youtube.com/#/watch?v=BKHoMi-U8g4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DBKHoMi-U8g4

sori =) en voinu vastustaa, ariel varmaan ymmärtää.

mut oikeesti vakavissaan, joku liikkuva kahviuuttola / snadi grillikärri / jätskipyörä kesällä rantabulevaardeille / jääkylmää kolaa ja rootbeeriä?

rikshahommat ei niinkään napostelis jostain syystä.

Entä fillarifoorumipoliisi?

jos internetpyöräilystä sais massia, niin harkitsisin vakavasti.

Samaa oon miettinyt. Mutta jotain sellasta ettei tarvis nykyisestä duunista luopua ihan heti ainakaan. Sillä saa hyvin maksettua asuntolainaa nimittäin.

Varastotilaa löytyis omasta takaa ja niin päin pois, mutta en sit tiedä mitä autotallipostimyyntiä sitä harrastais, ja onko markkinat kuitenkin vähän pienet sellaseen. Hyvä jos omillaan pyörii, “rakkaudest lajiin”.

Fillarikahvila olis aivan vitun jepa.

^semmonen ku Mecki italiassa?

http://www.mecki.com/image/360bar.jpg