Fiksulauantai

Äsh, myöhässä! :frowning:

Meigä olis muutenkin ehdottoman messissä viikonloppujutuissa, kun ei oikeen ikinä meinaa päästä noihin keskareihin mukaan…

Harmittaa kun aina pääsee vasta kuudelta töistä, silloin alkaa jo olla pimeetä.
Silleen esim joku lauantai kolmelta sopisi kyllä kivasti. Sais kameralla otettuu jotain kuvia ja ehkä videotakin.

no ni, ollaan jo kaikki kotona eli älkää enää menkö - tai menkää vaan jos huvittaa, ihan miten vaan.

mutta oli tuossa puhetta että ehkä myös lauantain iltapäiväsessio voitaisiin ottaa viralliseen ohjelmaan keskiviikkoillan ohella, etenkin nyt kun valo alkaa olla iltaisin vähän kortilla. ja tietty jos viikonloppu passaa joillekin ylipäätään paremmin.

Jokaviikkonen Fiksulauantai kuulostaa kaamosajalle erittäin hyvältä idealta. Kannatetaan!!!

Meillä oli muuten Samulin kanssa tänään spontaani fiksusunnuntai.

Suvilahden voimalan piha FTW!

Mekin oltiin tulossa, mut tulikin spontaani top tube pad -tehdas olohuoneeseen, kun kirpparilta löytyi sopiva jäkiskassi materiaaliks.

tnts - 23 minutes ago » Mekin oltiin tulossa, mut tulikin spontaani top tube pad -tehdas olohuoneeseen, kun kirpparilta löytyi sopiva jäkiskassi materiaaliks.
mites nää top tube padit ei oo tullu suomessa muotiin missään vaiheessa? sörkän fidassa oli joskus myynnissä jostain lasten bmx:stä joku racing aiheinen tommonen mutta en sit ostanu...

Konkeli, käsi ylös!

On siinä helvetin paljon mukavampi istua kuin paljaalla putkella!

Muuta käyttöä mä en ole vielä keksinyt.

Mulla on kyllä joka kikkailun jälkeen molemmissa sisäreississä mustelmat polven yläpuolella. Sais kyl silti aika kova sponssi olla, että yläputkeen vaipan laittaisi.

Lauantaisessarit kyllä toimiva idea kun valoa vähän.

No eikö, jos kolmelta ois sessarit, ni silloinki jäis aika vähän aikaa, kun oikeesti on pimeetä? Ku eikö noita kellojakin pian siirretä niin, et illalla tulee nopiammin pimee, vai miten se nyt olikaan?? Vai onko se vaan keskitalven ongelma, jolloin kukaan ei enää edes aja? Vai oonko mä liian pessimistinen?

Oikeassa olet. Keskellä synkeintä talvea kolmesta on hyvin lyhyt matka pimeään.

Aivan. Talvella kannattanee aloitella jo puolenpäivän jälkeen niin näkee jotain. Sit pääsee kätevästi myös päiväkaljoille.

Jep. Puhe tais olla, et menis ajelemaan lauantaisin hyvän sään aikaan joskus 13-16 välillä. Nyt vaan ajaksi määräytyi 15:00, koska keksin koko homman siinä kahden jälkeen.

13? 14?

Lähden hautajaisiin ja tulen kun tulen. Ehkä pääsen piipahtamaan ennemmin tai myöhemmin mestoille. Koodailen, eli luurit latinkiin!

huomenna, missä ja mihin aikaan?

http://foreca.fi/Suomi/kuvat/tasmasaa/fin-fi-12_200810241800.png
oisko 14:00 ja Suvilahti?

Suvilahti. Pyrin saapumaan paikalle.

Summerbay, eh-hehe, pyrin kans saapumaan paikalle