Fiksi kaupat

Elikkäs voisiko joku linkata muutaman kaupan josta saa kokonaisia fixejä tai pelkkiä runkoja.

http://www.yksivaihde.net/site/hakemisto/ ?

fiksi kaupassa on tunnelmaa fiksikaupassa fiksi kaupassa PHIXYYYYYY

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSdDdPkNUVt6ITD899CepxkNG75pu5IMiwXKgO5fx8PqRwXv3lHxpxnr6S9

Otanpa tämän surullisen threadin hyötykäyttöön.

mez - 13:58, 8.11.2013 » Itseänikään ei tässä tapauksessa Velobian spämmäily haittaa, mutta ymmärrän kyllä nousevan huolen siitä, että rakkaan foorumimme etusivu muuttuu laajemmassa mittakaavassa kauppiaitten ilmoitustauluksi. Toisaalta freesi tapa toimia Velobian pojilta, hyvin näyttää asiakkaitaan palvelevan.
Tässähän on nyt tietenkin sellainenkin puoli, että yksityisiä henkilöitä on ohjeistettu uppaamaan kerran viikossa, niin miksi sitten kaupallinen toimija saisi toimia oman päänsä mukaan. Tätä on katsottu sormien läpi vähän, kun meininki on tosiaan ollut varsin positiivista.

Liika on tietty liikaa, ja nyt kun keskustelu asiasta on käynnistynyt, niin ehkä se on jonkinlainen merkki.

^Mitä jos yksityishenkilö on paripäivää sitten tehnyt myyntiopikin ja haluaa laittaa esimerkiksi rungon myynti-ilmoitukseen hyvällä hinnalla jonka tietää menevän hetkessä, eikö sekään ole sallittua kun kerta viikko ei ole kulunut?

Yhdessä vaiheessa jengi uppaili viestejään laittamalla uudeksi tuotteeksi esim. jonkun positronvaihtajan, kyllähän se vähän riepoi. On noita nytkin näkynyt, femman stemmi tai paketti nippeleitä, niin kyllä niillä threadi pysyy etusivulla pitkään.

Se viikon uppaussääntö on aika selkeä. Jos on kiire, niin samalla vaivalla tekee sit uuden ilmon jos se runko oikeasti menee nopeasti.