FGFS nuubi

Ajattelin kysyä jos joku tietää jotain fgfs rungoista kun itse en tiedä palon mitään. Onko sellaisia runkoja saatavilla jostain euroopasta kun tullimaksut jne. korottaa hintaa niin hemmetisti? Ei siis bmx:n kokoisia vaan mieluiten sellaisia johon mahtuu 700c:n kiekot. Odotan vastauksia mielenkiinnolla.

Mä tilasin Dodicilta 9mm raamin 26"-kiekot käy siihen, siinä hyvä hinta jos sieltä koskaan nyt saapuu kun firma pistää pillit pussiin.
Voisit koittaa selvittää Bombtrackin Euroopan maahantuojia ja saisiko sieltä jonkun järkättyä?

https://www.yksivaihde.net/old/670

Oisko toi soma wolverine?

Brooklyn polkupyörä täältä palstalta

Laji elää ja voi hyvin, mutta euroopassa ei paljoa kuulu. Suomessa ei taida kukaan oikeasti ajaa kiinteetä temppupyörää siinä mielessä Tai varmaan ajaakin, mutta ei kovin näkyvästi. Tai siis ajaahan heikki fgfs, mutta track bike og macaframa bootleg sessions

Kannattaa suunnata katse britanniaan, sieltä ainakin jotain aiheen tiimoilta tasaisesti instagramissa ja medioissa muuten näkyy. Lfgss kautta ostoilmoitus tai jotain. Suomestakin kyllä voi löytyä vaikka mitä, kun täällä tuntui olevan hetken buumi ostaa noita 700c runkoja talvipyöriksi. BLBlläkään ei ollut enää kuin yksi S-kokoinen leaderin fgfsrunko

noin 2012 lähtien on ollut aika hyviä ja moderneja 700c runkoja mid-keskiöllä ja integroiduilla laakereilla. Monet valmistajat lähti hetkeksi mukaan noihin 700c fgfs-runkoihin. Hyviä vähän vanhempia on esim. Volume thrasher v3, Leader Mordecai ja vaikka All City Def Wish. Joten sinänsä mahdollisuuksia saattaa olla yllättävästikin ja uutta ei tarvi alkaa hakemaan. Kannattaa kuitenkin katsoa tarkkaan, ettei osta jotain noita vanhempia, esim aijempia volumen

En ole oikein enää kartalla euroopan bmx-kaupoista, mutta niistäkin kannattaa koittaa hakea. Alansbmx ja parano-garage oli ainakin nyt tyhjä arpa, mutta joo.

Onnea hankintaan!!

onks noi fgfs kompliitit mistään kotosin? kattelin joskus jotain bombtrackin arisee tai jotain vastaavaa mitä sai sekä 26" että 29" ja mietin että oisko siinä hauska baaripyörä vähällä vaivalla.

makko - 22:18, 14.1.2017 » Oisko toi soma wolverine?

Hommaa Fixcraftin AD Astra ja kikkaile tovi, sit voitki alkaa pellaa poolua koska hyvä pyörä
https://instagram.com/p/8iqu7zFQ5X/
https://instagram.com/p/_CNZe5FQwy/
https://instagram.com/p/_johtmlQ0a/

Joskus vuos sitte kyselin Suomesta Veloshopilta noita Bombtrackin fgfs-malleja ja silloin ois ollu ainakin saatavilla. Näyttäis tällä hetkellä Bombtrackilla olevan ainaki tollasta Zion-runkoo, jonka saatavuutta tuolta vois tiedustella.

makko - 22:18, 14.1.2017 » soma wolverine
pieni merenneito - 23:16, 14.1.2017 » bombtrackin arise

Olikos Ilkalla vielä tää myynnissä?

noniin bikeaxeli, toimi!

Jeah toi Divide kyllä keskustelee tuntojeni kanssa.

Aiheutti naurahduksen, olen kenties väsynyt

Hachio - 15:28, 31.1.2017 »

Aiheutti naurahduksen, olen kenties väsynyt

Jenkeistä saa tilattua sellasia putkiklemmareita millä saa kiinni