Fich-kimppa (Fichdoinkin ohi, kiitos 18.2.2017-17.10.2017)

Pistän itselle tilaukseen Ukrainan halpamäkit. Katotaan minkäkokonen kimppa tulee, että jääkö vaan postikulujen splittailuun:

Täytyy katsoa loppuun asti ja hakea se -30%.

Jos joku ei ole vilkaissut hinnastoa tai osaa laskea niin tilanne on tämä: rattaat 64 dollaria, kirkas napapari 96 ja musta 104 dollaria.
Lisäalennus tarkoittas tietty 56 dollarin rattaita ja 84/91 dollarin napoja.

Tilaus tulee Helsinkiin, mutta eiköhän nuo täältä kulkeudu muuallekin, viimeistään synttäreille. Tilaus vois lähtee parin viikon sisällä.

Alla vielä makon kokemukset napatopsusta.

makko - 12:46, 1.2.2017 »
makko - 17:18, 10.11.2016 »
jkoepis - 16:53, 10.11.2016 »
Konsta - 10:18, 29.9.2016 »
JuhiOS - 7:47, 29.9.2016 » Ehkä hiukan offtopic mut ei ketään oo näitä katellu koskaan sillä silmällä et laittas kimppatilausta menemään? http://fich.bigcartel.com/products
Oliko näistä enemmänki jotain tietoa. Kohtuullisen niukat sivut.
Tuli itselläkin selailtua nettisivut, instat ja facebookit. Hieman huonolla englannilla käyttää somea, enkä löytänyt yhtään oikeaa käyttökokemusta. Somessa perustelee halpaa hintaa sillä että rahaa ei mene mainontaan, ja haluais että porukka pistäis setupeistaan kuvia ja mainostais sillä tavalla tuotteita: [i]We are not spending money on advertising and marketing. It's why we can keep affordable price for our products for everyone. What we can do for you guys ,it's an exchange. Big discount as possible for exchange for your promotion.[/i] Tiiä sitte, kiinnostais mutta epäilyttäis.
Sivut on niukat ja netistäkään ei kauheesti irronnut. Joskus viikko takaperin kyselin facebookin kautta lisätietoja, ja vaikka Sergein englanti ei ihan parasta ole, niin kyllä sen ymmärtää ja sain kysymyksiini hyvin vastauksia ja kommunikointi muutenkin aika 5/5. Laitoin loton vetämään ja nyt ootellaan, joko saa navat tai sitten meni oppirahoiksi en tiiä. Kommunikointi ainakin toimii ja kaikinpuolin jäi ihan hyvä fiilis äiästä ja puljusta näin ensituntumalta. Sanoi, ettei ole paukkuja tehdä joka kokoa stokkiin joten ainakin tällä hetkellä tekeevät noita ihan vaan tilausten perusteella, kysyin toimitusaikatauluista niin sanoi että noin kuukausi tilauksesta kotiovelle pitäis mennä. Hinnathan on melko halvat, mutta eipä toisaalta mackin navatkaan olleet tuon kalliimpia ennen tilausryntäystä. ps. jos joku tarvii napasten mittoja kiekonkasailutarpeisiin niin voin laittaa. e: Kunhan navat saapuu ja saan kirkkoset kasattua noille niin kerron sitten lisää miten meni ja onko mistä(än) kotoisin. http://66.media.tumblr.com/a9b49bf95c109f5d8d64754caf537dfe/tumblr_niurrmNN2V1u8as5zo2_r1_1280.jpg
http://i.imgur.com/IpFmYs8l.jpg Joo, nää tuli viimein. Kesti kuukauden pitempään mitä lupailtiin, mutta tossa oli sekä niiden että mun päässä vähän hässäkkää, heillä oli anodisointipuljun muutto ja itellä oli oma muutto mistä johtuen pyysin venaamaan lähettämisen kanssa että kerkeen uuteen osotteeseen. Ennoo kyllä kerenny vielä kasaa kiekoiksi asti, mutta ainakin hypistellessä tuntuuvat samaan aikaan jämyiltä ja kevyiltä. Kaikinpuolin laadukkaan oloiset ja vähän [i]industriaalista[/i] lookista annan lisäpisteen. Myös lukkorengas on tommonen aika tuhti. Ens viikolla kasailen alle jokakelin pyörään, joten sitten aika näyttää miten nämä tulee kestämään joten siinä mielessä ei voi varauksetonta hyväksyntää vielä antaa. Laakerit smuutit ku mitkä ja annan erityisplussan takapään kasimilliselle kuusiokolopultille, pysyypähän perkele eikä pyöristy. TLDR; Halpamäkit ulkoisesti hyvät muttei kiireisille

Meitsi vois tulla mukaan parilla LF-navalla, laitan PM kun oon miettiny montako reikää tarviin.

painaako toi etunapa oikeasti tuplasti mitä mack?

lisäksi mackin maantienapa kasetilla painaa 204g ja toi ratanapa painaa 220g…

ostakaa niitä novatecceja ebaysta, etunen painaa 172g ja takanapa 233g, säästätte rutosti :DDD

^ Totta :D. Perun alustavan kiinnostukseni. Ei pitäis ostostella kaljoissa

Tommone lukkorengas toisaalta kiinnostaa

FF - 3:14, 19.2.2017 » painaako toi etunapa oikeasti tuplasti mitä mack? lisäksi mackin maantienapa [i]kasetilla[/i] painaa 204g ja toi ratanapa painaa 220g... ostakaa niitä novatecceja ebaysta, etunen painaa 172g ja takanapa 233g, säästätte rutosti :DDD
Minusta nuo naabelit [i]vaikuttaa[/i] enemmänkin pomminvarmaksi kuin mahd. kevyeksi tehdyiltä, ja jo pelkät pultit painaa 110g molempiin päihin :D

Toi eturatas kyl vähä kinostelis…

Frankton - 10:12, 19.2.2017 » Toi eturatas kyl vähä kinostelis..
Sama, oispa pari hammasta vähemmän

katson hintaa, vertaan dia-compe small flangeen, teen johtopäätökset, olen mieltä: hyvää mieltä

manuelkala - 9:25, 19.2.2017 » Tommone lukkorengas toisaalta kiinnostaa
Tää, mut ei akuuttia tarvetta ku en kummiskaan ikinä välitystä vaiha joten pitänee vaan venaa kiinakopioiden ilmaantumista markkinoille.

Hemmetti, hetken on poissa ja täällä on kimppa suolattu.

Joo, eri tavallahan tää olis pitänyt myydä. Navat eivät ole keveimmät eikä halvimmat, mutta itsellä olis jotkut low flange navat hakusessa ja nää sattuis olemaan aivan sopivat. Varmaan aika samaa sarjaa dia-compen kanssa, mutta itteäni miellyttävämmät. Novateceistäkään en välitä. Pikkasen olisin toivonut suurempaa kimppaprossa-alea, mutta tolla mennään.

Mackithan ne olis kauneimmat ja keveimmät, mutta myös ilmeisesti aikamoisen odottelun takana. Toki jos tässä nyt ilmoittautuu 16 mack-napaa tilaukseen (jos tolla saa sen 25% alen) ja laitetaan vauhtia tilaukseen niin muutetaan koko homma mack-kimpaksi. Pikkasen epäilen tai en tiiä.

Minusta noi fichit on kivat ja ottasin mielummi noi ku mäkit saatika jotku novatekit. harmi ettei oo rahaa eikä tarvetta, muuten olisin kinppalaisena.

Fichiltä tuli vastaus aika vilkkaasti, että voivat tehdä eri hammasmäärillä ja vissiin kumman värisenä vain noita eturattaita samaan hintaan.

No perhana, rataskimppa kiinnostaa, Vaik tietty yksittäisen vois saada kirjepostissa :confused:

jos pinnat asettuvat näihin oikein, ei liene mitään erityistä järkisyytä olla hankkimatta muita samanhintaisia kierteellisiä fiksinapoja helmi-maaliskuussa 2017. luulen.

No näinpä. Herramiehen ratastiedustelu hyvin hoidettu, make fich-kimppa great again!


Vähä vaan arveluttaa. Varmaan ennen kimpan lukottamista pistää mailia etu-, mutta kans jälkikäteen.

Pistin vielä itsekin varmisteluviestiä rattaista tuonne, mutta huomasin samalla että kaupan valikoimiin on lisätty 47t Nimbus-ratas. Kiinnostaisko noi nyt?

Vois kiinnostaa tollanen ratas

Tuleeks näistä ny 10% sitten alennusta ja 24% alv + tulli koska iso paketti jää tulliin?