Fiksulenkki 26.9 - Turku

Kävin eilen ajelemassa taas maantielenkkiä fiksillä upeassa syyssäässä ja tuli mieleeni, että olisiko kiinnostusta tehdä ns. porukkalenkki samalla teemalla.

Ajankohta siis lauantai 26.6 klo 11.30 Maarian kirkolta. Ajetaan 60-80km fiiliksestä ja kelistä riippuen Paattisten kautta Nousiaisiin ja sieltä joko Maskun (60km) tai Ohensaaren (80km) kautta takaisin. Muodostelmana jono tai parijono osallistujien määrästä riippuen ja matka etenee vuorovedoin, niin saadaan pidettyä vauhtia yllä. Kulloinenkin vetäjä päättää vauhdin, joka on omalle kunnolle ja välitykselle sopiva, mutta pyrkimyksenä voisi olla joku 30km/h keskinopeus (joka ei porukassa ajaessa ole paha rasti, kun suurimman osan ajasta saa peesata). Näin ajoaika olisi siis 2-3h. Jos ei ryhmäajosta ole kokemusta, niin tulkaa ajoissa paikalle, niin käydään läpi perusperiaatteet ja käsimerkit (joita on muitakin, kuin kaupunkiajossa käytettävät keskari ja peukku).

Reissun aikana voidaan haluttaessa ajaa kaksi vapaavauhtiosuutta (2-5km), jolloin pääsee ajamaan oikeasti TÄYSIÄ ja varmasti saa sellaiset hapot reisiin, että toipumisessa menee hetki.

Kalustona kiinteävälitteinen tai yksivaihteinen pyörä. Mukaan suositellaan otettavaksi juotavaa ja kypärä.

Meikäläinen lähtee tuolloin lenkille joka tapauksessa, mutta ilmoitelkaapa vaikka tähän ketjuun, jos mielenkiintoa riittää. Luvassa siis ihan rehellistä urheilua.

Lähtekää nyt joku mukaan. Luvattu todella hyvää säätä.

Teemu - 13:45, 24.9.2009 » Ajankohta siis lauantai [b]26.6[/b] klo [b]11.30[/b] Maarian kirkolta.
Jos tarkotit 26.9. etkä ens kesäkuuta, niin menee pahasti päällekkäin tän kanssa: http://www.facebook.com/event.php?eid=139167273258 26.9.2009 11:00 "Ympyrän ajamista. Mahdollinen kaupunkikruisailu ja pikkupikku tsäänssit myös pooloon."

26.9. on ihan oikein. Enpä ollut moisesta tapahtumasta kuullutkaan. Taidan silti lähteä lenkille.

Jalat sanoo joo joo, mut poskiontelot turisee muuta :frowning: Ilimottelen jos ei oo kuumetta…